extrem64049 Δημοσιεύτηκε June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 25, 2008 Καλησπερα παιδια!Εχω εναν pentium4 3,2 ghz northwood socket 478 και μητρικη την gigabyte 8I865GME.To πρόβλημα ειναι οτι στο bios δεν υπαρχει επιλογη ωστε να μπορεσω να κανω overclocking στον επεξεργαστη!Εχω δοκιμασει και τις δυο εκδοσεις bios που εχουν βγει απο τοην κατασκευαστρια εταιρια αλλα τιποτα.?το προγραμμα eusy tuner που ειχε στα drivers της μητρηκης δεν δουλευει οποια εκδοση και αν δοκιμασα...Υπαρχει καποιος τροπος για να κανω overclocking?Υπαρχει καποια ανεπισιμη εκδοση bios ποy να περιεχει επιλογες για overclocking?Οποιος ξερει κατι παιδια ας βοηθησει γιατι ειμαι ετοιμος να τον σουταρω απο το παραθυρο! και κατι ακομα: Προσφατα αλλαξα καρτα γραφικων (ati radeon hd 2400 pro agp8χ).Το προβλημα ειναι οτι βλεπω οτι η καρτα παιζει σε agp 4x.εχω δοκιμασει ολους τους drivers εχω κανει επανηλημενα φορματ αλλα τιποτα... Ευχαριστω για τον χρονο σας!:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Καλησπερα παιδια!Εχω εναν pentium4 3,2 ghz northwood socket 478 και μητρικη την gigabyte 8I865GME.To πρόβλημα ειναι οτι στο bios δεν υπαρχει επιλογη ωστε να μπορεσω να κανω overclocking στον επεξεργαστη!Εχω δοκιμασει και τις δυο εκδοσεις bios που εχουν βγει απο τοην κατασκευαστρια εταιρια αλλα τιποτα.?το προγραμμα eusy tuner που ειχε στα drivers της μητρηκης δεν δουλευει οποια εκδοση και αν δοκιμασα...Υπαρχει καποιος τροπος για να κανω overclocking?Υπαρχει καποια ανεπισιμη εκδοση bios ποy να περιεχει επιλογες για overclocking?Οποιος ξερει κατι παιδια ας βοηθησει γιατι ειμαι ετοιμος να τον σουταρω απο το παραθυρο! και κατι ακομα: Προσφατα αλλαξα καρτα γραφικων (ati radeon hd 2400 pro agp8χ).Το προβλημα ειναι οτι βλεπω οτι η καρτα παιζει σε agp 4x.εχω δοκιμασει ολους τους drivers εχω κανει επανηλημενα φορματ αλλα τιποτα... Ευχαριστω για τον χρονο σας!:worry: H gigabyte exei sto bios kryfo menu poy emfanizetai me control+f1:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts