Jump to content

LAN speed limiter

argy_4
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

kalispera... tha mporousate na mou protinetai kapio programma pou tha bazei limit sto internet ap ton upologisti mou.. gia to topiko diktio...(me ethernet) giati einai 2 upologistes.. ki opote katebazei o enas ..pianei megisti taxititia me apotelesma o allos na kolaei...! kai argei na anoiksei selides..kai kolaei sta games... :worry: psaxnontas brika to "netlimiter" alla den katalaba kai polla... kai den eimai kai sigouros oti kanei auti tin douleia... euxaristw
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το NetLimiter κάνει τη δουλειά που θες κι αυτό ακριβώς θα σου πρότεινα. Τί ακριβώς δεν κατάλαβες; Απλά ρυθμίζεις τί μέγιστες ταχύτητες θες να πιάνει το pc και τελείωσες. Μπορείς επίσης να ρυθμίσεις και τί ταχύτητες θα πιάνει το κάθε πρόγραμμα ξεχωριστά.

Υ.Γ.: Αν κατεβάζεις torrents τότε ο torrent client που χρησιμοποιείς σίγουρα θα έχει download limit.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

To netlimiter θα πρέπει να το βάλεις και στα δύο μηχανήματα (όπως και όποιοδήποτε άλλο utility του είδους). Αν το πρόβλημα το έχεις με τα torrents, μείωσε τον μέγιστο αριθμό συνδέσεων που ανοίγει το πρόγραμμα με το οποίο κατεβάζεις, εκτός από την μ έγιστη ταχύτητα.

Πάντως κι εγω που ειχα χρησιμοποιησει το net limiter για torrents δε δουλευε και πολυ καλα. Το μtorrent εξακολουθούσε και "έτρωγε" όλο το bandwidth της σύνδεσης
Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr

• 2 weeks later...
Πάντως κι εγω που ειχα χρησιμοποιησει το net limiter για torrents δε δουλευε και πολυ καλα. Το μtorrent εξακολουθούσε και "έτρωγε" όλο το bandwidth της σύνδεσης

Κάπου στα settings του μtorrent θα έχει κάποια επιλογή για μέγιστο bandwith τόσο στο download όσο και στο upload ( το upload είναι ιδιαιτέρως σημαντικό, μην αφήνεις ποτέ κάποιο p2p να το καταναλώνει όλο, καθοτι τότε λόγω της ασύγχρονης τεχνολογιας του DSL, αργουν να αποσταλλούν τα πακέτα ACK, που δηλώνουν οτι κάποιο tcp/ip packet παραλήφθηκε σωστά, με αποτέλεσμα να αργούν η να διακόπτονται όλες οι υπόλοιπες συνδέσεις όποιων άλλων προγραμμάτων προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν την σύνδεση ). Γενικά εγώ περιορίζω το upload των p2p στο μισό του max της γραμμής μου...

Για οτιδήποτε αφορά προγράμματα p2p file sharing, υπάρχει αρμόδιο επισημασμένο topic. Έχουμε γράψει αρκετές φορές όμως ότι σε αυτές τις περιπτώσεις, εκτός από την μέγιστη ταχύτητα κατεβάσματος, πρέπει να περιορίζεται και ο μέγιστος αριθμός συνδέσεων που ανοίγει το πρόγραμμα.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...