Jump to content

Ν82: Μεταβολή SAR - Επιστροφή και αντικατάσταση συσκευής

Stavros4u
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημέρα, θα μπορούσες με δύο λόγια να μου πεις ποιές διαφορές υπάρχουν μεταξύ των 60 και των 40? Γιατί ειλικρινά βλέπω κινητά με το ένα λειτουργικό και κινητά με το άλλο αλλά επειδή δεν τα έχω "ψάξει" live, δεν ξέρω τι διαφορές υπάρχουν. συγνώμη για το off topics αλλά εκμεταλεύομαι την προθημεία σου να απαντήσεις σε ερωτήσεις. Ευχαριστώ

Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στη Series 40 και S60.

Περισσότερα μπορείς να μάθεις εδώ και εδώ.

Επίσης για την S60 δες και το επίσημο site.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 313
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λοιπον:

@Κος: τότε που έγινε η φάση με το σαρ επικοινώνησα με alpha copy και εστειλα αποδειξη με fax εως οτου επικοινωνησε υπάλληλος απο πλαίσιο μαζί μου κανόνισα πήγα σε ενα πλαίσιο και μου βγήκε πιστοτικό 473 €

Τωρα οσο για s40 vs s60 η διαφορά ειανι τεράστια.ενοοειτε η s60 ειναι χιλιαδες φορές καλύτερη πλατφόρμα ουσιαστικά δεν έχεις απλό κινητο αλλα pda.μπορείς να περνάς οτιδηποτε φανταστείς και να κάνεις οτιδηποτε μεσω κινητου.τωρα οσο για s40 ειναι για απλά κινητα κλησεις μυνηματα ξυπνητήρια :P και τα βασικά..ωστοσο ειανι ευχρηστα,απλά και λειτουργικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν ομως το μανουαλ γραφει το χαμηλο αλλα η συσκευη εχει το υψηλό σαρ τοτε πιθανον υπαρχει προβλημα,ισως να καλυπτεται απο το οτι μπορει να αλλαξει οποτε θελει προδιαγραφες του προοιοντος αρκει να ειναι εντος οριων ΕΕ...

Παιδιά αυτό πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε. Ένα προιόν που κυκλοφορεί στο εμπόριο μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή τα χαρακτηριστικά του και καλώς να γίνει .... αλλά δεν μπορεί η εταιρία να αλλάξει τα χαρακτηριστικά των προιόντων που έχουν ήδη πουληθεί, πως άλλωστε αυτό θα μπορούσε να γίνει ... back to the future θα το κάνουμε.

Π.Χ.1 Παίρνω σήμερα μία πίτσα και την πληρώνω 8€ και αύριο η πιτσαρία απροειδοποίητα αλλάζει τις τιμές και την κάνει 8,5€, μπράβο της αλλά δεν θα πληρώσω και για τις προηγούμενες πίτσες που έφαγα 0,5€ παραπάνω αναδρομικά.

Π.Χ.2 Παίρνεις ένα δάνειο και σου λέει ότι το επιτόκιο είναι π.χ. για κάθε μήνα 3,5% αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει χωρίς καμία προειδοποίηση και τσουπ βλέπεις ότι κάποια στιγμή το κάνει η τράπεζα 4%, αυτό όμως θα ισχύει από εκείνη τη στιγμή και πέρα και μόνο για τις υπόλοιπες δόσεις και όχι αναδρομικά για τις προηγούμενες.

Π.Χ.3 Βλέπεις σε διαφήμηση ότι το τάδε αυτοκίνητο, με το τάδε κινητήρα με το συγκεκριμένο επίπεδο εξοπλισμού κάνει τόσο. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να αλλάξει και να περιέχει άλλα πράγματα και σε άλλη τιμή αλλά θα ισχύει για τους νέους πελάτες και δεν θα γίνει καμιά μα καμία τροποποίηση για τους υπάρχοντες πελάτες.

Σκεφτήτε απλά ότι αν κάτι άλλαζε σε παρελθοντικές πωλήσεις από πλευράς χαρακτηριστικών τότε θα είχα και εγώ απαίτηση κάθε φορά που έπεφτε και η τιμή του τηλεφώνου μου να μου γίνεται και επιστροφή των χρημάτων που έχασα από την αρχική τιμή αγοράς. Γίνεται αυτό; Όχι βέβαια.

Y.Γ.1 Εγώ ήμουν φανατικός ΝΟΚΙΑ-ακιας, τώρα πια τους σιχτίρισα, είδα και το νέο HTC diamonds και σε λίγο καιρό θα αλλάξω στρατόπεδο.

Υ.Γ.2 Αλήθεια η eidimon1 τι να κάνει;

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Λοιπον:

τότε που έγινε η φάση με το σαρ επικοινώνησα με alpha copy και εστειλα αποδειξη με fax εως οτου επικοινωνησε υπάλληλος απο πλαίσιο μαζί μου κανόνισα πήγα σε ενα πλαίσιο και μου βγήκε πιστοτικό 473 €

Και εγώ απο πλαίσιο το πήρα αλλά η νοκια δεν επικοινώνησε μαζί ποτέ και δεν απαντάει και στα e-mail.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες να σε καλά!

επίμενε φίλε τηλέφωνα και τηλέφωνα αλλι΄ως δεν βγάζεις ακρη...βλεπωόμως εχεις χτυπήσει iphone..καλα έκανες..
[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατί λίγο είναι το SAR του iPhone...

0,97 έχει, εξίσου υψηλό.:p

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

:D lol γι αυτό και το απέφυγα να λέω την αλήθεια... κ μην κοροιδευεις εσύ ο τελευταίος :P
[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατί λίγο είναι το SAR του iPhone...

0,97 έχει, εξίσου υψηλό.:p

Ναι αλλά τουλάχιστον δεν θα το ανεβάζουν κάνοντας <<βελτιώσεις >>

Ελπίζω δηλαδή.:O

Απλα είναι κάτι περισσότερο σε αυτό που μου αρέσει άσχετα από το sar και θα ήθελα να το είχα αντί του Ν82 αν το επέστρεφα αλλά δύσκολο με την όλη κατάσταση.

Λοιπον δεν προκειται να ξαναπατησω το ποδι μου σε καταστημα Γερμανου.... Οι τυποι επιμενουν στην πιστωση των χρηματων με την τωρινη τιμη της συσκευης (399�) και οχι με την αρχικη τιμη (525�). H nokia τα ριχνει στο Γερμανο και ο Γερμανος στη Nokia. Σε παρομοια περιπτωση ομως το Πλαισιο πιστωσε την αρχικη τιμη της συσκευης και οχι την τωρινη. Τα συμπερασματα δικα σας....

Α ρε banana republic..... βρισκουν και τα κανουν

Η παρωδια συνεχιζεται....

Το παρακατω email το ελαβα απο τη Nokia σχολιαζοντας την πιστωση βασει την τωρινης τιμης της συσκευης απο τον Γερμανο....

Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η εταιρεία μας Alpha Copy/Nokia δέχτηκε να επιστραφεί η συσκευή σας Nokia N82 από το κατάστημα του Γερμανού (παρόλο που αυτή δεν παρουσίαζε κανένα απολύτως τεχνικό πρόβλημα).

Οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή, έχει να κάνει με το κατάστημα και δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να επέμβουμε.

Το αλλο παραδοξο ειναι οτι ο Γερμανος δεν μου στελνει γραπτως την αποφαση του να μου πιστωσει το ποσο βασει της τωρινης τιμης του τηλεφωνου και οχι της αρχικης (525).

Επισης, η τωρινη τιμη της συσκευης ειναι 439 στον Γερμανο. Ομως μου δινουν πισω 399. Θελετε να μαντεψετε τον λογο? Γιατι τοσο αγοραζει το καταστημα απο τον Γερμανο και το πουλαει 439.

Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!!

πηρα ενα τηλεφωνο στη ΝΟΚΙΑ (οχι Alpha Copy) nokia.com.gr και εφυγε email απ αυτους ψηλοτερα στη Νοκια μπας και ξεκαθαριστει η κατασταση.

Πάντως η νοκια δεν απάντησε ποτέ σε κανένα e-mail μου και στο τηλεφωνώ δεν έβγαλα ποτέ άκρη.

Σήμερα προσπάθησα για μια τελευταία φορά αλλά η πλακά είναι ότι πλέον λένε ότι ποτέ δεν έγινε αλλαγή συσκευής σε κανέναν στην Ελλάδα για το θέμα αυτό και ότι όλα είναι ψέματα για ανταλλαγές .

Όταν ζήτησα το λόγο που δεν απατάνε στα e-mail έμαθα τότε ότι δεν είναι υποχρεωμένη και ότι η νοκια έχει κάθε δικαίωμα να κάνει οποία αλλαγή θέλει και ότι

έκλεισε πλέον το θέμα για ατούς.:O

...και για μας έχει κλείσει θέλω να πιστεύω... Ο καθένας σταθμίζει τις προτεραιότητές του, εξετάζει ποια πράγματα είναι πιο σημαντικά γι' αυτόν και εν ολίγοις κανονίζει την πορεία του. :rolleyes:
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Μολις ελαβα mail-απαντηση απο την ΝΟΚΙΑ για το θεμα:

Αγαπητέ κύριε *******,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την συσκευή Nokia N82 και τη σχετική αλλαγή στην τιμή SAR, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Nokia: http://www.nokia.com/sar.

Τα προϊόντα Nokia ενδέχεται να υποβάλλονται σε συνεχείς βελτιστοποιήσεις hardware και software μετά την αρχική τους πιστοποίηση και κατά την διάρκεια που παράγονται (κύκλος ζωής παραγωγής). Σε μερικές περιπτώσεις, οι βελτιστοποιήσεις μπορεί να επιφέρουν αλλαγές σε παραμέτρους όπως η τιμή SAR των συσκευών, οπότε και επανελέγχονται. Εάν το αποτέλεσμα των αλλαγών είναι μεταβολή του παράγοντα / τιμής, π.χ. τιμή SAR ή άλλων δεδομένων, τότε η πιο ενημερωμένη πληροφόρηση βρίσκεται διαθέσιμη στο http://www.nokia.com/sar, καθώς και στις οδηγίες χρήσης της κάθε συσκευής που μπορεί να κατεβάσει ο κάτοχος από τις σελίδες υποστήριξης στο http://www.nokia.com. Στις περιπτώσεις αυτές, οι κάτοχοι μπορεί να διαπιστώσουν διαφορετικές τιμές μεταξύ τιμών SAR ανάμεσα στην επίσημη ιστοσελίδα Nokia και στις έντυπες οδηγίες χρήσης που βρίσκονται μέσα στο πακέτο πώλησης του κάθε κινητού τηλεφώνου.

Οι πληροφορίες σχετικά με τις τιμές SAR που βρίσκονται οn line στην επίσημη ιστοσελίδα Nokia είναι οι πιο πρόσφατα ενημερωμένες.

Ειδικότερα, πρόσφατα έχει επανελεγχθεί το Nokia N82, με αποτέλεσμα την αλλαγή της τιμής του SAR και της απόστασης χρήσης από το σώμα. Ωστόσο, στο Nokia N82 η τιμή SAR παραμένει χαμηλότερη από τα ανάλογα όρια έκθεσης που έχουν ορισθεί από παγκόσμιους οργανισμούς.

Όλα τα προϊόντα της Nokia συμμορφώνονται με τις παγκόσμιες επιστημονικές προδιαγραφές έκθεσης, όπως επίσης και με τις τοπικές ρυθμιστικές απαιτήσεις. Εξονυχιστικές έρευνες που πραγματοποιούνται από επιστημονικές ομάδες και οργανισμούς υγείας, δείχνουν πως οι συσκευές οι οποίες λειτουργούν βάσει και μέσα στα όρια των συγκεκριμένων προδιαγραφών, δεν φέρουν επιβλαβείς συνέπειες στους κατόχους.

Με εκτίμηση,

Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πελατών

Alpha Copy / Nokia

Τι να πω...Οι τυποι ειναι μαλ*** οσο δεν παει αλλο!!! Απαντηση του κωλ** ειναι αυτη!!! Για το γεγονος οτι το βιβλιαρακι γραφει 0,62 ενω η συσκευη εχει 1,34 δεν γινεται λογος!!!!!!

Αλλα λογια να αγαπιομαστε δηλαδη.....

@asikis: Ο καθένας κρίνεται από τα λεγόμενά του. Άσε τους κυρίους της Alpha Copy να μας πουλάνε παραμύθι και να στρουθοκαμηλίζουν. Από μένα λεφτά δεν ξαναπαίρνουν._
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

@asikis: Ο καθένας κρίνεται από τα λεγόμενά του. Άσε τους κυρίους της Alpha Copy να μας πουλάνε παραμύθι και να στρουθοκαμηλίζουν. Από μένα λεφτά δεν ξαναπαίρνουν._

Το ξερω φιλε Πανο αλλα πραγματικα σε βγαζουν εξω πο τα ρουχα σου! Εννοειται οτι και απο εμενα δεν ξαναπαιρνουν ευρω.

Μολις μου απαντησε και η Νοκια (εκτος Ελλαδος) το ιδιο με την Alpha Copy, οτι δλδ δεν μπορουν να επεμβουν στην τιμολογιακη πολιτικη του Γερμανου για την επιστροφη του κινητου.

Πραγματικα ειμαστε στο ελεος των εταιριων...

Εγω προσωπικα θα απευθυνθω στην Ευρωπαικη Επιτροπη για τον τσαμπουκα της Νοκια να αλλαζει οποτε «γουσταρει» το SAR. Θα ενημερωσω οτι θα εχω κατι νεο

και από εμένα και από εμένα και από εμένα και από εμένα και από εμένα και από εμένα και από εμένα και από εμένα και από εμένα και από εμένα....

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Μολις ελαβα mail-απαντηση απο την ΝΟΚΙΑ για το θεμα:

Αγαπητέ κύριε *******,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την συσκευή Nokia N82 και τη σχετική αλλαγή στην τιμή SAR, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Nokia: http://www.nokia.com/sar.

Τα προϊόντα Nokia ενδέχεται να υποβάλλονται σε συνεχείς βελτιστοποιήσεις hardware και software μετά την αρχική τους πιστοποίηση και κατά την διάρκεια που παράγονται (κύκλος ζωής παραγωγής). Σε μερικές περιπτώσεις, οι βελτιστοποιήσεις μπορεί να επιφέρουν αλλαγές σε παραμέτρους όπως η τιμή SAR των συσκευών, οπότε και επανελέγχονται. Εάν το αποτέλεσμα των αλλαγών είναι μεταβολή του παράγοντα / τιμής, π.χ. τιμή SAR ή άλλων δεδομένων, τότε η πιο ενημερωμένη πληροφόρηση βρίσκεται διαθέσιμη στο http://www.nokia.com/sar, καθώς και στις οδηγίες χρήσης της κάθε συσκευής που μπορεί να κατεβάσει ο κάτοχος από τις σελίδες υποστήριξης στο http://www.nokia.com. Στις περιπτώσεις αυτές, οι κάτοχοι μπορεί να διαπιστώσουν διαφορετικές τιμές μεταξύ τιμών SAR ανάμεσα στην επίσημη ιστοσελίδα Nokia και στις έντυπες οδηγίες χρήσης που βρίσκονται μέσα στο πακέτο πώλησης του κάθε κινητού τηλεφώνου.

Οι πληροφορίες σχετικά με τις τιμές SAR που βρίσκονται οn line στην επίσημη ιστοσελίδα Nokia είναι οι πιο πρόσφατα ενημερωμένες.

Ειδικότερα, πρόσφατα έχει επανελεγχθεί το Nokia N82, με αποτέλεσμα την αλλαγή της τιμής του SAR και της απόστασης χρήσης από το σώμα. Ωστόσο, στο Nokia N82 η τιμή SAR παραμένει χαμηλότερη από τα ανάλογα όρια έκθεσης που έχουν ορισθεί από παγκόσμιους οργανισμούς.

Όλα τα προϊόντα της Nokia συμμορφώνονται με τις παγκόσμιες επιστημονικές προδιαγραφές έκθεσης, όπως επίσης και με τις τοπικές ρυθμιστικές απαιτήσεις. Εξονυχιστικές έρευνες που πραγματοποιούνται από επιστημονικές ομάδες και οργανισμούς υγείας, δείχνουν πως οι συσκευές οι οποίες λειτουργούν βάσει και μέσα στα όρια των συγκεκριμένων προδιαγραφών, δεν φέρουν επιβλαβείς συνέπειες στους κατόχους.

Με εκτίμηση,

Alpha Copy / Nokia

Τι να πω...Οι τυποι ειναι μαλ*** οσο δεν παει αλλο!!! Απαντηση του κωλ** ειναι αυτη!!! Για το γεγονος οτι το βιβλιαρακι γραφει 0,62 ενω η συσκευη εχει 1,34 δεν γινεται λογος!!!!!!

Αλλα λογια να αγαπιομαστε δηλαδη.....

asikis σημερα ελαβα και γω το ιδιο email με σενα:confused:σε ολους το ιδιο στελνουν:ninja: δεν ξαναπερνω νοκια τελος εδω και 10-15 μερες το εχω αλαξη το κινητο και ξανα δεν θα με ξαναδουνε ,οχι οτι θα χαλασω την οικονομια τις νοκια τωρα αλλα δεν θα ξανασχολιθω με αυτους του τελιωμενους.

Γιαννης

και μια συμβουλη για τους φιλους μας που δεν ασχολουνται με κινητα θα ηταν καλη ιδεα;) .. ΕΓΩ περα απο την καταγγελια εχω αρχισει να λεω μακρια απο ΝΟΚΙΑ ψηστηρια ..λενε ψεματα κλπ:shifty:
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

asikis σημερα ελαβα και γω το ιδιο email με σενα:confused:σε ολους το ιδιο στελνουν:ninja: δεν ξαναπερνω νοκια τελος εδω και 10-15 μερες το εχω αλαξη το κινητο και ξανα δεν θα με ξαναδουνε ,οχι οτι θα χαλασω την οικονομια τις νοκια τωρα αλλα δεν θα ξανασχολιθω με αυτους του τελιωμενους.

Εγω το αλλαξα πριν λιγο καιρο με ενα Ν95 8GB αλλα μου την εχουν δωσει απιστευτα και με την πρωτη ευκαιρια θα παρω αλλη μαρκα.

και μια συμβουλη για τους φιλους μας που δεν ασχολουνται με κινητα θα ηταν καλη ιδεα;) .. ΕΓΩ περα απο την καταγγελια εχω αρχισει να λεω μακρια απο ΝΟΚΙΑ ψηστηρια ..λενε ψεματα κλπ:shifty:

Συμφωνω και επαυξανω!!! Το θεμα SAR απασχολει παρα πολλους οι οποιοι ομως ειναι ανημερωτοι για το θεμα. Αν λοιπον εμεις τους "ενημερωνουμε" τοτε σιγουρα η ΝΟΚΙΑ θα χασει αρκετους επιδοξους.....

Εμενα πιο πολυ μου την εχει δωσει που δεν ζητησανε μια συγνωμη και ας μην μου την αλλαζανε την συσκευη...ετσι απο ευθιξια. Παρολα αυτα στελνουν το ιδιο mail σε ολους μας λεγοντας αερολογιες.....

Οταν μια εταιρεια δεν σεβεται τους πιστους αγοραστες της και τους γυρναει την πλατη τοτε το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε ειναι να της γυρισουμε και εμεις μια και εξω.

Αγαπητέ κύριε

Με εκτίμηση,

Alpha Copy / Nokia

ΑΙΣΧΩΣΣΣΣΣ ΑΝ ΞΑΝΑΑΓΟΡΑΣΩ ΝΟΚΙΑ........:mad::mad::mad::mad:

Περα απο αυτο νομιζω οτι το Μyphone σαν ανεξαρτητο site που ειναι ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ 1Η ΣΕΛΙΔΑ

Ειναι απαραδεκτο να κοροιδευουν ετσι τους ελληνες καταναλωτες και μαλιστα τα μελη του myphone

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Εγώ ήδη στη κοπέλα μου που άλλαξε τηλέφωνο ενώ σκεφτόμουν το ΝΟΚΙΑ 6120 της πήρα το SE850. Στους φίλους μου, στους συναδέλφους μου και σε όποια παρέα βρεθώ βγάζω απίστευτη χολή και να ξέρετε οι περισσότεροι που δεν ξέρουν από τηλέφωνα όταν τους ενημερώσεις για τα ψέματα της ΝΟΚΙΑ και την ακτινοβολία γίνονται αρνητικοί αμέσως και εύκολα αλλάζουν προτιμήσεις. Δεν θέλει και πολύ να δημιουργηθεί ένα άσχημο κλίμα. Που να σκάσουν και οι πρώτες αγωγές.

Υ.Γ. Κυρά ΝΟΚΙΑ τα λάθη πληρώνονται ακριβά αλλά τα ψέματα κοστίζουν ακόμη περισσότερο.

Εγώ ήδη στη κοπέλα μου που άλλαξε τηλέφωνο ενώ σκεφτόμουν το ΝΟΚΙΑ 6120 της πήρα το SE850. Στους φίλους μου, στους συναδέλφους μου και σε όποια παρέα βρεθώ βγάζω απίστευτη χολή και να ξέρετε οι περισσότεροι που δεν ξέρουν από τηλέφωνα όταν τους ενημερώσεις για τα ψέματα της ΝΟΚΙΑ και την ακτινοβολία γίνονται αρνητικοί αμέσως και εύκολα αλλάζουν προτιμήσεις. Δεν θέλει και πολύ να δημιουργηθεί ένα άσχημο κλίμα. Που να σκάσουν και οι πρώτες αγωγές.

Υ.Γ. Κυρά ΝΟΚΙΑ τα λάθη πληρώνονται ακριβά αλλά τα ψέματα κοστίζουν ακόμη περισσότερο.

Δυστυχώς και η κοπέλα σου θα τρώει στο κεφάλι αρκετή ακτινοβολία με το φουρνάκι της Sony-Ericsson που της πήρες (K850i: 1,14W/Kg :rolleyes:). Όσο για το αρνητικό κλίμα που λες και πόσο εύκολα δημιουργείται, αυτό είναι δεδομένο. ;)

Δεν πείρα ούτε αυτό το αστείο e-mail που έχετε πάρει. Αλλά ξέχασα δεν είναι υποχρεωμένη.

Από το τηλέφωνο απαντάνε γυναίκες και μάλιστα σου λένε ακριβώς το ίδιο ότι ώρα και να πάρεις λες και τις έχουν δώσει ερωτήσεις με απαντήσεις , αλλά άμα τις ζορίσεις το κλείνουν.

Για μένα το ποιο τραγικό ήταν να διαβάζω post εδώ μέσα από μέλος που κατά την ταπεινή μου άποψη προερχόταν από ένα στρατόπεδο, δεν μπορώ να καταλάβω τόσο ηλίθιο με περνάνε.

Θεωρό προσβλητικό για το εαυτό μου να έχω avatar κάποιο από τα μοντέλα τις.

Αν έκαναν αλλαγή σε κάποια άτομα οφείλουν να το κάνουν και στους υπόλοιπους εκτός και αν μερική έχουν μεγαλύτερη αξία .Αλλά ξέχασα δεν έγινε ποτέ σε κανένα αλλαγή όπως μου είπαν χθες .