milanmaniac Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Το περιμένω κι εγώ από μέρα σε μέρα. Πόσες μέρες βγάζει η μπαταρία του κινητού? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Διαβασα σε ενα φορουμ για σημαντικα μειονεκτηματα του κινητου..:whistle: http://www.imageshack.gr/files/pgp9gxly2bwsg59c5wg4_thumb.jpg επισης το κινητο εχει χαλια αναλυση και θεματα δεν παιρνει. Η Ενεργοποίηση του F305 είναι αρκετά απογοητευτική.Όπως και το τηλέφωνο δεν είναι της Sony Ericsson :O αλλα Sagem με μια άδεια χρήσης του προϊόντος.Το τηλεφωνο του χρήστη δεν είναι ούτε A1/A100 - A2/A200, αλλά κάτω από αυτό είναι κάτι που βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα του απόλυτου χαμηλόυ κινητου όπως T280 ή T303. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Λάθος κάνεις. Παίρνει κανονικά θέματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Το δοκιμασες?? γιατι και το w302 το ιδιο ακριβως προβλημα ειχε :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Λάθος κάνεις. Παίρνει κανονικά θέματα. για πες μου λίγο τον τρόπο .. γιατί από το lasyk που έστειλα κάποια δεν τα έβλεπε ως θέματα κ τα έσβησα.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 για πες μου λίγο τον τρόπο .. γιατί από το lasyk που έστειλα κάποια δεν τα έβλεπε ως θέματα κ τα έσβησα.. mariel19 το εχεις το κινητο?? απο φωτισμο πως παει?? επισης το accellerometer δουλευει καλα??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 ναι το έχω... από φωτισμό τι εννοείς...; φωτεινότητα; εγώ την έχω κατεβάσει στο 2 γιατί δεν μπορώ τα έντονα χρώματα γενικότερα...έχω μια ευαισθησία.. Το accellerometer τι είναι ακριβώς γιατί δεν έχω πολλές μέρες που το πήρα κ δεν το έχω "πειράξει" και πολύ...!!! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 ναι το έχω... από φωτισμό τι εννοείς...; φωτεινότητα; εγώ την έχω κατεβάσει στο 2 γιατί δεν μπορώ τα έντονα χρώματα γενικότερα...έχω μια ευαισθησία.. Το accellerometer τι είναι ακριβώς γιατί δεν έχω πολλές μέρες που το πήρα κ δεν το έχω "πειράξει" και πολύ...!!! φωτισμο οταν παιζεις παιχνιδι,δηλαδη παιζεις με κλειστο το πορτακι,και οταν βγεις εξω απο το παιχνιδι στο κεντρικο μενου,παρατηρησε αμα το πληκτρολογιο εχει φωτισμο.εχει αναφερθει bug! To accellerometer ειναι αισθητηρας κινησης,δηλαδη μπορεις να παιξεις παιχνιδια χωρις την χρηση πληκτρολογιου απλα κουνοντας το κινητο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 το w302 το ιδιο ακριβως προβλημα ειχε :blink: Το w302 δεν υποστηρίζει καν θέματα. Δεν υπάρχουν στο μενού του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Το w302 δεν υποστηρίζει καν θέματα. Δεν υπάρχουν στο μενού του. Τι λες τωρα :wacko: το κινητο το ειχα για 2 μηνες,στο μενου του και στον φακελο θεματα ειχε μεσα 4 προ-εγκατεστημενα.:whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Τι λες τωρα :wacko: το κινητο το ειχα για 2 μηνες,στο μενου του και στον φακελο θεματα ειχε μεσα 4 προ-εγκατεστημενα.:whistle: Πρέπει να είναι σαν το T250 το οποίο είχε και αυτό 4 προεγκατεστημένα θέματα αλλά από πουθενά δεν έπαιρνε θέματα.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Πρέπει να είναι σαν το T250 το οποίο είχε και αυτό 4 προεγκατεστημένα θέματα αλλά από πουθενά δεν έπαιρνε θέματα.:( Εγω το ξερω καλα και εως τωρα αυτα που εχω πει ειναι σωστα αληθινα.ο φιλος παραπανω δεν ξερει τι λεει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 φωτισμο οταν παιζεις παιχνιδι,δηλαδη παιζεις με κλειστο το πορτακι,και οταν βγεις εξω απο το παιχνιδι στο κεντρικο μενου,παρατηρησε αμα το πληκτρολογιο εχει φωτισμο.εχει αναφερθει bug! To accellerometer ειναι αισθητηρας κινησης,δηλαδη μπορεις να παιξεις παιχνιδια χωρις την χρηση πληκτρολογιου απλα κουνοντας το κινητο. Αα..τώρα κατάλαβα... τι εννοείς.. ναι όντως ο φωτισμός του δεν λειτουργεί όταν βγεις από το παιχνίδι..αν δεν μου το έλεγε κάποιος εγώ δεν θα το παρατηρούσα να σου πω την αλήθεια.. χμ.. κοίτα για τα κυβικά του ο αισθητήρας είναι κομπλέ, και είναι κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει στα κινητά.. στα γραφικά του λογικό να είναι χάλια, με τέτοια ανάλυση κι οθόνη, μη ζητάμε κ λαγούς με πετραχείλια... τώρα αν κάποιος έχει υψηλές απαιτήσεις, γιατί να δώσει να πάρει κινητό και δεν δίνει λίγα λεφτάκια παραπάνω για το wii να΄χει την ησυχία του και να παίζει κ με παρέα..!! Όσο για τα θεματάκια.. δεν ξέρω αν φορτώνει άλλα, σίγουρα πάντως έχει μέσα από τη μάνα του 3-4. στο μενού των ρυθμίσεων κι όχι στο file manager. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Εγώ όταν χρησιμοποιήσα το w302 δεν βρήκα θέματα. Ήταν έκδοση με το μενού myview της Cosmote. Δεν ξέρω μήπως αυτός είναι ο λόγος που δεν είχε θέματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tex439 Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 γεια σας παιδιά. το έχω αγοράσει και εγώ σήμερα το κινητό αυτό ως δεύτερο κινητό και θα ήθελα να σας ρωτήσω εσάς που το έχετε, αν σε εσάς υπάρχουν τα smileys :happy: αυτά που βάζουμε στα μηνύματα?? επειδή μου φάνηκε πως στην αρχή υπήρχαν σε εμένα και μετά εξαφανίστηκαν. σε εσάς υπάρχουνε κανονικά? Παράθεση tex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 γεια σας παιδιά. το έχω αγοράσει και εγώ σήμερα το κινητό αυτό ως δεύτερο κινητό και θα ήθελα να σας ρωτήσω εσάς που το έχετε, αν σε εσάς υπάρχουν τα smileys :happy: αυτά που βάζουμε στα μηνύματα?? επειδή μου φάνηκε πως στην αρχή υπήρχαν σε εμένα και μετά εξαφανίστηκαν. σε εσάς υπάρχουνε κανονικά? Εγώ δεν τα έχω βρει ακόμα... Βέβαια δεν γράφω μηνύματα σχεδόν ποτέ από το κινητό.. αλλά ... όταν χρειάστηκε να στείλω κανά δυο.. δεν είχε... Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tex439 Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 οκ σε ευχαριστώ πολύ. άρα δεν πρέπει να υπάρχουνε... Μήπως δουλεύει σε εσένα το My Phone Explorer?? από themes τελικά μπορούμε να βάλουμε άλλα εκτός από αυτά που υπάρχουνε?? Παράθεση tex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 οκ σε ευχαριστώ πολύ. άρα δεν πρέπει να υπάρχουνε... Μήπως δουλεύει σε εσένα το My Phone Explorer?? από themes τελικά μπορούμε να βάλουμε άλλα εκτός από αυτά που υπάρχουνε?? μμ.. μετά κόπων και βασάνων .. κατάφερα να περάσω τις ρυθμίσεις του -αγγλικού - δικτύου με το οποίο λειτουργώ τη συσκευή αλλά το συγκεκριμένο που με ρωτάς δεν το'χω ψάξει.. (ελπίζω σύντομα). Ας πούμε mms δεν έχω δοκιμάσει αν δέχεται.. Στο internet μπήκε κανονικά.. Μάλλον ούτε themes μπορούμε να περάσουμε... Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tex439 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 ναι στο ιντερνέτ έχει μπει και εμένα κανονικά.. άσε να το εξερευνήσουμε κι άλλο. στο πάνω δεξιά πλήκτρο γραφη και εσένα την επιλογή my view? Παράθεση tex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 ναι στο ιντερνέτ έχει μπει και εμένα κανονικά.. άσε να το εξερευνήσουμε κι άλλο. στο πάνω δεξιά πλήκτρο γραφη και εσένα την επιλογή my view? Θα το ψάξουμε σιγά - σιγά.. όχι... μήπως το πήρες από cosmote?? εγώ από e-shop το αγόρασα - σκέτη συσκευή. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tex439 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 όχι, και εγώ σκέτη συσκευή το αγόρασα. γιατί όμως μου βγήκε τις cosmote? θα έχω κάποιο πρόβλημα? η κάποιες διαφορές? με το PC πως μπορούμε να το συνδεσουμε,? επειδή δεν το αναγνωρίζει το my Phone Explorer. Παράθεση tex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Sony Ericsson F305 Spotted Under Hello Kitty Case http://www.mobilewhack.com/wp-content/images/2009/01/sony-ericsson-f305-hello-kitty.jpg That’s right boys and girls, the phone in the picture is a Sony Ericsson F305 and it has that famous Hello Kitty painted all over it. Besides the white and pink case we don’t know yet what other modifications this Hello Kitty Edition F305 might bring you, but it would be fun if it came with some Hello Kitty preloaded content. The Hello Kitty F305 is headed to Russia but we don’t know how much it will retail for. Other markets might get it too, so better ask around, maybe your carrier is going to bring it to you. http://www.mobilewhack.com/sony-ericsson-f305-spotted-under-hello-kitty-case/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Η kitty μασ μάρανε...τόσα δεν υποστηρίζει το κινητό και θα λυθούν τώρα?!? Β Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tex439 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 άσε γιατί απογοητεύτηκα τόσο πολύ μαζί με αυτό το κινητό που δεν ξέρω τι να κανω. Τοσο απογοητεύτηκα που το σκέφτομαι τόσο πολύ να το κάνω δώρο σε κανένα φιλαράκι κ να πάω αλλού σε κάποιο άλλο κινητό. εγω δεν μπορώ με τέτοιο κινητό. το ένα όχι το άλλο όχι, ε τι στο καλό μπορεί να κάνει ποια? μόνο να απαντάει κλήσης και να τις τερματίζει??? Παράθεση tex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Asta na pane...egw akoma Me tin arxiki zelatina toxw fantasou...mideniki xrisi!! An vrw kamia kali enallaktiki edw sta xena tha to dwsw Mallon ok egw. Sorry for the greeklish - iPhone rules..! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts