dar Δημοσιεύτηκε January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 15, 2004 Καλησπερα. Ειχα τον ΗΡ640c αλλα επειδη παει απο το κακο στο χειροτερο σκεφτομαι να τον αλλαξω. Δεν ιδιαιτερες απαιτησεις απο τις εκτυπωσεις. Ειμαι αναμεσα στους CANON I250 (70€ ) και EPSON C43UX+ (60€ ). Ποιον απο τους 2 προτινετε ή ποιο αλλο μοντελο? Ξερετε αν γεμιζουν τα μελανια του canon ή του epson? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 Σημείωση...όσο φθηνότερος ο εκτυπωτής, τόσο ακριβότερα και πιο σπάταλα είναι τα μελάνια του...δυστηχώς... Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
engineer Δημ. January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dar (15 Ιαν. 2004 , 16:08) Καλησπερα. Ειχα τον ΗΡ640c αλλα επειδη παει απο το κακο στο χειροτερο σκεφτομαι να τον αλλαξω. Δεν ιδιαιτερες απαιτησεις απο τις εκτυπωσεις. Ειμαι αναμεσα στους CANON I250 (70€ ) και EPSON C43UX+ (60€ ). Ποιον απο τους 2 προτινετε ή ποιο αλλο μοντελο? Ξερετε αν γεμιζουν τα μελανια του canon ή του epson? Ευχαριστώ! katarxh file mou tha protina canon giati ta melania ton epson den einai axiopista logo leitourgias se katastash kenou. apo tous canon twra tha protina ton I320 peripou sta 75 euro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dar Δημ. January 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος engineer (15 Ιαν. 2004 , 20:10) katarxh file mou tha protina canon giati ta melania ton epson den einai axiopista logo leitourgias se katastash kenou. apo tous canon twra tha protina ton I320 peripou sta 75 euro. Eυχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας! Μου ειπαν για τους canon οτι καθε 3 φορες που αλλαζω μελανια θα πρεπει να αλλαζω κεφαλη και για αυτο ισως τείνω προς epson Υσχυει κατι τετοιο? :cry: .. Απο την αλλη για τον epson τον οποιο βρηκα 52ευρω μου εδωσαν σχετικα καλες τιμες στα μελανια σε σχεση με ΗΡ (24εγχρωμο και 17 ασπρομαυρο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morpheus78 Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 egw pou eixa cannon allaksa kefali meta apo 1,5 xrono Παράθεση http://www.artsforge.com/gallery_new/legends/morpheus_tn.jpg M.O.R.P.H.E.U.S.: Mechanical Obedient Replicant Programmed for Hazardous Exploration and Ultimate Sabotage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dar (16 Ιαν. 2004 , 09:59) Απο την αλλη για τον epson τον οποιο βρηκα 52ευρω μου εδωσαν σχετικα καλες τιμες στα μελανια σε σχεση με ΗΡ (24εγχρωμο και 17 ασπρομαυρο) Δες όμως και τις περιεκτικότητες των μελανιών για να βγάλεις καλύτερο σημπερασμά. Εγώ πάντως εμπιστεύομαι μόνο ΗΡ. Υπάρχει και η λύση της αναγόμωσης με τα μισά λεφτά. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts