Γιάννης Δημοσιεύτηκε June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 7, 2008 Εκανα προ ημερων μια επεμβαση στο ποδι μου στα δαχτυλα σε μεγαλο δημοσιο Αθηναίκο νοσοκομειο...Την προηγουμενη της επεμβασης ο χειρουργος που περασε με ολο το team απο τον θαλαμο σημαδεψε με μαρκαδορο το αριστερο ποδι (Α.Π) και με βελακι το σημειο που θα χειρουργουσε !!!!Θα μου πειτε προκειμενου να εμπαινα χειρουργειο και να εβγαινα με χειρουργημενο χερι καλυτερα !!!!Η συγχρονη τεχνολογια σε ολο της το μεγαλειο !!!! http://img514.imageshack.gr/files/tt1gftrsaa14kve7en8a_thumb.jpg http://img362.imageshack.us/img362/7484/04062008001vi0.th.jpg Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 τι επαθες εσυ βρε Γιαννη και πηρες σβαρνα τα νοσοκομεια?μια με τα ματια,τωρα με τα ποδια...περαστικα να ειναι :) η αληθεια ειναι πως ειναι συνηθισμενη τακτικη..πως αλλιως νομιζεις πως θα μπορουσε να σχεδιασει την τομη? υγ.Το imageshack βρίσκεται σε διαδικασία συντήρησης και δεν μπορω να καταλαβω την φωτογραφια Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 τι να πεις φιλε μου... περαστικα σου παντος!!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Ε καλά ρε μεγάλε, πώς θα ήθελες να στο σημαδέψει δηλαδή? Με laser? Περαστικά, αλλά αυτό που έκανε δεν το βρίσκω κακό εγώ κ ούτε κατάλαβα ποια είναι η ένστασή σου :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 τι επαθες εσυ βρε Γιαννη και πηρες σβαρνα τα νοσοκομεια?μια με τα ματια,τωρα με τα ποδια...περαστικα να ειναι :) η αληθεια ειναι πως ειναι συνηθισμενη τακτικη..πως αλλιως νομιζεις πως θα μπορουσε να σχεδιασει την τομη? υγ.Το imageshack βρίσκεται σε διαδικασία συντήρησης και δεν μπορω να καταλαβω την φωτογραφια Μηπως εχω νονο τον ...εθνικο γκαντεμη και δεν το ξερω ??? Ε καλά ρε μεγάλε, πώς θα ήθελες να στο σημαδέψει δηλαδή? Με laser? Περαστικά, αλλά αυτό που έκανε δεν το βρίσκω κακό εγώ κ ούτε κατάλαβα ποια είναι η ένστασή σου :rolleyes: Τα χαρτια που συνοδευουν τον ασθενη στο χειρουργειο δεν φτανουν ??? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 γιαννη η αληθεια ειναι πως αν αφησεις τον σχεδιασμο για την ωρα του χειρουργειου εισαι πολυ.....γκουχου γκουχου. :) το χαρτι δεν λεει πανω τπτ παραπανω απο ιστορικο,γνωματευση,εξετασεις και σχεδιο θεραπειας.. δεν μπορει να σχεδιασει πανω σε ενα χαρτι το ακριβες σημειο της τομης. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Σωστά λέει η FREAK +10000 Εντελώς λογικό αυτό που έκανε κ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω ποια εναλλακτική θα πρότεινες εσύ :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 γιαννη η αληθεια ειναι πως αν αφησεις τον σχεδιασμο για την ωρα του χειρουργειου εισαι πολυ.....γκουχου γκουχου. :) το χαρτι δεν λεει πανω τπτ παραπανω απο ιστορικο,γνωματευση,εξετασεις και σχεδιο θεραπειας.. δεν μπορει να σχεδιασει πανω σε ενα χαρτι το ακριβες σημειο της τομης. Μα και παλι στο περιπου το σχεδιασε.Το ακριβες σημειο ηταν τα δαχτυλα.Θα μπορουσαν να γραψουν οστεοτομη 3 μεταταρσιων. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Γιαννη, ετσι σημαδευουν το σημειο της τομης.. Αν εχεις δει και στο εξτριμ μεικ οβερ που τους κανουν ''ομορφους'' τους ζωγραφιζουν ετσι σε πολλα σημεια που θα κοψουν,,δε γνωριζω αλλη μεθοδο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 το περιπου απο το καθολου εχει μια σημασια.. στο κατω κατω το εκανε ετσι που οταν ερθει η ωρα να καταλαβαινει αυτος τι πρεπει να κανει,οχι ολοι εμεις εδω;) εγω πχ οταν ειναι να κανω καποια τομη,πριν κανω την αναισθησια ζωγραφιζω <--> αν το δεις εσυ δεν θα καταλαβεις τι ακριβως ειναι,αλλα με αυτο το σχεδιο εγω καταλαβαινω αρχη και τελος,κατευθυνση του νυστεριου,βαθος και φυσικα σημειο τομης;) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOS_89 Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Σημαντικοτατο βημα για μια επεμβαση το σημαδεμα.Δες εδω για παραδειγμα:lol::lol:www.aeonity.com/ab/games/simulation/virtual-knee-surgery.php Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Δεν έχετε δει στο House 1x21 "Three Stories" που ζωγραφίζουν οι ασθενείς το "όχι αυτό το πόδι"? κάτι τέτοιο θυμήθηκα :) Σοβαρά τώρα, είναι συνηθισμένη πρακτική, μην ξεχνάς ότι ο τρόπος του "χαζού" είναι και ο πιο αποτελεσματικός :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 pfff Καλα Nip/tuck δν βλεπετε? xD Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts