Nero55 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 To στικακι παντα πανω στον υπολογιστη δεν το πειραζεις ειτε ειναι κλειστο ειτε ανοιχτο οταν παει να μπουταρει πατα esc ή f12 ή f8 αμα δεν γινει και ετσι θα γραψουμε cd με linux Μου άνοιξε ένα recovery!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Μου άνοιξε ένα recovery!!!:) Βγες αυτο ειναι των windows :P λοιπον θα πας σε εναν υπολογιστη με windows 7 και θα γραψουμε το cd αν ειναι να τελειωνουμε :p Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Δοκιμασε και f8 αν δεν πιανει το 12. Με προλαβανε μεχρι να διαβασω.. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Μου άνοιξε ένα recovery!!!:) http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=30759&stc=1&d=1362866080 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=30759&stc=1&d=1362866080 Δεν μας κανει αυτο λοιπον θα γραψουμε cd γιατι κατι κανεις λαθος Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Εγραψες το cd?βαλε first boot cdrom και ξεκινα απο εκει. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Δεν μας κανει αυτο λοιπον θα γραψουμε cd γιατι κατι κανεις λαθος Οκ σε ακούω....έχω το cd σε άλλο pc με windows 7 τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Εγραψες το cd?βαλε first boot cdrom και ξεκινα απο εκει. αλλα πρωτα μπες απο windows 7 και πατα δεξι κλικ, ανοιγμα με -> προγραμα ειδωλου των windows και θα διαλεξεις να το γραψει στο cd και μετα θα βαλεις οπως ειπε ο φιλος ποιο πανω first boot cdrom Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Οταν ξεκινησει απο εκει θα σου βγαλει τις επιλογες που σου ειπε ο φιλος.Δοκιμασε πρωτα να δεις οτι δουλευουν ολες οι συσκευες απο τον υπολογιστη και μετα κανεις και εγκατασταση. Εγω τα καιω με ultra iso. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) αλλα πρωτα μπες απο windows 7 και πατα δεξι κλικ, ανοιγμα με -> προγραμα ειδωλου των windows και θα διαλεξεις να το γραψει στο cd και μετα θα βαλεις οπως ειπε ο φιλος ποιο πανω first boot cdrom Αυτό δεν το κατάλαβα... Μου λέει πως δεν υπάρχει εγγράψιμος δίσκος ενώ τον έχω βάλει μέσα και τον βλέπει κιόλας Edited March 11, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Αυτό δεν το κατάλαβα... Εχουν προγραμμα τα windows που γραφουν iso σε cd πατας δεξη κλικ ανοιγμα με και μετα σου λεει καπου ανοιγμα ειδωλου η πατα ανοιγμα κατευθειαν μπορει να μπει και ετσι Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Αυτό δεν το κατάλαβα... Πρεπει να το γραψεις οπως γραφεις ενα dvd για windows.Δηλαδη ενα ειδωλο.Κατεβασε ενα ultra iso μετα κανεις ανοιγμα με αυτο στο iso xubuntu που κατεβασες και κανεις εγγραφη ειδωλου σε cd Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Μου λέει πως δεν υπάρχει εγγράψιμος δίσκος ενώ τον έχω βάλει μέσα και τον βλέπει κιόλας Εχουν προγραμμα τα windows που γραφουν iso σε cd πατας δεξη κλικ ανοιγμα με και μετα σου λεει καπου ανοιγμα ειδωλου η πατα ανοιγμα κατευθειαν μπορει να μπει και ετσι Να πάω να πάρω άλλο cd μήπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Να πάω να πάρω άλλο cd μήπως? παρε να ειναι ομως μεγαλυτερο απο το iso 100 mb περιπου Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Καψε ενα dvd να εισαι σιγουρος Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Καψε ενα dvd να εισαι σιγουρος dvd είναι αυτό που έχω αλλά λέει πως δεν είναι εγγράψιμο τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 dvd είναι αυτό που έχω αλλά λέει πως δεν είναι εγγράψιμο τι να κάνω? διαλεγεις το σωστο δισκο για εγραφη αμα δεν γινετε ετσι δοκιμασε με το nero Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 διαλεγεις το σωστο δισκο για εγραφη αμα δεν γινετε ετσι δοκιμασε με το nero Τι να κάνω με το nero? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Τι να κάνω με το nero? Να γραψεις το ειδωλο που λεγαμε πριν. Δοκιμασε και το ultra iso που ειπα πριν ειναι πιο ευκολο να καψεις ειδωλο απο οτι στο νερο.Εμενα τουλαχιστον με βολευει περισσοτερο. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Τι να κάνω με το nero? Λογικα θα σου λεει ανοιγμα με nero start smart Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Να γραψεις το ειδωλο που λεγαμε πριν Δεν το έχω εγκατεστημένο και τώρα που το κατεβάζω βλέπω πως είναι 311mb,θα ξημερώσουμε,κάποια άλλη λύση(δοκίμασα και με άλλο cd τελείως αχρησιμοποίητο αλλά τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Δεν το έχω εγκατεστημένο και τώρα που το κατεβάζω βλέπω πως είναι 311mb,θα ξημερώσουμε,κάποια άλλη λύση(δοκίμασα και με άλλο cd τελείως αχρησιμοποίητο αλλά τίποτα... Το ultra iso νομιζω οτι ειναι πολυ μικρο.Δεν ειμαι σπιτι να στο στειλω κιολας να ξεμπερδευαμε. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) Δεν το έχω εγκατεστημένο και τώρα που το κατεβάζω βλέπω πως είναι 311mb,θα ξημερώσουμε,κάποια άλλη λύση(δοκίμασα και με άλλο cd τελείως αχρησιμοποίητο αλλά τίποτα... Ξαναπροσπαθησε με αλλο cd με το προγραμμα των windows δεν μπορει να μην το κανει ετσι τα εγραφα και εγω καποτε Παντος βλεπω πολλους λινουξακιδες και μ αρεσει αυτο :lol: Το ultra iso νομιζω οτι ειναι πολυ μικρο.Δεν ειμαι σπιτι να στο στειλω κιολας να ξεμπερδευαμε. Το κανω εγω για σενα παρτο απο δω Edited March 11, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Έβαλα το ultra iso τώρα τι κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) Τυχαια το ειδα στο ταπαταλκ και ειπα μηπως μπορω να δωσω ενα χερακι.Οχι οτι ξερω πολλα αλλα οτι μπορω.. Έβαλα το ultra iso τώρα τι κάνω? Ανοιγεις το iso με δεξι και ανοιγμα με ultra. Οταν ανοιξει θα πας επανω που γραφει εγγραφη ειδωλου σε δισκο ή κατι τετοιο Edited March 11, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts