Jump to content

Παραεισαγωγή κινητών


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακούστε και προβλημτιστείτε. Επισκέπτομαι στις 23/1 ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και κάνω 2 συνδέσεις με 2 κινητά NOKIA 6600. τέσπα με τα πολλά παρατήρησα μετά από ώρες όταν τα άνοιξα ότι τα manual ήταν φωτοτυπίες και μάλιστα κακής ποιότητας. Να πω την αλήθεια δεν με πολυπείραξε.

Προχτές έτυχε να πάω από ένα κλαμπ νόκια και δεν ξέρω πως το φερε η κουβέντα και ανέφερα αυτό με τα manual και τότε η υπάλληλος (η οποία είναι και φίλη) μου ζήτησε να της δώσω τα ΙΜΕΙ και από έρευνα που έκανε προέκυψε ότι τα κινητά είναι εισηγμένα από τα ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ!!!

 

Εξωτερικά δεν έχουν καμία διαφορά, όμως δεν ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ. Τα έχω πάρει τελείως στο κρανίο :mad: :mad: :mad: και θα πάω να τα κάνω λίμπα τη Δευτέρα. Εσείς από που μου προτείνεται να ξεκινήσω από τις τζαμαρίες ή από δαύτους?

Τι θα κάνατε στη θεση μου? :mad:

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 53
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι καταστημα ηταν αυτο? Αλυσιδα απο τα γνωστα η ασχετο?

Επισης να ξερετε οτι πολλα που κυκλοφορουν φτηνα γινεται το εξης κολπο: Τα φαιρνουν απο εξω, τα δηλωνουν οτι προοριζονται για UAE και τρωνε τον ΦΠΑ.

Link to comment
Share on other sites

Πας ξανά στο κατάστημα σαν πελάτης και ζητας σύνδεση με 6600. Βρες το τρόπο να ζητήσεις σου δείξουν ένα 6600 εννοείται πριν κάνεις κανένα συμβόλαιο. Αν είναι ΤΟΣΟ βλάκες και σου δώσουν ένα από αυτά τα "καθαρόαιμα" (Αράβικα) κινητά, όπως είσαι φωνάζεις την αστυνομία.

Φρόντισε να έχεις και άλλο άτομο μαζί σου, όχι συγγενή κατά προτίμηση.

Ο σκοπός σου είναι να τους πιέσεις και να σου αλλάξουν τα "καθαρόαιμα" κινητά που πήρες...

http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg
Link to comment
Share on other sites

Έχει να μας ακούσει όλη η Δυτική Αττική!!! Τα χω πάρει πολύ γερά στην κράνα. Ας τολμήσει να μου πει πως δεν τα αλλάζει και θα γίνει $%$%^&*$.

Σκέφτομαι να πάρω και το ντόπερμαν μαζί μου! Έχει καιρό να δαγκώσει κανέναν.

 

 

Νομικά έχω κάποια υποστήριξη από κάπου?

Link to comment
Share on other sites

Έχεις σίγουρα, όταν αποδείξεις ότι τα συγκεκριμένα κινητά τα πήρες απο αυτούς. Εννοώ ότι δεν χρειάζεται να πάς με δικηγόρο κατ' ευθείαν. Αν τους δείξεις ότι τους κρατάς στο χέρι ξεκάθαρα, είναι χαμένοι από χέρι και το ξέρουν.

Εκτός από το παράδειγμα που προανέφερα, μπορείς να τους στριμώξεις αν στην απόδειξη αγοράς αναφέρεται και το IMEI των συσκευών. Έτσι, αποδεικνύεις ξεκάθαρα ότι τις συγκεκριμένες "καθαρόαιμες" συσκευές τις πήρες από αυτούς.

 

Υ.Γ. Τις λέω "καθαρόαιμες" γιατί έτσι λένε συνηθίζεται να είναι/λέγονται τα Αραβικά άλογα: καθαρόαιμα :lol:

http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg
Link to comment
Share on other sites

Να πας στην αστυνομια και να πεις σε εναν απο αυτους να παει να κανει νεο συμβολαιο και καλα και μετα να πεσει η συλληψη.Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να την γλυτωσουν ή γιατι να κυνηγησεις μονο να σου αλλαξουν τα 2 τηλεφωνα σου.Και απορω γιατι δεν σου κινησε υποψιες το οτι ειχε μεσα φωτοτυπιες αντι του κανονικου manual..!

Link to comment
Share on other sites

Gia mena 2 einai ta tina...h tous tsakizeis me to ganti :cool: (mynhseis,dikasthria,astynomies ktl) h tous tsakizeis sthn pragmatikothta sto xylo... :devil: :devil:

proswpika tha dialega to deutero kai tha erperna kai ton skylo mou parea...etsi gia poikilia :D :D ;)

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eNeRGy (18 Ιαν. 2004 , 03:17)

 

vasika ekviase tous gia minisi kai zita allo ena kinito doro! :p

esto kai apo ta aravika emirata pali! xaxaxaxaxa

 

 

:whistle: Ενδιαφέρον, δεν το είχα σκεφτεί! :whistle:

Link to comment
Share on other sites

giafto iparxo ego me to vromiko mialo mou na sas dino liseis!

 

PS. ta dio parapano post einai teleios xioumoristika kai de tha eprepe na parthoun sta sovara. opoiadipote simptosi me atoma 'i katastaseis einai tixea. Dont Try This At Home.

 

AAAAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

Link to comment
Share on other sites

Μηπως πρεπει να μας πεις ποιοι ξεφτιλες ειναι για να προσεχουμε και εμεις?

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eNeRGy (18 Ιαν. 2004 , 03:17)

 

vasika ekviase tous gia minisi kai zita allo ena kinito doro! :p

esto kai apo ta aravika emirata pali! xaxaxaxaxa

 

 

ΣΩΣΤΟΣ...... :D

Link to comment
Share on other sites

ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥ....ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΣΩΣΤΑ...!!!! ;)

ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.....! ;)

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης (18 Ιαν. 2004 , 01:46)

Να πας στην αστυνομια και να πεις σε εναν απο αυτους να παει να κανει νεο συμβολαιο και καλα και μετα να πεσει η συλληψη.

Σωστός ο τρόπος παγίδευσης που προτείνεις Βασίλη, αλλά πολύ φοβάμαι ότι οι αρχές δεν δέχονται υποδείξεις για τον τρόπο δράσης. Όχι πως θα του πάρουν και το κεφάλι αν το προτείνει... :)

Πάντως παραεισαγωγές, λαθραία και συναφή είναι οικονομικά εγκλήματα, άρα θέμα ΣΔΟΕ νομίζω κι όχι αστυνομίας!!

 

(στο link μπορείς να βρεις τα τηλέφωνα των Δ/νσεων αν θες να απευθυνθείς)

Link to comment
Share on other sites

Φίλε csk σε ευχαριστώ πολύ και όλους τους υπολοίπους. Θα τους πάρω με το καλά, αλλά αν δεν φιλοτιμηθούν θα πάρω μπροστά τους τηλέφωνο στο ΣΔΟΕ. Επίσης θα τη στήσω εκεί κοντά και όποιος πάει να μπει μέσα στο μαγαζί θα τον "ενημερώνω". Ας φωνάξουν την αστυνομία..... χεχεχε :)
Link to comment
Share on other sites

Λοιπό μέγκες μπουκάρω ετοιμοπόλεμος με τα κινητά στην τσάντα στο κατάστημα και μαζί με τις αποδείξεις αγόρών και εξηγώ το τι έγινε. Πήραν τηλέφωνο τι διευθύντριά τους και το τι της έσυρα δε λέγεται. Οι λέξεις κλειδιά ήταν ΣΔΟΕ, δικηγόρος, ALFACOPY,χάνω χρόνο από τη δουλειά μου (με την ανάποδη βεβαίως σειρά).

Τελικά πείστηκε να μου τα αντικαταστήσει με καινούρια τα οποία τώρα δεν είχε διαθέσιμα και το πολύ σε 2 ημέρες θα τα έχω στα χέρια μου. Τους έβαλα να υπογράψουν και ένα χαρτί ότι είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν το οποίο αν θέλετε μπορώ να το σκανάρω και να το ποστάρω όταν πάω σπίτι. Νομίζω είναι μια μεγάλη νίκη ενάντια στην παρανομία και την αλητεία. Όποιος θέλει να μ΄θει παραπάνω πληροφορίες, ας στείλει pm. Ευχαριστώ πάρα πολύ όσους απάντησαν στο Thread και βεβαίως τον Msk για την συμπαράσταση και το ενδιαφέρον του.

Link to comment
Share on other sites

ola kala, poios tha ta parei arages + posoi kai den tha kseroun!!, an kai nomizw oti eprepe na kseroume poia alysida htan giati den leei na tin pathsoume kapoios apo edw px enw mporei na proseksei!
Link to comment
Share on other sites

Εξάλλου αν δεν ήθελαν να δυσφημιστούν ας πρόσεχαν και ας μην προσπαθούσαν να κοροιδέψουν τον κοσμάκη!

129026.png?1640591734

Link to comment
Share on other sites

φιλε μου αν δεν ηταν κινητα νοκια δεν θα ειχες κανενα προβλημα. δεν ειναι παρανομο να κανεις εισαγωγες μονος σου αλλωστε το ιδιο κανει και η mobitel και πολλες αλλες εταιριες. απλα η νοκια καθε κινητο που δεν εισαγει η ALPHA COPY το θεωρει παραεισαγωγη και δεν δινει εγγυηση. εκει ειναι το προβλημα και αυτο θελει να αποφυγει το καταστημα που το πηρες. επρεπε να σε ενημερωσουν. τουλαχιστον σε καποια μαγαζια που ρωτησα εγω μου το ειχαν πει. και ο λογος ειναι οτι τα κινητα αυτα κοστιζουν λιγοτερο να φερεις μονος σου απ εξω παρα να τα παρεις απο την εδω αντιπροσωπεια. πιστεψε με εχουν τρελλες διαφορες. αν ειχες παρει siemens δεν θα ειχες προβλημα. αλλωστε και εδω στο forum εχουν πουληθει κινητα που δεν εχουν ερθει ακομα ελλαδα και ειναι και αυτα παραεισαγωγες. και σε δικηγορο να πηγαινες θα σου ελεγε οτι δεν ειναι παρανομη η εισαγωγη και διακινηση προιοντων. βλεπε μακρο, carrefour που δινουν σε ολα δικια τους εγγυηση γιαυτο εχουν και χαμηλοτερη τιμη.

απλα στα κινητα λογω επιδοτησης κανεις δεν δινει φτηνοτερα.

Link to comment
Share on other sites

Φίλε Dimitris74, το θέμα της τεχνικής υποστήριξης είναι πολύ σημαντικό. Αν εγώ αύριο φύγω μόνιμα ή για κάποιος μήνες και πάω στη Ξάνθη, αυτοί τι εγγύηση θα μου δώσουν?

Δεύτερον το κινητό αν προορίζεται για UAE δεν νομίζω ότι έρχεται με ελληνικό menu και δεν υπάρχε μέσα ούτε για δείγμα το αραβικό - πράγμα που σημαίνει ότι τα πειράζουν εδώ στην Ελλάδα και τα ξαναβάζουν πάλι μέσα στα κουτιά τους.

Καλά δε συζητάμε για το manual που είναι ένα μάτσο φωτοτυπίες και μάλιστα της χειρότερης ποιότητας. Και όταν πρόκειται για ένα κινητό 100 € κάτι πάει και έρχεται αλλά όταν το κινητό κάνει 550, τότε ....:(

Link to comment
Share on other sites

TO OTI EINAI PARAEISAGOGH DE SIMAINEI OTI DEN EXEIS EGGYHSH.

APLA DEN EXEIS EGGYHSH APO TIN ALPHA COPY (ALLOI PARAKALANE GI AUTO).

EXEIS EGGYHSH OMOS APO TO MAGAZI POU STO EDOSE, MESO TIS ANTIPOROSOPEIAS APO OPOU TO PIRE

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...