Jump to content

BlackBerry OS 4.5

vegos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια χαρά παίζει από χθες το 4.5 στο 8800...

Άντε, να βάλει η voda BIS v2.5, να αποκτήσουμε html emails...

Αντώνης

:: www.moschatoweather.eu ::

φαντάζομαι για τα 8800 series μόνο?

Όχι μόνο, αλλά για τα εξής:

8800

8310

8110

8100

:)

Y.Γ. Μέχρι στιγμής, το μόνο bug είναι η μη λειτουργία του BT, τουλάχιστον στο δικό μου τηλ. Σε 8310 δεν εντοπίστηκε το πρόβλημα...

Αντώνης

Το δοκίμασε κανείς σε 8310; Το μόνα σοβαρά προβλήματα που ανέφεραν και στο αγγλικό forum είναι μερικές ασυμβατότητες με εφαρμογές οι οποίες όμως δεν είναι σιγουρές (σε άλλους παίζουν σε άλλους όχι), προβλήματα με την κάμερα (αργή εκκίνηση της εφαρμογής - ένας το ανέφερε αυτό) και κάποιο πρόβλημα όταν εισάγεις δεδομένα στο browser.

Φυσικά για να δεις html σε email θα πρέπει να γίνουν και οι αντίστοιχες αναβαθμίσεις στους carriers ... Η Voda μπορεί να το κάνει σχετικά γρήγορα αλλά η cosmote αποκλείεται ...

Αν πάντως το δοκίμασε το νέο OS σε 8310 ας στείλει εντυπώσεις.

My BlackBerry PIN: 206BAA9B

Το δοκίμασε κανείς σε 8310; Το μόνα σοβαρά προβλήματα που ανέφεραν και στο αγγλικό forum είναι μερικές ασυμβατότητες με εφαρμογές οι οποίες όμως δεν είναι σιγουρές (σε άλλους παίζουν σε άλλους όχι), προβλήματα με την κάμερα (αργή εκκίνηση της εφαρμογής - ένας το ανέφερε αυτό) και κάποιο πρόβλημα όταν εισάγεις δεδομένα στο browser.

Φυσικά για να δεις html σε email θα πρέπει να γίνουν και οι αντίστοιχες αναβαθμίσεις στους carriers ... Η Voda μπορεί να το κάνει σχετικά γρήγορα αλλά η cosmote αποκλείεται ...

Αν πάντως το δοκίμασε το νέο OS σε 8310 ας στείλει εντυπώσεις.

Το έχει βάλει ένας συνάδελφος.

Μια χαρά παίζει. Δεν εντοπίσαμε καθυστερήσεις ή ασυμβατότητες.

Όλα μια χαρά, παίζει και το recording στο video.

Αντώνης

Το εκανα install σχεδόν τώρα 3 ημέρες

Μεχρι στιγμης παίζει παρα πολυ καλα στο 8310. Νοιώθω και λες εχω κανουργιο ΒΒ.

Εγγραφη video, voice recorder λειτουργουν πολύ καλά. Το video πολύ καλό για την κάμερα του και το voice recorder πολύ καθαρό.

Πολύ μεγάλη βελτίωση στο Bowsing και ο κέρσορας λειτουργεί σαν το ποντίκι του υπολογιστή. Επίσης μεγάλη διαφορα στην προβολή των επαφων, log calls, μυνήματα και emails. Μάλιστα στα emails έχει πολύ καλή παρουσίαση ποθ μοιάζει με περιβάλλον htlm.

H όλη διαδικασία κράτησε περιπου 1 ώρα, το οποίο εξαρταται απο τις εφαρμογες που έχει ο καθένας. Εκανε backup/restore και στο τέλος μου έφερε όλες τις εφαρμογές που έχω κάνει install, όπως Google Maps, World Live, Themes και άλλα.

Επίσης έχει και το ''Documents to Go'', αλλά μονο για Word και όχι για Excel.

Μεχρι στιγμης τρέχει πολύ καλά και χωρίς καθυστερηση. Νομίζω ότι άξιζε την διαδικασία, είναι σαν αγόρασα καινουργιο ΒΒ.

η έκδοση του 8100 είναι ακόμα beta.

μην βάλετε τπτ. περιμένετε μαζικές εκδόσεις.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Τελικά το έβαλα και εγώ στο BB μου (8310). Παίζει μια χαρά και δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα. Ισχύουν οι βελτιώσεις που λένε και οι προηγούμενοι. Είναι λίγο ταχύτερο ενώ γενικά είναι αρκετά βελτιωμένα τα interfaces ... Αν παίξει και το html στα email ... από τους provider εξαρτάται θα είναι μεγάλη αναβάθμιση !!

Δυο φορές που το έχω κάνει δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα. Ακολούθησε πιστά τις οδηγίες π.χ. για το 8310 κοίτα εδώ. Συνήθως διαρκεί γύρω στην μιαμιση ώρα, ανάλογα τις εφαρμογές και τα δεδομένα που έχεις. Μην φοβηθείς αν περιμένεις αρκετά ειδικά στην φάση του initialization...

Μπορεί κάποιος να πει τα βήματα? Με μπερδεύει λίγο το OS 4.5 και το esktop manager 4.5. για να δουλέψει θέλει και τα 2. Τώρα δουλεύει σε desktop manager4.2 BES

Μπορεί κάποιος να πει τα βήματα? Με μπερδεύει λίγο το OS 4.5 και το esktop manager 4.5. για να δουλέψει θέλει και τα 2. Τώρα δουλεύει σε desktop manager4.2 BES

Το κατεβάζεις το OS 4.5, πας στο common files, rim κλπ και σβήνεις το vendor.xml.

Τρέχεις το desktop manager, και κάνεις add applications.

Θα σου βγάλει μήνυμα ότι θα σου αλλάξει το OS κλπ. That's all..

Αντώνης

το BES δεν παίχζει κανένα ρόλο???

tha prepei na kaneis ksana activation

ektos kai ama to desktop manager ton exeis stisei stin etereia kai einai sundedemeno me to bes sou, ton exeis dilosei diladi sto desktop manager kai sou grafei kato oti eisai "Logged In"

opote kanei activation me ton BES aftomata..

πήγα να το αναβαθμίσω και έβγαλε κάποιο fatal error. από τότε το bb (8100) γράφει 561 και δεν ανοίγει.

πάω να το ξαναναβαθμίσω αλλά όταν πάει να κάνει connect απλά δεν κάνει...

τι κάνω τώρα?

Alex = the best!

πήγα να το αναβαθμίσω και έβγαλε κάποιο fatal error. από τότε το bb (8100) γράφει 561 και δεν ανοίγει.

πάω να το ξαναναβαθμίσω αλλά όταν πάει να κάνει connect απλά δεν κάνει...

τι κάνω τώρα?

Δοκίμασε να βάλεις την παλιότερη έκδοση...

Αντώνης

Μια χαρά παίζει από χθες το 4.5 στο 8800...

Άντε, να βάλει η voda BIS v2.5, να αποκτήσουμε html emails...

Εχει βαλει.

Αν εχεις και hotmail, αφαιρεσε το και ξαναβαλτο.

έβγαλα τη μπαταρία και το έβαλα ξανά :) (αφού έβαλα το desktop 4.3 αντί για το 4.5)

Alex = the best!

Λοιπόν, πολύ καλό! Και τα email είναι απίθανα!

Όμως έχω το εξής πρόβλημα:

Κατα καιρούς (& σε συγκρκριμένες εφαρμογές) μουβγάζει το εξής:

Uncaught exception: java.lang.NullPointerException

Τι κάνουμε με αυτό;

• 3 months later...

To software αυτο παίζει και σε κινητά που δουλεύουν BES με Enterprise Server ?

Από ότι είδα στο site της Blackberry, το software που υποστηρίζουν οι Vodafone και Wind Hellas, είναι το 4.2.2 !

Γιατί βρίσκονται τόσο πίσω ? !!!

Να σημειώσω ότι έχουμε φτάσει στο εξωτερικό στην έκδοση 4.7 !

Δεν θα έχω πρόβλημα αν βάλω το software (4.5) που γράφεται ?

Ελληνικά υποστηρίζει ?

Ευχαριστώ.

To software αυτο παίζει και σε κινητά που δουλεύουν BES με Enterprise Server ?

Από ότι είδα στο site της Blackberry, το software που υποστηρίζουν οι Vodafone και Wind Hellas, είναι το 4.2.2 !

Γιατί βρίσκονται τόσο πίσω ? !!!

Να σημειώσω ότι έχουμε φτάσει στο εξωτερικό στην έκδοση 4.7 !

Δεν θα έχω πρόβλημα αν βάλω το software (4.5) που γράφεται ?

Ελληνικά υποστηρίζει ?

Ευχαριστώ.

Το γιατί είμαστε πίσω, είναι προφανές: ΠΑΝΤΑ είμαστε πίσω. Η έκδοση 4.5 είναι πλέον επίσημη και δοκιμασμένη. Ελληνικά υποστηρίζει κανονικότατα, αρκεί να βάλεις multilanguage.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Το γιατί είμαστε πίσω, είναι προφανές: ΠΑΝΤΑ είμαστε πίσω. Η έκδοση 4.5 είναι πλέον επίσημη και δοκιμασμένη. Ελληνικά υποστηρίζει κανονικότατα, αρκεί να βάλεις multilanguage.

Kαλά, δεν είμαστε μόνο εμείς πίσω.

Κι άλλοι providers δεν έχουν διαθέσει το 4.5...

Αλλά έτσι κι αλλιώς δεν αλλάζει κάτι. Απ' όποιον και να το κατεβάσεις, το ίδιο είναι...

Αντώνης

Είχα το 4.5.0.69 στο 8800 και πρόσεξα ότι είχε αρχίσει η μπαταρία να τα φτύνει...

Χθες, flashάρα σε 4.5.0.108, και ...ΓΚΑΓΚΑΝ... έστρωσαν όλα :)

Οπότε, έχετε υπόψη σας ότι το 4.5.0.108 κάνει καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας, αλλά ακόμα δεν έχει ελληνικά...

Αντώνης

• 5 weeks later...

Στο 8310 έβαλα το 4.5 ος (8310M_PBr4.5.0_rel134_PL2.7.0.84_A4.5.0.99.exe) και δουλεύει τελεία ! Συνεργάζεται μια χαρά και με bes 4,1 … έχει κυκλοφορήσει κάποιο αλλο update για το 8310?

Στο 8100 έβαλα το 4,5 ος αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος . το κινητό σέρνετε.. έβαλα την ver 8100AllLang_PBr4.5.0_rel139_PL2.7.0.85_A4.5.0.102.exe .

υπάρχει κάποιο update για το 8100 που να δουλεύει ικανοποιητικά ή αναγκαστικά γυρνάω στο 4,2,1?