Deadly_Sin1629395575 Δημοσιεύτηκε April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 13, 2008 Δεν ξερω αν αυτο ειναι το καταλληλο μερος για να ρωτησω αλλα θεωρω πως ειναι hardware προβλημα γι'αυτο το βαζω εδω. Λοιπον, το προβλημα μου ειναι πως το laptop μου εχει αδυναμο σημειο ακομα και οταν ειμαι 3-4 μετρα απο το router σε ανοιχτο χωρο (σαλονι), ειδικα σε περιπτωση που κατσει καποιος μπροστα μερικα δευτερολεπτα χανω τελειως το σημα :X Ενα desktop και ενα ακομα laptop στο σπιτι λειτουργουν μια χαρα και εχουν πολυ καλο σημα αρα το προβλημα σιγουρα το εχω εγω. Ο "προσαρμογεας δικτυου" στο λαπτοπ μου ειναι ο εξης Intel® PRO/Wireless 2200BG Network Connection και στις ρυθμισεις του ολα ειναι μια χαρα,δηλαδη δεν ειναι ρυθμισμενο για μειωμενη αποδοση η κατι τετοιο. Τι μπορει να φταιει? :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Μήπως γίνεται αυτό μόνο όταν το έχεις στη μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. April 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 οχι φιλε μου ειναι μονιμα ετσι επισης το εχω ρυθμισει να αποδιδει τα μεγιστα ειτε με μπαταρια ειτε χωρις, παλι το ιδιο αποτελεσμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 οχι φιλε μου ειναι μονιμα ετσι επισης το εχω ρυθμισει να αποδιδει τα μεγιστα ειτε με μπαταρια ειτε χωρις, παλι το ιδιο αποτελεσμα Μήπως το router σου είναι linksys γιατί είχαν αναφερθεί παλιότερα κάτι ασυμβατότητες; Δοκίμασε να περάσεις και τους official intel drivers (και όχι αυτούς που έρχονται με το λαπτοπ) που θα τους βρεις εδώ: http://downloadcenter.intel.com/Product_Filter.aspx?ProductID=1637 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. April 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 οχι ειναι phillips, αυτο που δινει η οτενετ τωρα εχω βαλει ενα usb πραγματακι και πιανει σημα αριστα, χωρις αυτο ομως παλι τα ιδια. εβαλα τα drivers αλλα δεν βελτιωθηκε η κατασταση. ευχαριστω παντως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Δοκίμασες να κουνήσεις τις κεραίες πειραματιζόμενος? Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. April 19, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 κουνησα τη κεραια του ρουτερ, δεν ειδα καποια βελτιωση. το λαπτοπ δεν εχει κεραια φυσικα, ειναι ενσωματωμενο το wifi. εβαλα τη κεραια του ρουτερ να σημαδευει το λαπτοπ και παλι τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts