Spidey Δημοσιεύτηκε June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 9, 2008 Πάνω στην εγκατάσταση του Panda Internet Security , το cd παρουσίασε πρόβλημα (data cylinder) με αποτέλεσμα να σταματήσει η εγκατάσταση.Επιχειρώντας να κάνω ξανά install μου έβγαλε μήνυμα πως πρέπει πρώτα να απεγκαταστήσω το panda antivirus platinum (προφανως είχε προλάβει κ το εγκατέστησε).Στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων δεν υπάρχει τίποτα από Panda.Κάνοντας ένα τεστ έβαλα το avast χωρίς να μου βγάλει κάποιο μήνυμα για ήδη εγκατεστημένο antivirus.Το Avg όμως μου έβγαλε σχετικό μήνυμα. Κάποια λύση θα ήταν καλοδεχούμενη, για να μην καταλήξω σε φορμάτ. Ευχαριστω προκαταβολικά. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Πάνω στην εγκατάσταση του Panda Internet Security , το cd παρουσίασε πρόβλημα (data cylinder) με αποτέλεσμα να σταματήσει η εγκατάσταση.Επιχειρώντας να κάνω ξανά install μου έβγαλε μήνυμα πως πρέπει πρώτα να απεγκαταστήσω το panda antivirus platinum (προφανως είχε προλάβει κ το εγκατέστησε).Στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων δεν υπάρχει τίποτα από Panda.Κάνοντας ένα τεστ έβαλα το avast χωρίς να μου βγάλει κάποιο μήνυμα για ήδη εγκατεστημένο antivirus.Το Avg όμως μου έβγαλε σχετικό μήνυμα. Κάποια λύση θα ήταν καλοδεχούμενη, για να μην καταλήξω σε φορμάτ. Ευχαριστω προκαταβολικά. Ποιά έκδοση έχεις? 2006, 2007 ή 2008? Σε ρωτάω γιατί υπάρχει uninstaller ανάλογα με την έκδοση. Πες μου για να σου δώσω το link... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. June 10, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Ποιά έκδοση έχεις? 2006, 2007 ή 2008? Σε ρωτάω γιατί υπάρχει uninstaller ανάλογα με την έκδοση. Πες μου για να σου δώσω το link... την 2008 , αλλά κατέβασα uninstaller από την επίσημη σελίδα κ όλα οκ. σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts