akis_k Δημοσιεύτηκε April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 8, 2008 (edited) http://img204.imageshack.us/img204/4655/25242bh7.jpg Today, Samsung officially revealed the second dual-SIM phone of the company's portfolio, the stylish tri-band bar Samsung D780 Duos. The new phone is not a direct successor of the D880 but more of an expansion to the Duos family. The Samsung D780 Duos main selling point is its dual-SIM functionality. The handset is capable of working with two SIM cards simultaneously with both being active in the same time. The Samsung D780 also features a 2 megapixel camera with video recording capabilities. The screen is a 2.1-inch one, capable of showing up to 256K colors in QVGA resolution. Other features include Bluetooth v2.0 with A2DP support and USB v2.0 as well as a microSD card slot for expanding the internal memory capacity. The MP3 player and stereo FM radio completes the multimedia capabilities of the neat and stylish phone. Samsung D780 will be powered by the same 1200mAh battery used in the Samsung D880 Duos. You may also remember that there was another dual-SIM handset rumored, which never saw the light of day. The Armani-like Samsung P720 dual-SIM phone was cancelled by Samsung. Nevertheless, more Duos handsets are expected this year even one that will run on the on Windows Mobile OS. Samsung D780 will be available in dark silver color and mirror silver colors and will first be available in Russia from May and in Southeast Asia, Europe, and Middle East shortly afterwards. Specification: • GSM/EDGE Tri-band (900/1800/1900) • 2.1" 262K QVGA TFT-LCD display • 2-megapixel FF CMOS Camera • Dual Stand-By Call with 2 Cores • Bluetooth 2.0 / USB 2.0 Full Speed • Stereo FM Radio • MP3/WMA/e-AAC+ Music Player • Mobile Printing (BPP, PictBridge) • Bluetooth Stereo Headset (A2DP) • Memory • External Memory : microSD (up to 2 GB) • size: 115 x 49.6 x 15.7 mm Δείκτης SAR: 0.782 W/kg http://img261.imageshack.us/img261/9306/01tf9.th.jpg - http://img204.imageshack.us/img204/286/02vi6.th.jpg - http://img257.imageshack.us/img257/6258/03ud1.th.jpg Edited January 10, 2012 by gianpithio Update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 μικρη η οθονη του ομως καλο δειχνει να ειναι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 ΧΑ! Τρέμετε εταιρείες κινητής! Προβλέπω πολλούς φοιτητές (και ακόμα περισσότερες φοιτήτριες) να κυκλοφορούν με δύο τέτοια κινητάκια, έχοντας έτσι φθηνές κλήσεις σε πολλούς αριθμούς (μέσω καρτοκινητής). Αρκετά κορόιδεψαν τους καταναλωτές οι εταιρειούλες αυξάνοντας τις τιμές συμβολαίων αντί να τις μειώνουν. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Εξυπνη η κινηση απο την samsung!!Μικρη οθονη ομως... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Κανενα νεο? Ηρθε Ελλαδα? Πωλειται καπου?.. SAR..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Δέν έχει έρθει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου. Μαλλον μαζι με το d880 το κοβω να'ρχεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 Review & Photos: GSMarena.com http://img139.imageshack.us/img139/8141/gsmarena002wm7.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2008 απο εμφανιση δεν ειναι τιποτα το ιδαιτερο ομως ειναι μια καλη λυση για καποιον που χρησιμοποιει 2 αριθμους και δεν θελει να χει 2 συσκευες. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. June 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Review & Photos: Mobile-Review.com http://www.mobile-review.com/review/image/samsung/d780/pic/021.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Λογικά θα βγάνει σε χαμηλή τιμή. Αρκετά ενδιαφέρουσα συσκευή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 το πουλανε οπως και το d880 στον γερμανο...αυτο μου αρεσει καλυτερα απο το 880 προσωπικα...ποσο καιρο εχω να χρησιμοποιησω candybar κινητο...!παντως αυτο θα με βολευε με τις δυο σιμ που δεχεται αλλα μου αρεσει και που εχω δυο κινητα...! :lol: :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 :lol::lol::lol::lolπολύ καλό:lol: Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Και τιμή, γιατί δεν βρίσκω στο net? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mast Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Δέν έχει έρθει ακόμα. http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=31112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 Και τιμή, γιατί δεν βρίσκω στο net? Το e-click έβαλε και τιμή στα 220 ευρώ με Φ.Π.Α. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosR Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 kikloforei auto paidia? se sxesi me to d880 ti lete??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Λογικά θα βγάνει σε χαμηλή τιμή. Αρκετά ενδιαφέρουσα συσκευή! Αυτή την στιγμή το πουλάνε περίπου όσο και το αντίστοιχο slider (Samsung D880 Duo). Δεν ξέρω αν περιμένουν να το αγοράσουν πολλοί, όταν οι περισσότεροι καταναλωτές προτιμούν τα slider. Νομίζω ότι μια τιμή γύρω στα 150 ευρώ θα ήταν λογικότερη, καθώς το D880 κάνει ~220. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggtak Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Αγορασα το D780 αλλα εχω προβλημα... Δεν παιρνει τις ρυθμησεις της Cosmote για τα MMS και δεν μπορω ουτε να στειλω αλλα ουτε και να λαβω! Μιλησα με τεχνικο τμημα αλλα δεν εγινε τιποτα... Τι γινεται με αυτο το προβλημα; Υπαρχει κσαποιος που μπορει να βοηθησει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Σκέφτομαι να το παραγγείλω απο το εξωτερικό, μπορώ να του βάλω ελληνικά μιας και δεν θα διαθέτει.Απ' οτι ξέρω η εδω αντιπροσωπεία δεν το εισάγει?Αλήθεια μεσω internet μπορεί να κάνει αναβάθμιση απο το σιτε της samsung? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Πολύ καλό το D780!(Δημήτρη να είσαι καλά)Ξέρει κανείς τον τρόπο κατά την διάρκεια μιας κλήσης να μπεί στο μενού της συσκευής ?Αλήθεια τελικό ''ς'' εχει η γραμματοσειρά? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Με το pc suite της samsung μπορεις να κάνεις back up στα αρχεία σου και τις επαφές σου ? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geko66 Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Καλησπερα απο Κερκυρα σε ολους. Εχω το d 780 εδω και 1 χρονο και περιμενω να λυσω τις αποριες σας. Το τηλ ειναι τελειο αλλα δεν παιρνει ελληνικο μενου. Εχει ελληνικους χαρακτηρες στα sms αλλα οχι στον τηλ/κο καταλογο. Εχει δυο πραγματικα ενεργες γραμμες με εναλλαγη και αναμονη κλησεων, εξυπνο συστημα ευρεσης αριθμων ακομα και αυτων που δεν ειναι αποθηκευμενοι. Αυτων δλδ που κανει καποιος κληση μια φορα και αποθηκευονται στην προχειρη μνημη του τηλεφωνου(βλ. sony ericksson). Παιρνει ρυθμισεις cosmote. Με παιδεψε λιγο αλλα το καταφερα. Αυτα. οτι θελετε μην διστασετε. Αλλωστε γι αυτο γραφτηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Καλησπερα απο Κερκυρα σε ολους. Εχω το d 780 εδω και 1 χρονο και περιμενω να λυσω τις αποριες σας. Το τηλ ειναι τελειο αλλα δεν παιρνει ελληνικο μενου. Εχει ελληνικους χαρακτηρες στα sms αλλα οχι στον τηλ/κο καταλογο. Εχει δυο πραγματικα ενεργες γραμμες με εναλλαγη και αναμονη κλησεων, εξυπνο συστημα ευρεσης αριθμων ακομα και αυτων που δεν ειναι αποθηκευμενοι. Αυτων δλδ που κανει καποιος κληση μια φορα και αποθηκευονται στην προχειρη μνημη του τηλεφωνου(βλ. sony ericksson). Παιρνει ρυθμισεις cosmote. Με παιδεψε λιγο αλλα το καταφερα. Αυτα. οτι θελετε μην διστασετε. Αλλωστε γι αυτο γραφτηκα Ποια ειναι η τελευταία αναβάθμιση η D780XCHG1 ή D780XCHE1?Στα δικά μου εχω περάσει ελληνικά. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geko66 Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Αυτο ειναι το δικο μου προβλημα. Μου το εφεραν απο εξωτερικο χωρις cd χωρις καλωδια. μονο φορτιστη εχω. Αρα δεν περναω αναβαθμισεις. Μιλησα με e-click και μου ειπαν οτι ειναι παλιο μοντελο και δεν εχουν τιποτα γι αυτο. Αν μπορουσες να με βοηθησεις σ'αυτο θα το εκτιμουσα πολυ. Μου προτειναν να αγορασω το 880 η το 980 αλλα δεν θελω καποιο αλλο. Κανει εναλλαγη κλησεων με αναμονη ακομα και στις 2 cim. Ειναι τελειο. Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts