Jump to content

Linux: the power of a penguin

VaradeRo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To στικακι παντα πανω στον υπολογιστη δεν το πειραζεις ειτε ειναι κλειστο ειτε ανοιχτο

οταν παει να μπουταρει πατα esc ή f12 ή f8 αμα δεν γινει και ετσι θα γραψουμε cd με linux

Μου άνοιξε ένα recovery!!!:)

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μου άνοιξε ένα recovery!!!:)

Βγες αυτο ειναι των windows :P

λοιπον θα πας σε εναν υπολογιστη με windows 7 και θα γραψουμε το cd αν ειναι να τελειωνουμε :p

Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2

Δεν μας κανει αυτο λοιπον θα γραψουμε cd γιατι κατι κανεις λαθος

Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2

Δεν μας κανει αυτο λοιπον θα γραψουμε cd γιατι κατι κανεις λαθος

Οκ σε ακούω....έχω το cd σε άλλο pc με windows 7 τώρα?

Εγραψες το cd?βαλε first boot cdrom και ξεκινα απο εκει.

αλλα πρωτα μπες απο windows 7 και πατα δεξι κλικ, ανοιγμα με -> προγραμα ειδωλου των windows και θα διαλεξεις να το γραψει στο cd και μετα θα βαλεις οπως ειπε ο φιλος ποιο πανω first boot cdrom

Οταν ξεκινησει απο εκει θα σου βγαλει τις επιλογες που σου ειπε ο φιλος.Δοκιμασε πρωτα να δεις οτι δουλευουν ολες οι συσκευες απο τον υπολογιστη και μετα κανεις και εγκατασταση.

Εγω τα καιω με ultra iso.

Same Sh..t , Different Day

αλλα πρωτα μπες απο windows 7 και πατα δεξι κλικ, ανοιγμα με -> προγραμα ειδωλου των windows και θα διαλεξεις να το γραψει στο cd και μετα θα βαλεις οπως ειπε ο φιλος ποιο πανω first boot cdrom

Αυτό δεν το κατάλαβα...

Μου λέει πως δεν υπάρχει εγγράψιμος δίσκος ενώ τον έχω βάλει μέσα και τον βλέπει κιόλας

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Αυτό δεν το κατάλαβα...

Εχουν προγραμμα τα windows που γραφουν iso σε cd πατας δεξη κλικ ανοιγμα με και μετα σου λεει καπου ανοιγμα ειδωλου η πατα ανοιγμα κατευθειαν μπορει να μπει και ετσι

Αυτό δεν το κατάλαβα...

Πρεπει να το γραψεις οπως γραφεις ενα dvd για windows.Δηλαδη ενα ειδωλο.Κατεβασε ενα ultra iso μετα κανεις ανοιγμα με αυτο στο iso xubuntu που κατεβασες και κανεις εγγραφη ειδωλου σε cd

Μου λέει πως δεν υπάρχει εγγράψιμος δίσκος ενώ τον έχω βάλει μέσα και τον βλέπει κιόλας

Εχουν προγραμμα τα windows που γραφουν iso σε cd πατας δεξη κλικ ανοιγμα με και μετα σου λεει καπου ανοιγμα ειδωλου η πατα ανοιγμα κατευθειαν μπορει να μπει και ετσι

Να πάω να πάρω άλλο cd μήπως?

Να πάω να πάρω άλλο cd μήπως?

παρε να ειναι ομως μεγαλυτερο απο το iso 100 mb περιπου

Καψε ενα dvd να εισαι σιγουρος

dvd είναι αυτό που έχω αλλά λέει πως δεν είναι εγγράψιμο τι να κάνω?

dvd είναι αυτό που έχω αλλά λέει πως δεν είναι εγγράψιμο τι να κάνω?

διαλεγεις το σωστο δισκο για εγραφη αμα δεν γινετε ετσι δοκιμασε με το nero

διαλεγεις το σωστο δισκο για εγραφη αμα δεν γινετε ετσι δοκιμασε με το nero

Τι να κάνω με το nero?

Τι να κάνω με το nero?

Να γραψεις το ειδωλο που λεγαμε πριν.

Δοκιμασε και το ultra iso που ειπα πριν ειναι πιο ευκολο να καψεις ειδωλο απο οτι στο νερο.Εμενα τουλαχιστον με βολευει περισσοτερο.

Τι να κάνω με το nero?

Λογικα θα σου λεει ανοιγμα με nero start smart

Να γραψεις το ειδωλο που λεγαμε πριν

Δεν το έχω εγκατεστημένο και τώρα που το κατεβάζω βλέπω πως είναι 311mb,θα ξημερώσουμε,κάποια άλλη λύση(δοκίμασα και με άλλο cd τελείως αχρησιμοποίητο αλλά τίποτα...

Δεν το έχω εγκατεστημένο και τώρα που το κατεβάζω βλέπω πως είναι 311mb,θα ξημερώσουμε,κάποια άλλη λύση(δοκίμασα και με άλλο cd τελείως αχρησιμοποίητο αλλά τίποτα...

Το ultra iso νομιζω οτι ειναι πολυ μικρο.Δεν ειμαι σπιτι να στο στειλω κιολας να ξεμπερδευαμε.

Ξαναπροσπαθησε με αλλο cd με το προγραμμα των windows δεν μπορει να μην το κανει ετσι τα εγραφα και εγω καποτε

Παντος βλεπω πολλους λινουξακιδες και μ αρεσει αυτο :lol:

Το ultra iso νομιζω οτι ειναι πολυ μικρο.Δεν ειμαι σπιτι να στο στειλω κιολας να ξεμπερδευαμε.

Το κανω εγω για σενα παρτο απο δω

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Τυχαια το ειδα στο ταπαταλκ και ειπα μηπως μπορω να δωσω ενα χερακι.Οχι οτι ξερω πολλα αλλα οτι μπορω..

Έβαλα το ultra iso τώρα τι κάνω?

Ανοιγεις το iso με δεξι και ανοιγμα με ultra.

Οταν ανοιξει θα πας επανω που γραφει εγγραφη ειδωλου σε δισκο ή κατι τετοιο

Edited by zxr