navi55 Δημοσιεύτηκε May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 4, 2008 Υπάρχει τρόπος να σβήσω παράθυρα στα windows xp όπως πχ τον κάδο ανακύκλωσης? Για το παράθυρο "ο υπολογιστής μου" έχει επιλογή στις ρυθμίσεις ωστε να μην εμφανίζετε. Για άλλα παράθυρα δεν γίνετε κάτι αντίστοιχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Με το tuneup2008 μπορείς να κάνεις αυτά και άλλα πολλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSwiss Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Μπορείς να το κάνεις μέσω προγραμμάτων όπως TweakUI (δωρεάν από τo site της Microsoft) ή χειροκίνητα AN έχεις άνεση με την registry διάβασε παρακάτω για το recycle bin: Open Regedit if you are using the XP style start menu HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\HideDesktopIcons\NewStartPanel\ if working with the classic menu: HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\HideDesktopIcons\ClassicStartMenu\ Inside, Make new DWORD-Value with the name {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E} & 'Modify' Value "1" That will just hide the Recycle bin icon, To restore the desktop icon again, just 'Modify' the same DWORD-Value to "0" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 5, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Είναι λίγο ταλαιπωρία.. και παραπανίσια προγράμματα στο pc.. :p Τελικά μου έστειλε ένας φίλος μου ένα αρχείο "add delete to recycle bin" μόλις 1 kb το οποίο το κάνεις προσθήκη στο μητρώο.. και έτσι κατάφερα να σβήσω και τον κάδο ανακύκλωσης που ήταν το μόνο που δεν μπορούσα να σβήσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 έκανες λάθος. και αν τον θες πίσω? το tweak2k2 μόνο παραπανίσιο πρόγραμμα δεν είναι... κάθε πισί που τρέχει xp πρέπει να το έχει. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 5, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Μπορώ να το επαναφέρω απο τις ρυθμίσεις.. Το tweak2k2 τί είναι και τί ακριβώς κάνει? :O Το TweakUI το κατέβασα, αλλά μόλις πάτησα εγκατάσταση μου έβγαλε "..δεν είναι έγκυρη εφαρμογή win32". Χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα? Στο link πάντως δεν βρήκα κάτι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 λογικά το .net framework. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts