resurection_boy Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Δεν ξερω αν υπαρχει αλλα και να υπαρχει, πιος θα στο φορεσει εδω περα; Δεν νομιζω να βρεις τεχνικο/μηχανικο η οτι ιδικοτιτα θελει που ξερει απο skyline στην Ελλαδα. Και θα κανει και αρκετα χιλιαρικα φανταζομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 βασικα υπαρχει στην αμερικη site δεν εχω βρει εχω δει βιντεο ομως απο το μεγαλυτερο κλαμπ νισσαν εκει που ειχαν δυο τρια με το κιτ αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Den ginetai evkola ena deksiotimono amaksi aristerotimono...thelei polla lefta kai poly douleia...eidika stin Ellada den yparxei kaneis na analavei me eggiisi na kanei tetoia metatropi, ektos an empistevesai ton kathe mastro-mitso... Episis exontas kapoia empeiria apo ektelwnismous pistevw pws i sinoliki timi tou avtokinitou prepei na vgainei arketa panw apo 30 xiliarika...Distixws den einai toso apla ta pragmata, alliws o kathe kavlogazakias tha katevaze kai apo ena Skyline..... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 krima ena toso oraio car na min vgainei se deksiotimono Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 μα,δεξιοτιμονο ειναι..:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Den ginetai evkola ena deksiotimono amaksi aristerotimono...thelei polla lefta kai poly douleia...eidika stin Ellada den yparxei kaneis na analavei me eggiisi na kanei tetoia metatropi, ektos an empistevesai ton kathe mastro-mitso... Episis exontas kapoia empeiria apo ektelwnismous pistevw pws i sinoliki timi tou avtokinitou prepei na vgainei arketa panw apo 30 xiliarika...Distixws den einai toso apla ta pragmata, alliws o kathe kavlogazakias tha katevaze kai apo ena Skyline..... :( και ομως μεσω γερμανιας θα ερχονταν..... αλλωστε το κιτ τα ειχε ολα μα ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Είδα χτες στο κέντρο της Γλυφάδας ένα Lincoln Navigator...φαντάζομαι είναι ακριβό ε;...κοίταξα στην ιστοσελίδα και έλεγε γύρω στα 50000δολάρια...δηλαδή σε ελληνικά money πόσο;! Τεράστιο ντε πως το κυκλοφορούν και που νομίζουν πως βρίσκονται, στην Καλιφόρνια;! Μου τη δίνουν τα τεράστια τζιπ! Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botsix Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Είδα χτες στο κέντρο της Γλυφάδας ένα Lincoln Navigator...φαντάζομαι είναι ακριβό ε;...κοίταξα στην ιστοσελίδα και έλεγε γύρω στα 50000δολάρια...δηλαδή σε ελληνικά money πόσο;! Τεράστιο ντε πως το κυκλοφορούν και που νομίζουν πως βρίσκονται, στην Καλιφόρνια;! Μου τη δίνουν τα τεράστια τζιπ! mono 40,654.17 EUR Παράθεση "We all have the ability, our choices make the difference ":baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Σημερα κατα τις 8παρα στο Μαντρακι (κεντρο) ειδα μια μαυρη SL350 με Ροδιακες ολοκαινουργιες πινακιδες @amorphis Τοσο κανει στην Αμερικη... Στη Ελλαδα για να το φερεις παει πολλα περισσοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 gmt xereis ti mu tn spaei edo sthn rodo !! oti oles oi mercedes einai maures !!:) an oxi oles to 90 % !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 gmt xereis ti mu tn spaei edo sthn rodo !! oti oles oi mercedes einai maures !!:) an oxi oles to 90 % !! Oχι, οχι. Μαυρες και ασημη ειναι η περισσοτερες, αναλογα με το μεντολελο. SLK πχ εχει και τα δυο, CLK η περισσοτερες ειναι ασημη (και η cabrio και οι coupe) η E ειναι ασημι, ολες οι SL μαυρες, η SLR του γιου του Βασιλακη αν και δεν την εχω δει πρωσοπικα νομιζω ειναι ασημι, οι Α και Β class ειναι σε πολλα και διαφορα χρωματα, οι C class ειναι ασημη, CLS εχω δει μονο μαυρες, ΜL ασημη, δυο μαυρες και μια μπλε σκουρο και οι πιο παλιες υπαρχουν σε διαφορα χρωματα. Παντος πρεπει να ειναι περιπου 50-50 το μαυρο με το ασημι. Δεν παιζουν σε αλλα χρωματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Oχι, οχι. Μαυρες και ασημη ειναι η περισσοτερες, αναλογα με το μεντολελο. SLK πχ εχει και τα δυο, CLK η περισσοτερες ειναι ασημη (και η cabrio και οι coupe) η E ειναι ασημι, ολες οι SL μαυρες, η SLR του γιου του Βασιλακη αν και δεν την εχω δει πρωσοπικα νομιζω ειναι ασημι, οι Α και Β class ειναι σε πολλα και διαφορα χρωματα, οι C class ειναι ασημη, CLS εχω δει μονο μαυρες, ΜL ασημη, δυο μαυρες και μια μπλε σκουρο και οι πιο παλιες υπαρχουν σε διαφορα χρωματα. Παντος πρεπει να ειναι περιπου 50-50 το μαυρο με το ασημι. Δεν παιζουν σε αλλα χρωματα... exei SLR ? eisai sigouros? dn nomizo !! mia carrera xero oti exei !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Ετσι μου εχουν πει, πρεπει να ειναι αληθεια (λογο του οτι αυτος που μου το ειπε εχει αμεση σχεση με την αντιπρωσοπια και το επισιμο service της Mercedes και το εχω ακουσει και απο διαφορα αλλα ατομα) αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια. Μια φορα εχω δει και μια SL η SLR να περναει διπλα μου αλλα ητανε τοσο γρηγορα και νυχτα αλλα δεν μπορω να ειμαι συγουρος, ητανε ασημη παντος και γι' αυτο μι ακαι μου ειχα πει για SLR πιστευω οτι αυτη ητανε (αν εχει τελικα). Για carrera δεν ξερω, αλλα το συγουρο ειναι οτι εχει εχνα σορο αμαξια (εκτος των αλλων μια Mercedes που την ειχε κανει ειδηκη παραγκελια (απο την AMG νομιζω) αν υσχιουν φημες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 dn xero mou fenetai duskolo na kukloforei slr sthn rodo kai na mn to xero !!:) oute ego vevaia vazo to xeri mou sthn fotia !! tha rotiso kai tha sou po !! shmera eida ena renault clio 2.0 !! xerete ti telikh vgazei ? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 renault clio 2αρι; Παραξενο μου ακουγετε...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 shmera eida ena renault clio 2.0 !! xerete ti telikh vgazei ? δεν ξερω τι τελικη βγαζει, αλλα εχει 180 αλογα!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 htan aspro kai polu oraio !! 180 aloga? fantazomai oti tha phgainei sfaira !! @resurection_boy htan stamathmeno ligo prin to rodini !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 νομιζω ειναι v6 αυτο το clio... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 V6 στα 2000 κυβικα;Μπα... 4αρι θα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 στο most wanted εχει ενα clio V6 αλλα δεν λεει ποσα κυβικα ειναι. αφτιαχτο. δεν νομιζω να βγαινει πανω απο 2000 κυβικα.μαλλον αυτο θα ειναι... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Συμφωνα με το wikipedia οι κινιτιρες ειναι οι εξης: 1.2 8v 1.2 16V 1.4 16V 1.6 16V 2.0 16V (Clio RS) 3.0 V6 24V (Clio V6) 1.9 diesel Οποτε εχει και τριαρι το οπιο ειναι V6. Το διαρι ειναι απλο. Ελεγα και εγω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 3000 clio??? φαντασου πως θα παει...παναγια μου Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTG Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 στο most wanted εχει ενα clio V6 αλλα δεν λεει ποσα κυβικα ειναι. αφτιαχτο. δεν νομιζω να βγαινει πανω απο 2000 κυβικα.μαλλον αυτο θα ειναι... Tο Clio V6 είναι 3.0lt με 255 PS. Αυτό που λέτε είναι το 2.0lt με τα 180 PS και νομίζω οτι το καινούργιο θα έχει 200 PS. :cool: Ακόμα το Clio V6 έχει τον κινητήρα στο κέντρο και θέλει πολλά χέρια για να το οδηγήσεις.:!: Παράθεση http://img250.imageshack.us/img250/6788/csiwatcherpn7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Παντος πρωσοπικα δεν θα το επερνα... Το clio στα 2000 η και 3000 κυβικα; Ελεος ρε παιδια... δεν ξερω τι λεει σε δυνατοτιτες αλλα ιεροσυλια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 To 2λιτρο κλιο έχει τελική 222χλμ/ω. Καμία σχέση δεν έχει με το V6 το οποίο είναι κεντρομήχανο και πισωκίνητο. Γιατί ιεροσυλία; Το καινούριο 200 ατμοσφαιρικά. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts