katsifis Δημοσιεύτηκε April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 8, 2008 παιδια,καλησπερα θελω ενα προγραμμα ποθ να αλαζει το ip μου εχω χρησιμοποιησει καπια αλλα δεν εκανα δουλεια...κι αν γινεται κ free,...εθχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 παιδια,καλησπερα θελω ενα προγραμμα ποθ να αλαζει το ip μου εχω χρησιμοποιησει καπια αλλα δεν εκανα δουλεια...κι αν γινεται κ free,...εθχαριστω εκ των προτερων Δοκίμασε το tor. (αν εννοείς την ip που δείχνεις στο ίντερνετ) http://www.torproject.org/ Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. April 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 το δοκιμασα αλλα δεν βγαζω ακρη καμια αλλη βοηθεια παρακαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Μάλλον θες να αλλάξεις την IP για να κατεβάσεις από κάποιο site. Πρόγραμμα δεν θα σε βοηθήσει μιας και όπως καταλαβαίνω δεν έχεις και αρκετή σχέση με το αντικείμενο. Ένας απλός τρόπος είναι να κάνεις restart το router που έχεις. Αν δεν έχεις τρέξε ipconfig/renew από command prompt. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts