LombNfTs Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Σα να μου φαίνεται πως η 99 στο Berry μου την μπαταρία μάλλον την "καταπίνει"... Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Σα να μου φαίνεται πως η 99 στο Berry μου την μπαταρία μάλλον την "καταπίνει"... Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου. Βασικά είμαι έτοιμος αύριο να κάνω downgrade. Την πατήσαμε αλλά από εδώ και στο εξής θα είμαι πολύ προσεκτικός. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. November 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Δοκίμασε να κάνεις disable το Voice Dial. Αν το έχεις on, θα σου σκίζει τη μπαταρία..... Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Δοκίμασε να κάνεις disable το Voice Dial. Αν το έχεις on, θα σου σκίζει τη μπαταρία..... Το voicedial το είχα on και με την 4.5.0.81 και η μπαταρία ήταν σούπερ. Το πρόβλημα είναι οτι κάνει send/receive συνέχεια. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts