Jump to content

Πρόβλημα με ταξινόμηση τραγουδιών

ilka71
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ενω στο NERO τα εχω ετοιμα με την σειρα που θελω?οταν βαζω το ετοιμο cd στο player τα τραγουδια δεν ειναι με την σειρα που τα ειχα στο NERO πριν τα γραψω!ξερει κανεις τι φταιει?ευχαριστω

Ελληνικούς ή λατινικούς χαρακτήρες χρησιμοποιείς για την ονομασία των τραγουδιών; Δοκίμασε να βάλεις έναν αριθμό μπροστά από το κάθε τραγούδι. Ίσως δουλέψει.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ελληνικούς ή λατινικούς χαρακτήρες χρησιμοποιείς για την ονομασία των τραγουδιών; Δοκίμασε να βάλεις έναν αριθμό μπροστά από το κάθε τραγούδι. Ίσως δουλέψει.
εχω πχ 6 cd απο 1-17 τραγουδια με μοσχολιου.οταν τα βγαζει στην λιστα το NERO πριν τα εγγραψει φαινονται κανονικα,1-17 ΑΝΑ CD.οταν το βαλω στο player μου τα δειχνει ολους τους ασσους μαζι ολα τα δευτερα τραγουδια μαζι κλπ δεν τα δειχνει 1-17 ανα cd!

Πρώτον μην χρησιμοποιείς κεφαλαία, ούτε στους τίτλους των topics που ανοίγεις.

Από αυτά που λες, υποθέτω ότι δεν πρόκειται για audio cds. Τι είναι mp3 cds; Το dvd που λες, είναι επιτραπέζια συσκευή, dvdrw/rom σε υπολογιστή; Πες μας ακριβώς περί τίνος πρόκειται με περισσότερες λεπτομέρειες, μήπως και μπορέσει κάποιος να σε βοηθήσει.

Πρώτον μην χρησιμοποιείς κεφαλαία, ούτε στους τίτλους των topics που ανοίγεις.

Από αυτά που λες, υποθέτω ότι δεν πρόκειται για audio cds. Τι είναι mp3 cds; Το dvd που λες, είναι επιτραπέζια συσκευή, dvdrw/rom σε υπολογιστή; Πες μας ακριβώς περί τίνος πρόκειται με περισσότερες λεπτομέρειες, μήπως και μπορέσει κάποιος να σε βοηθήσει.

απλα ...εχω 6 folder πχ με 1-17 τραγουδια το καθενα(απο αντιστοιχα 6 cd.τα κανω copy-paste στο NERO και η σειρα τους ειναι 1-17,1-17 κλπ.οταν βαζω στο deck dvd player το data CD η σειρα των τραγουδιων δεν ειναι 1-17,1-17 αλλα 1,1,1,1,1,1,2,2,2,2,2,2κλπ τα βαζει δηλαδη ανα σειρα ταξινομησης.δεν ξερω πως να το φτιαξω

εχω πχ 6 cd απο 1-17 τραγουδια με μοσχολιου.οταν τα βγαζει στην λιστα το NERO πριν τα εγγραψει φαινονται κανονικα,1-17 ΑΝΑ CD.οταν το βαλω στο player μου τα δειχνει ολους τους ασσους μαζι ολα τα δευτερα τραγουδια μαζι κλπ δεν τα δειχνει 1-17 ανα cd!

Τότε κάνε το εξής. Στο πρώτο cd της Μοσχολιού, για παράδειγμα, αρίθμησε τα τραγούδια από 1 εως 17, στο δεύτερο από 18 εως 35 κτλ κτλ.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

απλα ...εχω 6 folder πχ με 1-17 τραγουδια το καθενα(απο αντιστοιχα 6 cd.τα κανω copy-paste στο NERO και η σειρα τους ειναι 1-17,1-17 κλπ.οταν βαζω στο deck dvd player το data CD η σειρα των τραγουδιων δεν ειναι 1-17,1-17 αλλα 1,1,1,1,1,1,2,2,2,2,2,2κλπ τα βαζει δηλαδη ανα σειρα ταξινομησης.δεν ξερω πως να το φτιαξω

Το λάθος σου είναι ότι βάζεις 1,2,3,...,17 και όχι 01,02,03,....09,10,11,...,17.

Ανάλογα με το σύνολο των ψηφίων που θα χρησιμοποιήσεις, βάζεις και τα αντίστοιχα μηδενικά ώστε όλοι οι αριθμοί σου να έχουν τον ίδιο αριθμό ψηφίων.

π.χ. αν τα τραγούδια σου ήταν 230 θα έπρεπε να τα αριθμήσεις ως εξής: 001,002,...,010,011,...,099,100,...230. Όλοι να είναι τριψήφιοι.:)

Στην περίπτωση που μας έθεσες πρέπει όλοι οι αριθμοί σου να είναι διψήφιοι.