Jump to content

Ξεκλείδωμα Vector Master 300

apostolidisathan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

kalispera se olous

eimai neos xrhsths gps kai mou ekanan dwro to vector xm99

to programma tou htan to papago12 alla den emeina euxaristimenos.mpainontas sto forum akolouthisa tis odhgies tou xroupista kai egkatestisa me epituxia to dest 7.

Omws den vriskei gps oti kai an ekana diavazontas ola ta mnm apo ton iounio kai meta.kai reset kai nea stoixeia sto com, nmea klp.

Yparxei periptwsh kapoias allaghs?

Sas euxaristw

• Απαντήσεις 253
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι να σου πω φιλε μου ... αν εχεις δηλώσει πορτ 2 ταχύτητα 38400 δεν υπαρχει λογος να μην κλειδώνει δορυφόρους ... ανοιξε το destinator.ini και κανε τις αλλαγες για το πορτ και την ταχυτητα εκει .... αν δεν ξερεις πως να το κανεις κατεβασε το αρχειο που εχω ανεβασει σε παλαιοτερο ποστ μου για το dest6 και αντικαταστησε με αυτο το destinator.ini που εχει στο δικο σου dest7 ... αν ειναι θεμα προγραμματος και το κανεις αυτο θα βρει δορυφορους ... αν δεν βρει κι ετσι τοτε ειναι θεμα χαρντγουεαρ !!!!

• 3 weeks later...
paidia kalispera..kai kali xronia se olous.exoume tin teleytaia anabathmisi gia to mixanaki mas;; tha ithela episis na rotiso an mou proteinete san kalitero kapio mio.. me to mio mporo na kratao san back up ta agapimena , ston ipologisti ::; gnorizei kapios::; eyxaristo palikaria

Καλησπέρα σε όλα τα παΐδια.

Είμαι καινούριος σε αυτό το φόρουμ.

Μου χρήσανε ένα vector dis300 και προσπαθώ ματαία να περάσω το iGo8 και έχω δυσκολίες.

Στο globalnav330 το πέρασα χωρίς πρόβλημα με όλους τους χάρτες και δουλεύει άψογα.

Ποιος μπορεί να με βοηθήσει και αν γίνετε κιόλας με αναλυτικά βήματα γιατί δεν κατέχω και πολλά.

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

• 2 months later...
Φιλε Xroupista γεια σου,εχω το vector xm 99 και προσπαθω να το ξεκλειδωσω συμφωνα με τις οδηγιες που εχεις, (η sd μου ειναι 1gb)περναω οπως λες το Path=\SDMMC\Calibration.exe. οχι στην sd βεβαιως και μετα ριχνω το μενου οπως το εχεις στην sd μου μαζι και το calibration.exe,μετα πηγαινω στην πλοηγηση αφου βαλω την καρτα και παταω 2 φορες οπως στο video να μπω στα wm αυτο με ανοιγει το papago12 παλι ? προσπαθησα πολλες φορες και μου κανει το ιδιο,αν μπορεις να βοηθησεις.

http://rapidshare.com/files/117264985/enalaktiko_video.rar

κατέβασε και δες αυτό το εναλλακτικό videaki

κανε επ ακριβώς οτι λέω και θα πετύχει!!!;)

στα windons από οτι κατάλαβα δεν μπήκες....

σοφτ ρεσετ έκανες από την τρυπούλα???

δες το βιντεακι και τα ξαναλεμε!!!

......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER...

Φιλε Xroupista ναι ακριβως αυτο που λες δεν μπορεσα να μπω στα windows κανω ακριβως αυτα που λες,δλδ παω apshell.ini το αρχειο SDMMC\MN6\MN6.exe το κανω calibration.exe μετα περναω χυμα οπως εχεις τα dest και mio φακελους δλδ,απο την τρυπουλα κανω reset οταν επανερχεται παω πλοηγηση και στην μια φορα που παταω ξεκιναει το vector papago δεν προλαβαινω να πατησω δευτερη .

Σημερα περασα το dest 7 σε airis t920 και το παιζει κανονικα αλλα αυτο παιζει τα win.το θεμα ειναι στο ξεκλειδωμα.

Και σε ευχαριστω πολυ που απηντησες φιλε μου να εισαι καλα.

Φιλε Xroupista ναι ακριβως αυτο που λες δεν μπορεσα να μπω στα windows κανω ακριβως αυτα που λες,δλδ παω apshell.ini το αρχειο SDMMC\MN6\MN6.exe το κανω Calibration.exe μετα περναω χυμα οπως εχεις τα dest και mio φακελους δλδ,απο την τρυπουλα κανω reset οταν επανερχεται παω πλοηγηση και στην μια φορα που παταω ξεκιναει το vector papago δεν προλαβαινω να πατησω δευτερη .

Σημερα περασα το dest 7 σε airis t920 και το παιζει κανονικα αλλα αυτο παιζει τα win.το θεμα ειναι στο ξεκλειδωμα.

Και σε ευχαριστω πολυ που απηντησες φιλε μου να εισαι καλα.

ας το πάρουμε πάλι από την αρχή....!!!!!

θα εξάγεις το apshell.ini και θα το βάλεις στην επιφάνεια του υπολογιστή σου

θα το ανοίξεις με το σημειωματάριο και θα δεις να γράφει αυτό

SDMMC\MN6\MN6.exe

εσύ θα το τροποποιήσεις και θα γράψεις μέσα το εξής

SDMMC\Calibration.exe

θα το σωσεις και θα το τοποθετησεις εκει που ηταν αντικαθηστωντας αυτο που υπάρχει...

πρόσεχε το Calibration να το έχεις μέσα στην κάρτα μνήμης.

μολις τοποθετησεις την καρτα στο μηχανακι μετα θα κανεις ενα hard reset απο πανω απο το κουμπακι ον-οφ θα πατησεις το εικονιδιο της πλοηγησης και μπαινεις στα windons

αν τυχον και δεν μπεις κλειστο απο πάνω πάτα σοφτ ρεσετ απο την τρυπούλα και ξανανοιξετο από πανω!!!

τρέλανε το λίγο θα πιάσει....!!!!

θυμάμαι με έκανε και μένα κάτι τέτοια στην αρχή αλλά μετά έστρωσε και δούλευε μια χαρά :lol::lol:

περιμένω νέα σου

Φιλε μου xroupista καλησπερα ! ολα οκ με το ξεκλειδωμα εκανα οπως ειπες και το ξεκλειδωσα περασα και τα dest 7 και 6.1 για pna αλλα τωρα παρατηρησα κατι αλλο οσο αφορα την πλοηγηση!το 7αρη κολαει σχεδον απο την εναρξη και το 6αρη το ιδιο αλλα αργει καπως να κολυσει,σκευτωμε μηπως δεν τα εβαλα οπως λες στο pm σου πχ Α) Η διαδρομή για το destinator7 είναι η εξής

SDMMC\DestinatorApps1\Destinator\Destinator.exe"

Β) Η διαδρομή για το destinator6 είναι η εξής

SDMMC\Destinatorapps\destinator\Destinator.exe"

Γ) Η διαδρομή για το PaPaGo είναι η εξής

(SDMMC\Navigator.exe) στην sd και τωρα θα δοκιμασω εγω τα ερειξα χυμα στους φακελους που εχεις,οκ παντως σε ευχαριστω για ολα πολυ καλο το μενου που εχεις γεια χαρα σου Τασος......

και κατι ακομη που ξεχασα απο κλειστο οταν ειναι το μηχανακι και το ανοιξω μου λεει η συσκευη σας θα αυτοκαταστραφει? ριχνει καποια δευτερολεπτα και μετα παιζει τα dest 6-7 το papago δεν το κολαει αλλα οταν κολυσει τα dest μετα το papago με πηγαινει αναποδα δλδ τον θερμαικο παραλια εδω το εδειχνε αναποδα , και ακομη την διαδρομη που να την ριξω!SDMMC\DestinatorApps1\Destinator\Destinator.exe"

(SDMMC\Navigator.exe)

και κατι ακομη που ξεχασα απο κλειστο οταν ειναι το μηχανακι και το ανοιξω μου λεει η συσκευη σας θα αυτοκαταστραφει? ριχνει καποια δευτερολεπτα και μετα παιζει τα dest 6-7 το papago δεν το κολαει αλλα οταν κολυσει τα dest μετα το papago με πηγαινει αναποδα δλδ τον θερμαικο παραλια εδω το εδειχνε αναποδα , και ακομη την διαδρομη που να την ριξω!SDMMC\DestinatorApps1\Destinator\Destinator.exe"

(SDMMC\Navigator.exe)

:lol::lol::lol:

Καταρχήν χαίρομαι πολύ που το ξεκλείδωσες!!!

αυτό που λέει η συσκευή σας θα αυτοκαταστραφη το έβαλα εγώ για πλάκα!!!! μην ανησυχείς κάνει αυτόέλεγχο το μενού για να ξεκινήσει και γιαυτό μετράει ανάποδα.

για τα υπόλοιπα που ρωτάς.

οι διαδρομές σου είναι σωστές !!!

όταν πατάς το εικονίδιο και ανταποκρίνεται ανοίγοντας το πρόγραμμα πάει να πει πως το μονοπάτι της διαδρομής είναι σωστό.

το ότι το dest 6 η to 7 σε κολλαει είναι καθαρά θέμα προγράμματος και πιθανότερο θέμα επεξεργαστή!!!! εγώ όταν είχα το 300αρι αργούσε χαρακτηριστικά σε αρκετά προγράμματα να τα ανοίξει και σε πολλά από αυτά κολλούσε...:(

Εγώ το ερμηνεύω καθαρά λόγο του πολύ αργού επεξεργαστή των 266Mhz,

στο 300 από ότι θυμάμαι όμως το dest7 έπαιζε κανονικά

το dest6 κολλούσε.. το igo 2006 plus το έτρεχε και το igo8 με το που ξεκινούσε το πετούσε..

:lol::lol:Και εγω λεω τι εγεινε ακομη προσπαθω να εντοπισω το προβλημα οκ να'σε καλα ρε φιλε xroupista για την βοηθεια που μου προσφερες, ολα καλα γεια χαρα σου.

Xroupista ευχαριστω πολυ για το μενου σου και παλι περασα dest8 dest7 igo8 papago miomap ginius drive και ολα δουλευουν αψογα χωρις προβλημα εκανα τεστ 4-5 μερες να δω πως θα παει και ολα καλα,thanks και καλο πασχα (Ανασταση) γεια χαρα!!!!!

Καλή Ανάσταση φίλε μου σε σένα και τους δικούς σου

εύχομαι να μας δώσει όλους ο Κύριος φώτιση στα μυαλά και υγειά

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ!!!!

(είμαστε λίγοι και όχι αναλώσιμοι);)

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

• 3 weeks later...
Eχω το miomap v3.3 αλλά όταν το φορτώνω μου βγαίνει με λάθος διαστάσεις οπωs φαίνετε στις φωτογραφίες. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για το τι αλλαγές πρέπει να κάνω ή που θα το βρω για να τρέχει στο vector 300?

• 3 weeks later...

Φιλε xroupista γεια και παλι να πουμε καλο καλοκαιρι σε ολη την παρεα εδω!πως μπορω να πεταξω το dest 6 απο την επιφανεια εργασια και να βαλω το igo8 στην θεση του?εχω περασει το 8.3.2.83157 +demo και τα παει πολυ καλα!

Πληροφοριακα το δουλευω με το μενου mioautorun πανω απο μηνα καθε μερα και για 8 ωρες κανενα προβλημα xroypista καλη δουλεια νασε καλα φιλε μου!!

Φιλε xroupista γεια και παλι να πουμε καλο καλοκαιρι σε ολη την παρεα εδω!πως μπορω να πεταξω το dest 6 απο την επιφανεια εργασια και να βαλω το igo8 στην θεση του?εχω περασει το 8.3.2.83157 +demo και τα παει πολυ καλα!

Πληροφοριακα το δουλευω με το μενου mioautorun πανω απο μηνα καθε μερα και για 8 ωρες κανενα προβλημα xroypista καλη δουλεια νασε καλα φιλε μου!!

Γεια σου φίλε Σαλλονικε!!!

όλα καλά!!!

στο ερώτημα σου τωρα.

έχει κάποια διαδικασία...

για να το κάνουμε όμως πιο απλό...βάλε την κάρτα στο pc. Μετά πήγαινε MioAutoRun-->Scriptsκαι άνοιξε με το σημειωματάριό το (dest6Launcher)

μέσα θα δεις τα παρακάτω

#ErrorLevel("off")

#Path to the application. appPath should be assigned the directory and appEXE assigned the filename

appPath = "\SDMMC\dest\destapps\desti"

appEXE = "Destinator.exe"

CallScript("AppLauncher.mscr",appPath\appEXE)

εκεί που είναι με κόκκινα γράμματα βάλε εσύ την διαδρομή από τους φακέλους του ιgo8

κανε αποθήκευση..

έπειτα πήγαινε

MioAutoRun-->Skin-->Pages-->kai άνοιξε το αρχείο ini που είναι για το navi

μέσα θα δεις αρκετά...κάπου λέει

ICONXPBUTTON

x = 258

y = 55

Command = \sdmmc\MioAutoRun\Scripts\dest6Launcher.mscr

SizeNormal = 48

SizePushed = 48

ScaleAlpha = 100

IconNormal = ..\Icons\Destinator.ico

ScaleAlpha = 100

IconPushed = ..\Icons\Destinator.ico

TEXT

x = 248

y = 105

Text = Destinator6

Color = FFFFFF

FrameColor = 000000

Size = 13

Weight = 700

CreateFont

στο text εκεί που λέει Destinator6 εσύ γράψε iGO8

και πιο πάνω που στο έχω σημαδεμένο κόκκινο Destinator γράψε και στα δυο ,αυτό iGo

είναι μια λύση στα (τσάκα τσάκα) και θα σου δουλέψει μια χαρά αφού δεν το χρειάζεσαι το dest6 ;):)

Φίλε xroupista και πάλι γεια χαρά σου πρώτον να σε ευχαριστήσω που απήντησες στην ερώτηση που σου έκανα και δεύτερον απεριόριστα ευχαριστώ για τις πλήρεις οδηγίες σου

που άλλαξα πλέον το dest6 με το igo8 τέλειο μπράβο φιλέ μου είσαι πρώτος στα pna,θα τα πούμε πάλι σύντομα γεια χαρά σου.

Να σε καλα για τα καλα σου λογια φιλε μου αλλα....

Ακόμα μαθαίνω ...:baby:

Πίστεψε με !!!

Πρώτος πάντα είναι ο δάσκαλος bbbb που πάντα ξέρει και κύριος έχει την πάντα την διάθεση να βοηθά!!!;):up:

• 3 weeks later...

Φίλε xroupista η δουλειά σου είναι καταπληκτική!!

Αγόρασα ένα vector 310 και με τις οδηγίες σου το ξεκλείδωσα και έβαλα και τον dest 7. Δυστυχώς όμως δεν παρατήρησα ότι ούτε με το dest 7 ούτε με το Papago λοκάρει με κάποιο δορυφόρο. Βλέποντας τα post κατάλαβα ότι πρέπει να έχει πρόβλημα Είναι σωστό αυτό ή μπορούμε να κάνουμε κάτι;

Τηλεφώνησα στην εταιρεία και μου είπαν να πάω εκεί την κάρτα να την φτιάξουν (ή να μου δώσουν καινούργια με 45 ευρώ) Τι μπορώ να κάνω τώρα για να μην φαίνεται ότι την έχω σπάσει;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καταρχήν κακός χρησημοποιησες την μανισια κάρτα.

Καλό είναι να πάρεις μια SD 2γιγα

για να κανεις τα πειράματα...

πάρε μια πέρνα μέσα οποιο πρόγραμμα θέλεις και το μενού

Αν δεν πιάνει δορυφόρους στο dest πηγενε απο το pc σου μεσα στο φάκελο

Destinator και θα δεις ενα αρχειο Destinator(ρυθμίσεις παραμέτρων)

ανοιξετο και θα δεις μέσα κάπου γράφει

[General]

;AutoCreate

SCREEN_ORIENTATION=1

MAP_NAME=GreeceG

USER_ABOUT_SHUTDOWN=1

NAV_MODE=2

SCALE=60

X_DEG=21.1937808631

Y_DEG=40.5163443051

PORT=1

BAUD_RATE=38400

PROTOCOL=2

TMC_=0

BRIGHT_MODE=33554433

[setupWizard]

;AutoCreate

[EULA]

;AutoCreate

geointelligence=1

Απ.οτι θυμαμε το vector master 310 τρέχει στο

port=7

BAUDE RATE=57600

οπότε

θα βάλεις αυτές τις τιμές.

το σώζεις και τελείωσες.

πάμε τώρα στο papago R12

μέσα στο φάκελο MagaNavi -->USER-->υπάρχει ενα ppgnavi12

αντικατέστησε το με αυτο που σου δινω

http://rapidshare.de/files/47404180/ppgnavi12.cfg.html

αν θέλεις έχει ένα μενού εδώ για την συσκευή σου.

πολύ καλή δουλειά απο τα παιδιά που ασχολήθηκαν

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=15615

• 3 weeks later...

Παιδιά προσπαθώ να περάσω το Destinator 7 στο dis 300.

Στο APShell έβαλα την εξής διαδρομή Path=\SDMMC\Destinator\Destinator.exe και δημιούργησα ένα φάκελο Destinator στην κάρτα SD μέσα στον οποίον πέταξα τα αρχεία της εφαρμογής...

Όταν ανοίγω τη συσκευή και πατάω το εικονίδιο "Πλοήγηση" μου λέει ότι δε βρέθηκε πρόγραμμα πλοήγησης στην κάρτα SD.

Τι κάνω λάθος και τι πρέπει να κάνω για να τρέξει το Destinator 7;

Για να είσαι ελεύθερος, πρέπει να μάθεις να είσαι φτωχός.

Βίκτωρ Ουγκώ

youtube.com/profile?user=pushergr

Παιδιά προσπαθώ να περάσω το Destinator 7 στο dis 300.

Στο APShell έβαλα την εξής διαδρομή Path=\SDMMC\Destinator\Destinator.exe και δημιούργησα ένα φάκελο Destinator στην κάρτα SD μέσα στον οποίον πέταξα τα αρχεία της εφαρμογής...

Όταν ανοίγω τη συσκευή και πατάω το εικονίδιο "Πλοήγηση" μου λέει ότι δε βρέθηκε πρόγραμμα πλοήγησης στην κάρτα SD.

Τι κάνω λάθος και τι πρέπει να κάνω για να τρέξει το Destinator 7;

Έτρεξε τελικά. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν να πατήσω το reset!

Στις ρυθμίσεις τη θύρα και την ταχύτητα τις έχει δύο φόρες; Γιατί; Το TMC να το ενεργοποιήσω ή όχι;

Για να είσαι ελεύθερος, πρέπει να μάθεις να είσαι φτωχός.

Βίκτωρ Ουγκώ

youtube.com/profile?user=pushergr