xyz Δημοσιεύτηκε May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 25, 2008 Παιδιά γειά σας!Ξαφνικά από την μπάρα έναρξης στη δεξιά πλευρά όταν συνδέομαι στο internet δεν εμφανίζεται πλέον το εικονίδιο της ανοικτής-ενεργής σύνδεσης ενώ από τις ιδιότητες της σύνδεσης στο internet είναι ενεργοποιημένη η επιλογή!!Πώς το επαναφέρω??Έχω Windows XP Professional με φορτωμένα το AVG ,το ΖoneAlarm και το NOD32 στην γραμμή έναρξης,αν και το ποιά προγράμματα φορτώνουν στην εκκίνηση απλώς το αναφέρω πιστεύω δεν επηρεάζει την κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Και σε μενα το κανει καμια φορα αλλα μετα απο επανεκκινηση στρωνει,εσενα και μετα απο αυτο συνεχιζει να μην στο βγαζει??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xyz Δημ. May 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Δυστυχώς ναι!Δοκίμασα πολλά όπως να τσεκάρω και να ξετσεκάρω την επιλογή από τις ιδιότητες της σύνδεσης και δεν πιάνει τίποτε!!:confused::( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Ειναι Bug. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xyz Δημ. May 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 To γνωρίζω,το θέμα όμως είναι και πώς λύνεται..:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 δυο AV? :worry: θεε μου... Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xyz Δημ. May 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 δυο AV? :worry: θεε μου.....Eννοείς Antivirus ?? Ναι και τρέχουν καλά.:)Το ένα βέβαια δεν το έχω σε autoprotect mode αλλά και αν καμμιά φορά το βάλω και αυτό δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς τα συγκεκριμένα δεν δεσμεύουν πολύ μνήμη..Τώρα λες το πρόβλημα να προέρχεται και από εκεί??Δεν πιστεύω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 ..Eννοείς Antivirus ?? Ναι και τρέχουν καλά.:)Το ένα βέβαια δεν το έχω σε autoprotect mode αλλά και αν καμμιά φορά το βάλω και αυτό δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς τα συγκεκριμένα δεν δεσμεύουν πολύ μνήμη..Τώρα λες το πρόβλημα να προέρχεται και από εκεί??Δεν πιστεύω... Τιιιιιιιιιιιιιιιιιι εχεις δυο antivirus στο PC?????:blink::blink: Aυτο ειναι ΜΕΓΑ λαθος και δημιουργει πολλα προβληματα στον υπολογιστη.Για να καταλαβεις,το ενα ψαχνει το αλλο και το καθενα απο αυτα βρισκει υποπτο το αλλο και προσπαθει να το τερματισει/διαγραψει.Αυτο σημαινει οτι δημιουργουνται πολλα προβληματα στο λογισμικο.Βαλε μονο ενα δεν κερδιζεις τιποτα παραπανω με 2 antivirus. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts