skyman Δημοσιεύτηκε May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 3, 2008 Ψάχνω για ένα software που να περιέχει κάποια βασικά εργαλεία networking δηλαδή ping,traceroute,telnet,ssh,nslookup. Υπάρχει κάτι; ή συνδυασμός Software για όλα ή κάποια από τα παραπάνω; Έχω ήδη δοκιμάσει το WiFi Companion αλλά κάποιες φορές κολάει και θέλω να το αποφύγω ενώ επιπλέον δεν με ενδιαφέρει κάτι καλύτερο σε επίπεδο Wifi από ότι έχει το κινητό αλλά κυρίως τα παραπάνω που ανέφερα. Τέλος το dejavu που είχα παλιά για telnet,ssh δεν παίζει με Windows Mobile 6,γνωρίζετε κάτι παρόμοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyman Δημ. May 11, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Έψαξα αυτές τις μέρες και το μόνο που βρήκα είναι το Zterm για terminal services, μήπως υπάρχει κάτι άλλο να μου προτείνετε για ping και traceroute; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimostz Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Έψαξα αυτές τις μέρες και το μόνο που βρήκα είναι το Zterm για terminal services, μήπως υπάρχει κάτι άλλο να μου προτείνετε για ping και traceroute; tonaya, iper secψαξε γιαυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 IPER κορυφαίο !!!!!!!! Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyman Δημ. June 1, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts