Jump to content

Windows update πρόβλημα

blamis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεία σας παιδιά έχω,κάποιο προβλημα!!

Ενώ έκανα μια χαρά update μια μέρα σταμάτησαν και δεν κάνει καθόλου ξέρετε γιατι?:)

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

Γεία σας παιδιά έχω,κάποιο προβλημα!!

Ενώ έκανα μια χαρά update μια μέρα σταμάτησαν και δεν κάνει καθόλου ξέρετε γιατι?:)

Κατέβασε αυτό (δεξί κλικ save as...), τρέξτο και κάνε restart. Πες μας αν λύθηκε το πρόβλημα.

http://www.kellys-korner-xp.com/regs_edits/updaterestore.reg

Καλά ένα λεπτό!Το reg script που πρότεινες φίλε samoapark για τι λειτουργικό είναι?Για vista ή για XP?Και πως ξέρεις το λειτουργικό σύστημα του blamis?Προσέξτε με τους πειραματισμούς στην registry γιατί μπορεί να αποβούν μοιραίοι.

Τι λειτουργικό έχεις λοιπόν?

Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._

Καλά ένα λεπτό!Το reg script που πρότεινες φίλε samoapark για τι λειτουργικό είναι?Για vista ή για XP?Και πως ξέρεις το λειτουργικό σύστημα του blamis?Προσέξτε με τους πειραματισμούς στην registry γιατί μπορεί να αποβούν μοιραίοι.

Τι λειτουργικό έχεις λοιπόν?

Συνήθως όταν δεν αναφέρεται είναι xp. Φαντάζομαι πως αν ήταν για vista ή κάτι άλλο θα το έλεγε. Σωστή η παρατήρησή σου. Όσο για το script είναι για xp και δεν πρόκειται να δημιουργήσει πρόβλημα. Τεσταρισμένα το λέω.

Δεν ξέρουμε καν τι λειτουργικό σύστημα έχεις φίλε μου!Θα μας πεις?Αν έχεις vista βγάλε το τελευταίο Update που έκανες και δοκίμασε ξανά το windows update!
Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._

έχω xp κανει το update το κατεβάζει μια χαρά αλλα το προβλήμα είναι πως δεν το κάνει εγκατασταση!!:)

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

Δοκίμασε να κάνεις Debug το windows update..

Το logfile βρίσκεται στο

%WINDIR%\WindowsUpdate.log

Κάνε Copy/paste αυτό στο Start->Run

Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine.....