blamis Δημοσιεύτηκε April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 8, 2008 Γεία σας παιδιά έχω,κάποιο προβλημα!! Ενώ έκανα μια χαρά update μια μέρα σταμάτησαν και δεν κάνει καθόλου ξέρετε γιατι?:) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Γεία σας παιδιά έχω,κάποιο προβλημα!! Ενώ έκανα μια χαρά update μια μέρα σταμάτησαν και δεν κάνει καθόλου ξέρετε γιατι?:) Κατέβασε αυτό (δεξί κλικ save as...), τρέξτο και κάνε restart. Πες μας αν λύθηκε το πρόβλημα. http://www.kellys-korner-xp.com/regs_edits/updaterestore.reg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Καλά ένα λεπτό!Το reg script που πρότεινες φίλε samoapark για τι λειτουργικό είναι?Για vista ή για XP?Και πως ξέρεις το λειτουργικό σύστημα του blamis?Προσέξτε με τους πειραματισμούς στην registry γιατί μπορεί να αποβούν μοιραίοι. Τι λειτουργικό έχεις λοιπόν? Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Καλά ένα λεπτό!Το reg script που πρότεινες φίλε samoapark για τι λειτουργικό είναι?Για vista ή για XP?Και πως ξέρεις το λειτουργικό σύστημα του blamis?Προσέξτε με τους πειραματισμούς στην registry γιατί μπορεί να αποβούν μοιραίοι. Τι λειτουργικό έχεις λοιπόν? Συνήθως όταν δεν αναφέρεται είναι xp. Φαντάζομαι πως αν ήταν για vista ή κάτι άλλο θα το έλεγε. Σωστή η παρατήρησή σου. Όσο για το script είναι για xp και δεν πρόκειται να δημιουργήσει πρόβλημα. Τεσταρισμένα το λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. April 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 φίλε σε ευχαριστω αλλά δεν έκανε τπτ!!:) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 σπασμένα τα έχεις? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Δεν ξέρουμε καν τι λειτουργικό σύστημα έχεις φίλε μου!Θα μας πεις?Αν έχεις vista βγάλε το τελευταίο Update που έκανες και δοκίμασε ξανά το windows update! Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. April 10, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 έχω xp κανει το update το κατεβάζει μια χαρά αλλα το προβλήμα είναι πως δεν το κάνει εγκατασταση!!:) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Όπως είπε ο Alexkass τα έχεις αυθεντικά τα windows σου? Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. April 10, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 όχι αλλά μέχρι τώρα τα είχα επικυρώση και έκανα κανονικά update!!;) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 αγόρασέ τα. τέρμα η κουβέντα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ace Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Δοκίμασε να κάνεις Debug το windows update.. Το logfile βρίσκεται στο %WINDIR%\WindowsUpdate.log Κάνε Copy/paste αυτό στο Start->Run Παράθεση Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts