spinemm Δημοσιεύτηκε April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 6, 2008 Καλημερα, απο εχθες αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τον εξωτερικο σκληρο μου (free agent 500GB της seagate) συγκεκριμενα: Ξαφνικα και χωρις λογο ενω πηγα να μεταφερω κατι αρχεια απο αυτον αρχισε να μην μου τα "βλεπει", ΟΚ λεω κανε μια επανεκκινηση, κανω restart και απο τοτε αρχισαν τα δυσκολα.....το Laptop μου μια τον βλεπει 10 οχι, οταν τον δει και ενω για περιπου 4λεπτα (πραγματικος χρονος) μπορω να δω τους φακελους, αρχεια δεν μπορω να "παρω". Μετα τα 4 λεπτα ανοιγω φακελους αλλα δεν υπαρχουν αρχεια μεσα...:X:cry::ninja: Προχωρησα σε πιο δραστικα μετρα...:cry: format και φτου απο την αρχη, προγραμματα, drivers, κλπ αλλα και παλι τιποτα..... Παιδια ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΙ ΚΑΝΩ???τι μπορει να εχει συμβει? λετε κανενας ιος? ή απλα ο δισκος :cry:ΚΑΠΟΥΤ:X? + στο παραπανω.... Τωρα τον βλεπει αλλα τον βλεπει σαν αφορμαριστο δισκο και μου προτεινει να τον φορμαρω:cry::cry::cry: Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Κάνε φορματ για να είσαι σίγουρη. Εαν συνεχίσει τα προβλήματα πήγαινέ το πίσω. αν θυμάμαι καλά έχει 5 χρόνια εγγύηση έτσι? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. April 6, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Nai 5 χρονια εχει...αλλα εχω αρχεια που δεν θα ηθελα να χασω-δουν αλλοι:cry: ασε που τωρα ουτε καν φορματ μου επιτρεπει, απλα κολλαει ολο το συστημα και οταν τον βγαλω απο το usb τοτε μονο ξεκολλαει!!!!!!! Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Έτσι όπως τα έκανες τώρα, θα είναι δύσκολο να βρεις τα αρχεία σου. Έπρεπε να χρησιμοποιήσεις κάποιο software ανάκτησης δεδομένων, όπως το getdataback και το easyrecovery. Τα έχουμε αναφέρει σε πολλά ανάλογα topics. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. April 6, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Το ειχα κανει ηδη αυτο (το easy recovery εβρισκε αλλα στην ανακτηση τιποτα) μονο ενα προγραμμα το recover my files εχει δει κατι αλλα περιμενω εδω και 2 ωρες τη ανακτηση να δω εαν σωθηκε τιποτα!!!!!:cry: Βρε παιδια ειναι δυνατον να επαθε ζημια ετσι ξαφνικα το προσεχα σαν τα ματια μου!!!!!!!!!!! (αλλους εξωτερικους που εχω δεν τους εδινα τοση προσοχη και "παιζουν" μια χαρα) Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Αποκλείεις την πιθανότητα το πρόβλημα να βρίσκεται στο laptop σου?Γιατί δεν δοκιμάζεις να τον βάλεις σε κάποιο άλλο pc?Επίσης αν δεν θέλεις να δει κανείς τι έχεις μέσα απλώς κατέβασε μια live διανομή linux και δοκίμασε τον μέσω linux... Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. April 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2008 Βαλτον σε ένα ντεσκτοπ εσωτερικό να δείς αν κάνει φορματ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Λοιπον ακριβως το ιδιο προβλημα εχει και ο αδελφος μου με ενα τετοιο. Παρατηρησε αν μετα απο την ωρα που αρχιζει να μην βλεπει τα αρχεια, το κατω μερος του δισκου (εκει που μπαινουν τα καλωδια) ειναι σχεδον καυτο. Αν ειναι τοτε εχει προβλημα μια μικρη πλακετα που κανει την διασυνδεση της USB. Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreoum Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 παιδια γεια σας. Κ εγω εχω ενα free agent desktop 500Gb και μου βγαζει το εξης μηνυμα Ε:\is not accessible. The file or directory is corrupted and unreadable. Μηπως ξερετε τι μπορώ να κάνω? Τα δεδομενα μου θα σωθούν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Κατέβασε το PC Inspector File recovery από εδώ. Μετά από το ίδιο ακριβώς πρόβλημα που είχα και εγώ,όλα σώθηκαν.Για extra help ενημέρωσε μας. Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreoum Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 το κατεβασα τώρα τι πρεπει να κάνω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts