arte1234566 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) Έβαλα το ultra iso τώρα τι κάνω? Λοιπον θα κανεις το iso ανοιγμα με αυτο το προγραμμα και θα πατησεις εγραφη εικονας cd ειναι ενα εικονιδιο με ενα cd που καιγετε και λογικα θα γινει Τυχαια το ειδα στο ταπαταλκ και ειπα μηπως μπορω να δωσω ενα χερακι.Οχι οτι ξερω πολλα αλλα οτι μπορω.. [offtopic]Καλα μην νομιζεις οτι ξερω εγω τρελα αλλα προσπαθω [/offtopic] Edited March 11, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Λοιπον θα κανεις το iso ανοιγμα με αυτο το προγραμμα και θα πατησεις εγραφη εικονας cd ειναι ενα εικονιδιο με ενα cd που καιγετε και λογικα θα γινει Λέει ο δίσκος είναι κενός και βγάζει το dvd έξω...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Λέει ο δίσκος είναι κενός και βγάζει το dvd έξω...:mad: δοκιμασε με cd αλλιος δες αμα ειναι σιγουρα αδια τα dvd Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Εχω γραψει με αυτο 500 dvd windows ubuntu lubuntu mint και αυτο δεν το εχω δει ακομη.Οσο μεγαλωνεις τελικα μαθαινεις.Αν δεν κανω λαθος ομως δεν πρεπει να ειναι θεμα του προγραμματος αλλα των ´´παραθυρων´´ Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Εχω γραψει με αυτο 500 dvd windows ubuntu lubuntu mint και αυτο δεν το εχω δει ακομη.Οσο μεγαλωνεις τελικα μαθαινεις.Αν δεν κανω λαθος ομως δεν πρεπει να ειναι θεμα του προγραμματος αλλα των ´´παραθυρων´´ Παιζει αλλα μην λες τετοια γιατι θα σε πανε μεσα..... windows δεν γραφουμε μονο σβηνουμε :p Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Ρε παδιά εγώ τώρα τι να κάνω?Μήπως να εγκαταλείψω την ιδέα του λίνουξ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Ρε παδιά εγώ τώρα τι να κάνω?Μήπως να εγκαταλείψω την ιδέα του λίνουξ? Οχι μπες εδω και θα σε βοηθησουν και αλλοι εγω ξεμεινα λιγο απο ιδεες εκει ξερουν κατι παραπανω ;) Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Οχι μπες εδω και θα σε βοηθησουν και αλλοι εγω ξεμεινα λιγο απο ιδεες εκει ξερουν κατι παραπανω ;) Ξεχνάω την ιδέα δεν πειράζει μορέ σιγά....αφού δεν μπόρεσα να τα βάλω μέσα σε τόσες ώρες σιγά μην καταφέρω και τα βάλω....άμα είναι να τα βάλω μόνο από εδώ όμοως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Ξεχνάω την ιδέα δεν πειράζει μορέ σιγά....αφού δεν μπόρεσα να τα βάλω μέσα σε τόσες ώρες σιγά μην καταφέρω και τα βάλω....άμα είναι να τα βάλω μόνο από εδώ όμοως... Τοτε περιμενε μια απαντηση μεχρι αυριο μπας και μπει κανενας modetor που να ξερει καλυτερα και να σου πει Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Τοτε περιμενε μια απαντηση μεχρι αυριο μπας και μπει κανενας modetor που να ξερει καλυτερα και να σου πει αυτό θα κάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Δεν θα σου κανει κακο να διαβασεις λιγο κι απο εκει που σου δειχνει ο φιλος.Κανε ενα τελευταιο.Κανε μια επανεκκινηση και δοκιμασε να γραψεις το dvd μετα μηπως και σκαλωσανε τα παραθυρα Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Παιδια μηπως πορειτε να φτιαξετε.ενα tutorial με εικονες ή ακομα καο βιντεο?Ετσι και αλλιως χαμενο εν θα παει γιατι θα βοηθησει και πολλα.αλλα.ατομα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 (edited) Απ'ότι διαβάζω δυσκολεύεσαι με την εγγραφή του cd. To πιο πιθανό είναι να φταίνε τα cd. Είναι γραμμένα ή γρατσουνισμένα; Έχεις αρκετά για να δοκιμάσεις; Αλλιώς δοκίμασε και άλλα προγράμματα εγγραφής iso, κάποια δωρεάν που ξέρω είναι το cdburnerxp, το imgburn και το infrarecorder. Και προσοχή, όταν λέμε να κάψεις το iso εννοούμε να επιλέξεις στο πρόγραμμα "burn image" η κάτι αντίστοιχο, και όχι απλά να αντιγράψεις το .iso στο cd! Έχει μεγάλη σημασία αυτό που γράφω και έχω δει να κάνουν αυτό το λάθος άπειρες φορές. Edited March 10, 2013 by johnnytifosi Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Απ'ότι διαβάζω δυσκολεύεσαι με την εγγραφή του cd. To πιο πιθανό είναι να φταίνε τα cd. Είναι γραμμένα ή γρατσουνισμένα; Έχεις αρκετά για να δοκιμάσεις; Αλλιώς δοκίμασε και άλλα προγράμματα εγγραφής iso, κάποια δωρεάν που ξέρω είναι το cdburnerxp, το imgburn και το infrarecorder. Και προσοχή, όταν λέμε να κάψεις το iso εννοούμε να επιλέξεις στο πρόγραμμα "burn image" η κάτι αντίστοιχο, και όχι απλά να αντιγράψεις το .iso στο cd! Έχει μεγάλη σημασία αυτό που γράφω και έχω δει να κάνουν αυτό το λάθος άπειρες φορές. Εχω cd αλλα ειναι 700mb οσο και το ισο.άρα δεν.γινεται.Με usb αν ξαναδοκιμασα με την καθοδηγηση σου,αφου εχουμε και ίδιο bios λες να τα καταφερω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Το bios σου ειναι παλιο και δεν υποστηρίζει boot από usb sticks. Το iso ειναι 700mb ακριβώς για αυτό τον λόγο, για να χωράει σε cd. Όσες φορές μου εχει τύχει το πρόγραμμα να αρνείται να γράψει cd, το πρόβλημα λύθηκε με άλλο cd (κατά προτίμηση άλλης μάρκας). Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Το bios σου ειναι παλιο και δεν υποστηρίζει boot από usb sticks. Το iso ειναι 700mb ακριβώς για αυτό τον λόγο, για να χωράει σε cd. Όσες φορές μου εχει τύχει το πρόγραμμα να αρνείται να γράψει cd, το πρόβλημα λύθηκε με άλλο cd (κατά προτίμηση άλλης μάρκας). Δοκιμασα με 1 dvd και με ενα cd αλλαβτιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Θα φτιαξω εναν οδηγο σε λιγο πιστευω δν θα παει χαμενο Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 μόλις πέρασα xubuntu με wubi installer πως θα βάλω όμως flash player και ελληνικά στο πληκτρολόγιο? ψάχνω αλλα όσα δοκίμασα δεν είχαν αποτέλεσμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Με το flash έχω κι εγώ μεγάλο πρόβλημα στο xubuntu 10.04. Δεν παίζει κανένα βίντεο στο Youtube με κανέναν browser (δείχνει μόνο ένα μαύρο τετράγωνο), κι ας είναι εγκατεστημένο το flash. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει. Ελληνικά στο πληκτρολόγιο βάζεις στην εγκατάσταση. Μήπως το προσπέρασες κάπου; Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 με wubi την περασα. δεν ειδα καπου να λέει για ελληνικά στο πληκτρολογιο. μια προσωρινη λυση βρηκα αλλα δεν αρκει. θελω να την αλλαζω με alt-shift αι οχι απο το πανελ για τον flash player καμια τυχη ακομη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Δεν έχω κάνει ποτέ εγκατάσταση μέσω wubi, προτιμώ τον παραδοσιακό τρόπο. Για το flash κατέβασε το flashaid https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/flash-aid/ Είναι addon για τον firefox και κάνει όλη την βρώμικη δουλειά. Το δοκίμασα τώρα σε ένα liveusb με το xubuntu 12.10 και δούλεψε. Το είχα δοκιμάσει και στο παλιό μου pc που έχει xubuntu αλλά ίσως φταίει που είναι αρχαίο και δεν παίζει τα βίντεο λόγω hardware. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 το δοκιμασα και αυτο (googlαρα) αλλα δε κανει δουλεια. μηπως θελει τιποτα ρυθμισεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Ε προφανώς. :p Όταν το βάλεις πρέπει να πατήσεις το κουμπί που θα προσθέσει στην toolbar. Επιλέγεις wizard mode και βάζεις την stable εκδοση του flash. Μετά θα ανοίξει τερμιναλ και σε κάποια σημεία θα πρέπει να δώσεις τον κωδικό σου και να πατήσεις y για continue. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 εμ, το κανα και αυτο αλλα δεν. θα το ψαξω εκτενεστερα το βραδακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 (edited) με wubi την περασα. δεν ειδα καπου να λέει για ελληνικά στο πληκτρολογιο. μια προσωρινη λυση βρηκα αλλα δεν αρκει. θελω να την αλλαζω με alt-shift αι οχι απο το πανελ για τον flash player καμια τυχη ακομη.... Άνοιξε το Terminal gksudo "shortcut /usr/bin/myshortcuts" Μέσα στο αρχείο βάλε αυτές τις παρακάτω εντολές και επέλεξε Save and Exit #!/bin/bash setxkbmap -option grp:switch,grp:alt_shift_toggle us,gr Πάνε Applications > Settings > Autostarted Applications Επέλεξε Add Name: Shortcuts Command: /usr/bin/myshortcuts Κάνε κλικ στο Add, κάνε ένα reboot στον υπολογιστή και μόλις ανοίξει δες αν πατώντας alt+shift αλλάζει η γλώσσα. Δοκίμασέ το και πες μου αν λειτουργεί. Edit: Σχετικά με τον Flash Player, δοκίμασες να τον εγκαταστήσεις απ'το Ubuntu software center; Edited March 11, 2013 by bilakos10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts