Xourxoulitsos Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 προσεχτε πως μιλατε για τον Κο Νομαρχη ε! αλλιως θα πηζαμε στην δουλεια! Αυτό σε απάντηση όσων ρωτούν ποιοι είναι αυτοί που τον ψηφίζουν :p Ξεκουράζω τη θήκη μου.- Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteveAth Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 εγω δουλευα κανονικα. Παράθεση http://i218.photobucket.com/albums/cc107/SkapoGr10/Diafora/dHJ.jpg ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΛΥΘΙΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Εγω οχι αλλα εδω στην Χιο που ειμαι τα σουπερ μαρκετ σημερα λειτουργουσαν κανονικα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 για το δημοσιο ειναι αργια.για ολους τους αλλους ο γνωστος νομαρχης το καθιερωσε σαν αργια και για αυτους. και πολυ καλα εκανε, αφου το ανυπαρκτο κρατος μας δεν μπορει να καθορισει οριστικα ποιες μερες ειναι αργιες ή οχι ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ή ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Mπράβο στον κ. Ψωμιάδη Χαραλάμπους Παναγιώτη (ευεργέτης) για τις αποφάσεις που παίρνει. Μπράβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 εγω σημερα δουλευα αφου ειμαι στον ιδιωτικο τομεα....βλεπετε στον ιδιωτικο δεν πιστευουν στο αγιο πνευμα οσο πιστευουν αυτοι που δουλευουν στο δημοσιο εδω ειναι η διαφορα μας το καταλαβατε;;;;:dash:ειναι να χτυπας το κεφαλι σου στο τοιχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts