RAVER Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Σε προηγουμενες σελιδες εχω επισημανει τα προβληματα της συσκευης! επισης εχει γινει πολυ κουβεντα για τα πολλα (-) του κινητου αυτου :blink: αντε τωρα να το πουλησεις :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tex439 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 καλύτερα να το κάνεις δώρο και αν το πάρουν και έτσι καλά θα είναι... Παράθεση tex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemo2323 Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Παιδιά αγόρασα πριν λίγες μέρες το SE f305 από cosmote και είναι κλειδωμένο χωρίς να δέχεται themes :( Ξέρετε αν γίνετε να ξεκλειδωθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Παιδιά αγόρασα πριν λίγες μέρες το SE f305 από cosmote και είναι κλειδωμένο χωρίς να δέχεται themes :( Ξέρετε αν γίνετε να ξεκλειδωθεί; δυστηχως σε αυτη την πλατφορμα δεν μπορεις να βαλεις θεματα. δεν ξερω με update αν μπορει να διορθωθει το προβλημα :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kronos04 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ .JAR.???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Το έχει κανείς ; Εντυπώσεις ; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 έχει πέσει στα χέρια μου το συγκεκριμένο τηλέφωνο και προσπαθώ να κάνω κάτι απλό. Να μεταφέρω τηλεφωνικό κατάλογο από άλλο τηλέφωνο S/E. Τα έχει καταφέρει κανένας; Αν ναι πείτε και σε μένα:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Με bluetooth δοκίμασες; μέσα από τις επαφές, του άλλου sony ericsson, υπάρχει μια επιλογή αποστολή όλων με bluetooth.. αφού έχεις πρώτα ενεργοποιήσει τo bluetooth στο F305, θα σου έρθει ειδοποίηση και θα πατήσεις ok. λογικά θα αποθηκευτούν στο κινητό σου χωρίς κάποιο πρόβλημα.. αν πάλι έχεις πρόβλημα, εδώ είμαστε να βοηθήσουμε.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Με bluetooth δοκίμασες; μέσα από τις επαφές, του άλλου sony ericsson, υπάρχει μια επιλογή αποστολή όλων με bluetooth.. αφού έχεις πρώτα ενεργοποιήσει τo bluetooth στο F305, θα σου έρθει ειδοποίηση και θα πατήσεις ok. λογικά θα αποθηκευτούν στο κινητό σου χωρίς κάποιο πρόβλημα.. αν πάλι έχεις πρόβλημα, εδώ είμαστε να βοηθήσουμε.. δοκίμασα να μεταφέρω από ένα k850 με Bluetooth ολρς τις επαφές αλλά δεν τις παίρνει το f305, παίρνει μόνο την πρώτη. Δοκίμασα μετά να συνδέσω το f305 με το pc suite μέσω Bluetooth αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι η έκδοση που χρησιμοποιώ δεν είναι συμβατή με το τηλέφωνο. Μπήκα στην s/e για να βρω κάποια καινούργια έκδοση αλλά από φαινεται έχω την τελευταία. Το τελευταίο που δοκιμασα είναι με το καλώδιο αλλά και πάλι μου παρουσιάζει πρόβλημα, μου λέει ότι βρήκε καινούργια συσκευή και κάνει εγκατάσταση αλλά μόλις τελειώνει μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει συνδεδεμένη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Κάνε μια προσπάθεια να περάσεις τις επαφές σου με το MyPhoneExplorer Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts