poni1981 Δημοσιεύτηκε April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 15, 2008 geia sas.katevasa mia tainia tin ekana metatropi kai antigrafi me to winavi alla otan tin vazw na paiksei sto dvd player kollaei se kathe kefalaio,dld kathe 2.30 lepta peripou!kserei kaneis giati?kai pws mporei na diortothei?sto winavi den exei options gia na kanw kati Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Δοκίμασε με κάποιο άλλο πρόγραμμα μετατροπής...Πχ το ConvertXtoDVD.Για εμένα αυτό είναι και το καλύτερο.Αν και από αυτό έχεις τα ίδια αποτελέσματα τότε πάμε σε πιο πολύπλοκα πράγματα... Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diehard Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 εγω χρησιμοποιω και το winavi και το convertxtodvd.Kανω με αυτα την μετατροπη και μετα παω να γραψω την ταινια με το dvdshrink.Oλα καλα,τελειωνει η εγγραφη αλλα μολις το βαζω σε οποιοδηποτε dvdplayer αλλο δεν το παιζει καθολου και αλλο το παιζει ανακατεμενο,δλδ ξεκιναει απο το τελος,αν πατησεις next στα κεφαλαια σε παει στη μεση του dvd και γενικα ειναι μπαχαλο.Τι μπορει να φταιει?Επισης κατι παραξενο, οταν χρησιμοποιω τα 2 πιο πανω προγραμματα κι επιλεξω να δημιουργηθουν menus στο dvd τοτε ολα ειναι καλα.Μολις επιλεξω να μην κανει menus τοτε δημιουργει το προβλημα.Επισης αν προσπαθησω να κανω κοπια του εμποριου dvd με το shrink παλι το τελικο αποτελεσμα ειναι να μην το καταλαβαινει το επιτραπεζιο dvdplayer η να εχει παλι ανακατεμενα κεφαλαια.Βοηθηστε με σας παρακαλω γιατι εχω πελαγωσει πραγματικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts