Jump to content

Gia to PC genika

Constantinos_280
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Gia sas..

Exw agorasei kainourgio ypologisti..

Mporeite na me symvoulefsete pos na ton diorganoso..

Diladi ennoo ti einai kalo na valo sto pc mou( Antivirus kai tetoia)..

Apla peite mou ti xreiazete enas kainourgios ypologisths..

Euxaristo

Για antivirus καλο ειναι το NOD32.Προγραμμα για αντιγραφη CD-DVD το NERO 8,για μουσικη winamp,για προβολη ταινιων (divx με υποτιτλους κλπ) GOM player,για torrent το bitlord.Aυτα μου ρχονται στο μυαλο.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Περιληπτικά:

-Antivirus:NOD32 Η' KASPERSKY

-CD/DVD R: NERO8,CLONEDVD,CLONECD,ANYDVD

-Διάφορα players: BSPLAYER,KMPLAYER,VLC

-Torrents:φυσικά μtorrent (αν μπορείς βρες την εκδοση 1.6.1 build 490)

-Browsers:FIREFOX Η΄ αν δεν θέλεις να αποχωριστείς την μηχανή του Internet Explorer λόγω (μπορεί) ασυμβατοτήτων σε κάποια sites διάλεξε Maxthon!

Αν θέλεις γνώμες για άλλου είδους προγράμματα πες μας!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

-αποσυμπιεση αρχειων:winrar

-επιπλεον codecs:divX

-κατεβασμα αρχειων μεσω p2p:frostwire

-ανοιγμα αρχειων(.daa,.iso κλπ) κυριως απο torrent: power ISO

Tα office,αν δεν υπαρχουν στον υπολογιστη και Ηλεκτρονικος Λογογραφος(το κατεβασα χθες αλλα υπαρχει εδω και χρονια).Αν θες πες μου να σου στειλω λινκ για να το κατεβασεις.

;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
-αποσυμπιεση αρχειων:winrar

-επιπλεον codecs:divX

-κατεβασμα αρχειων μεσω p2p:frostwire

-ανοιγμα αρχειων(.daa,.iso κλπ) κυριως απο torrent: power ISO

Tα office,αν δεν υπαρχουν στον υπολογιστη και Ηλεκτρονικος Λογογραφος(το κατεβασα χθες αλλα υπαρχει εδω και χρονια).Αν θες πες μου να σου στειλω λινκ για να το κατεβασεις.

;)

-Τι εννοείς με το codec divx(πως λειτουργά ?)

-Το μtorrent πως το χρισημοποιώ? Μπορει να μου εξηγήσει κανείς το μtorrent?(έχουνε κάποιον οδηγό?)

-p2p τι σημαίνει ?

-τι θέλεις να πεί άνοιγμα αρχείων (daa, iso κλπ ) κυρίως απο torrent : power iso( τι είναι αυτό ? και πως το δουλέυω ? κάποιο οδηγό ?)

-Το μtorrent πως το χρισημοποιώ? Μπορει να μου εξηγήσει κανείς το μtorrent?(έχουνε κάποιον οδηγό?)

-p2p τι σημαίνει ?

-τι θέλεις να πεί άνοιγμα αρχείων (daa, iso κλπ ) κυρίως απο torrent : power iso( τι είναι αυτό ? και πως το δουλέυω ? κάποιο οδηγό ?)

-p2p τι σημαίνει ?

Κάνε μια αναζήτηση πρώτα στο google και αν ακόμα έχεις πρόβλημα εξέφρασε τις απορίες σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

-p2p τι σημαίνει ?

-Πολλα βιντεο απο το internet εχουν συμπιεση divX.Mε αυτο το προγραμμα θα μπορεις να τα παιζεις στον υπολογιστη σου,αλλιως θα ειναι αδυνατη η εμφανιση τους.

-Το μtorrent οπως και αλλα παρομοια προγραμματα(bittorrent,bitlord κλπ) κατεβαζουν αρχεια torrent.Δηλαδη αν θες να κατεβασεις μια ταινια απο σελιδα με torrent(πχ thepiratebay.org) θα χρειαστεις αυτο το προγραμμα.

-p2p σημαινει πως κατεβαζεις αρχεια απο αλλον υπολογιστη.Για παραδειγμα εχω εγω στον υπολογιστη μου ενα τραγουδι,με το καταλληλο προγραμμα θα το κατεβασεις απο το δικο μου PC.

-Eιναι καποιοι τυποι συμπιεσμενων αρχειων.Το power iso ανοιγει αυτα τα αρχεια.Απλα πηγαινεις ανοιγμα των αρχειων με το συγκεκριμενο προγραμμα και στα ανοιγει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για τις περισσότερες από αυτές τις ερωτήσεις, υπάρχουν απαντήσεις στο Computing FAQ.

Πριν ρωτήσεις κάτι πρέπει να ψάχνεις με την Αναζήτηση και το Google.

Όσο για τα προγράμματα που λες, καλό θα είναι να εγκαταστήσεις μόνο ότι σου χρειάζεται και όταν σου χρειάζεται.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...