manolissinger Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 xerete an sto mpx mporeis na pexeis games tupou picodrive kai emama up dhl analogoi emulators h oxi thanks Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 Xero oti iparxoun emulators sigoura gia nintento NES kai gameboy giati tous exo...allous den exo petixei alla mporei na iparxoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Κοπρίτης Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 ρε παιδες εχει κανεις τιποτα "στοιχεια ενεργοποιησης" :X για το πολυτιμο Jeyo Mobile Companion.... εχω κατεβασει οτι trojan και σκουληκι κυκλοφορει αλλα ματαια.... ή εστω καποιο αντιστοιχο προγραμμα για να συντασσω και να στελνω SMS απο το PC.... Παράθεση www.slackerxl.com Custom PC Creations Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 ρε παιδες εχει κανεις τιποτα "στοιχεια ενεργοποιησης" :X για το πολυτιμο Jeyo Mobile Companion.... εχω κατεβασει οτι trojan και σκουληκι κυκλοφορει αλλα ματαια.... ή εστω καποιο αντιστοιχο προγραμμα για να συντασσω και να στελνω SMS απο το PC.... Δωσε το email σου... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megalosnikos Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 MIA EROTISI EXO POS 8A EGATASTISOUME TO PROGRAMA TOU ROLOGIOU POU MAS LEI TIN WRA STO MILITO ? Παράθεση nikolaos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Κοπρίτης Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Δωσε το email σου... ;) σε ευχαριστω πολυ ;) αλλα προλαβε ηδη αλλος χρηστης και με εξυπηρετησε.... τωρα βεβαια ψαχνω και για το original file manager του MPx του οποιου η τυχη αγνοειται μετα το hard reset... οποτε εαν τυχαινει να το εχεις προχειρο... στειλτο εδω :) Παράθεση www.slackerxl.com Custom PC Creations Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 σε ευχαριστω πολυ ;) αλλα προλαβε ηδη αλλος χρηστης και με εξυπηρετησε.... τωρα βεβαια ψαχνω και για το original file manager του MPx του οποιου η τυχη αγνοειται μετα το hard reset... οποτε εαν τυχαινει να το εχεις προχειρο... στειλτο εδω :) απλά πήγαινε εδώ. έχω βάλει όσα προγράμματα θα χρειαστούν σε περίπτωση hard reset ;) Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 απλά πήγαινε εδώ. έχω βάλει όσα προγράμματα θα χρειαστούν σε περίπτωση hard reset ;) Ωραιος ! :cool: Το mms for wm2003 mpx200.rar δεν παιζει σωστα! ;) Δεν κατεβαινει. Σε βγαζει σε html σελιδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Κοπρίτης Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Thanks Z3Ratul.....! Παράθεση www.slackerxl.com Custom PC Creations Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spipis Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Oi risthmiseis einai oles etsi opos mou lete....kai pali omos den mporo na "do" internet apo to kinito meso tou PC.Upopsiazomai to Service Pack 2 oti ftaei dioti oute o adelfos mou mporei na "dei" internet me Bluethooth Stick sto NOKIA kinito tou,eno se allo PC xoris SP2 tou leitourgouse kanonika. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Κοπρίτης Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Oi risthmiseis einai oles etsi opos mou lete....kai pali omos den mporo na "do" internet apo to kinito meso tou PC.Upopsiazomai to Service Pack 2 oti ftaei dioti oute o adelfos mou mporei na "dei" internet me Bluethooth Stick sto NOKIA kinito tou,eno se allo PC xoris SP2 tou leitourgouse kanonika. Eννοειται οτι εχεις απενεργοποιησει το Windows Firewall στην νεα συνδεση σου ετσι? Παράθεση www.slackerxl.com Custom PC Creations Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Ωραιος ! :cool: Το mms for wm2003 mpx200.rar δεν παιζει σωστα! ;) Δεν κατεβαινει. Σε βγαζει σε html σελιδα. ΟΚ το φτιάξα τώρα μπορείς να το κατεβάσεις κανονικά :) Στο μέλλον θα βάλω κι άλλα αρχεία :) Προς το παρόν έχω το worms world party full :D Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolakagr Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 στοιχεια ενεργοποιησης" για το πολυτιμο Jeyo Mobile Companion.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και εγω το ψαχνω Παράθεση sas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apostolis_kt Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Kαλησπέρα σε όλους.Πρώτη φορά κάνω post σε forum lol είμαι noob. :alien: Έχει κάποιος το πρόγραμμα της Motorola για τα mms του mpx200 γιατί το cd είναι 400 χλμ away.Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Kαλησπέρα σε όλους.Πρώτη φορά κάνω post σε forum lol είμαι noob. :alien: Έχει κάποιος το πρόγραμμα της Motorola για τα mms του mpx200 γιατί το cd είναι 400 χλμ away.Σας ευχαριστώ. κάνε κλικ στο link που είναι στην υπογραφή μου Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apostolis_kt Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 κάνε κλικ στο link που είναι στην υπογραφή μου Eυχαριστώ φίλε με έσωσες από μεγάλο μπελά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 xerei kaneis an uparxei kanena site me free prama gia to mpx200 kai ep auto to kinhto dexetai java? Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 xerei kaneis an uparxei kanena site me free prama gia to mpx200 kai ep auto to kinhto dexetai java? κάνε κλικ στο link που είναι στην υπογραφή μου. έχει κάποια free progs και τα αρχεία για java υποστήριξη για το mpx200. Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 to worms giati mou leei oti den ine simvato me to litourgiko mou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 στο mpx200, ή σε άλλο smartphone το έκανες install; αν το έκανες install σε pocketpc δε θα παίξει. Είναι για smartphone αυτό το παιχνίδι. Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 gia to mpx200 enow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 πολλες εφαρμογες για τa windows mobile phones μπορειτε να βρειτε στο site http://www.dotsis.org. φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. May 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2005 πολλες εφαρμογες για τa windows mobile phones μπορειτε να βρειτε στο site http://www.dotsis.org. φιλικαΓΙΑΤΙ εμενα στο εν λογω site τα μικρα γραμματα μου τα βγαζει ..... :X παραξενα :!: ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ :!: Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. May 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2005 ΓΙΑΤΙ εμενα στο εν λογω site τα μικρα γραμματα μου τα βγαζει ..... παραξενα ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ Mάθε Ταιλανδέζικα :alien: Καλή Χόνεψη σε όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. May 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2005 pedia mia erotish to mpx mporei na dextei efarmoges kai pexnidia to idio kala me auta pou uparxoun sta qtek pdas ?as poume ta pxxx exei programs kai games pou nai symbata kai me alles symbian suskeues pou den exoun touch screen.to xo xanarothsei auto alla tha thela mia teleutaia sugk apanthsh.thanks Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts