deyan Δημοσιεύτηκε May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 13, 2008 Σήμερα παρατήρησα ότι στην υπηρεσία Web2SMS μειώθηκαν τα όρια των μέγιστων επιτρεπόμενων μηνυμάτων από 20/Μέρα και 250/Μήνα σε 5/Μέρα και 100/Μήνα και κυρίως ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ... Τι ακολουθεί μετά; Παγκόσμια πρωτοπορία με χρέωση των email που στέλνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 χχμμ περίεργο...εμένα ακόμα 20/250 είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Και σε μένα μειώθηκαν... Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. May 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Καλά ακόμα και στις μειώσεις (που δεν τίθεται θέμα hardware αλλά μόνο software) η οτενετ το κάνει σε δόσεις... Αρχίζω να σκέφτομαι εάν θα μπορέσουμε να βρούμε το δίκιο μας με κάποιο τρόπο έτσι ώστε να επανέλθουν τα όρια στην προηγούμενή τους μορφή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 deyan,sa to anekdoto tou lazopoulou.. dika tis einai oti 8elei ta kanei dustuxws Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Πολύ κακή κίνηση από την Otenet (που σταμάτησε την παροχή υπηρεσιών internet σε νέους χρήστες, πέρα από τα πακέτα ΔΙΟΔΟΣ ). Ήταν κίνητρο για εμένα αυτά τα 250 sms γιατί έκανα απόσβεση μέρους του τέλους σύνδεσης (δηλ απόσβεση 250*0,05 = 12,5€ / μήνα με βάση την χρέωση των sms στο What’s up). Το κακό για αυτούς ότι το σταμάτησαν 1,5 μήνα πριν το τέλος της σύμβασης μου μαζί τους, οπότε πάω για άλλη εταιρέια ανάλογα με το ποια προσφέρει σχετική υπηρεσία με δωρεάν sms από intrent! Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Είναι πολύ χάλια αυτή η κίνηση..ήδη όσοι είναι χρήστες έχουν δυσαρεστηθεί πάρα πολύ. Χέστηκ@ν στην οτενέτ...αλλά εμείς είμαστε που έχουν όντως υποβάθμιση των υπηρεσιών της !! Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 .. οπότε πάω για άλλη εταιρέια ανάλογα με το ποια προσφέρει σχετική υπηρεσία με δωρεάν sms από intrent! Υπάρχει;Απ' όσο θυμάμαι όχι..:worry: Βέβαια και αυτός δεν είναι λόγος για να παραμείνεις σε μια εταιρεία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaNd_gr Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Υπάρχει;Απ' όσο θυμάμαι όχι..:worry: Βέβαια και αυτός δεν είναι λόγος για να παραμείνεις σε μια εταιρεία.. Tellas ;) 5 sms /μερα. Αγνωστο /μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. May 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Αααα η Tellas μας έκανε τη ζημιά δλδ;! Αν η Tellas είχε 10 τότε 10 θα άφηνε και ο ΟΤΕ... Αχ Αχ αυτή η Tellas...! Ντροπή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 εμένα προσωπικά με άδειασε η όλη κατάσταση.... λόγο bb μου ήταν πολύ χρήσιμα τα sms! ας ελπίζουμε να το ξανασκεφτούν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts