Jump to content

BlackBerry Bold 9000

panagiog
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ποιο ειναι το τελευταιο φερμγουερ?

και που το βρισκουμε? στο γνωστο κρακμπερυ?

Αν διάβαζες καμια 10αρία ποστς πιο πάνω θα έπαιρνες απάντηση χωρίς να ρωτήσεις..

nai syggnwmh kiolas e?

th syggnwmh sou

Κατάργηση γραφής greeklish.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

4.432 ποστς σε γκρικλις έκανες??

εδω κανεις εσυ τοσα και τοσα , εγω που εκανα σε γρικκλις ενοχληθηκες?

:X

παιδιά να ρωτήσω κάτι άσχετο..που μπορεί κάποιος να προμηθευτεί το συγκεκριμενο κινητό αν πάει στην Νεα Υόρκη ? εννοώ πρέπει αν υπαρχει κάποιο κατάστημα όπως το apple store ή μπορεί να πάει σε μια εταιρία κινητής τηλεφωνίας και να το πάρει ως συσκευή? Κι αν τους πει ότι το θέλει και για ευρώπη θα της δώσουνε κάποιο ξεκλίδωτο?

ευχαριστώ

παιδια πουλαω εγω 1 bold 9000!!!Ειναι καινουριο!!!αχρησιμοποιητο!!!!

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

παιδιά να ρωτήσω κάτι άσχετο..που μπορεί κάποιος να προμηθευτεί το συγκεκριμενο κινητό αν πάει στην Νεα Υόρκη ? εννοώ πρέπει αν υπαρχει κάποιο κατάστημα όπως το apple store ή μπορεί να πάει σε μια εταιρία κινητής τηλεφωνίας και να το πάρει ως συσκευή? Κι αν τους πει ότι το θέλει και για ευρώπη θα της δώσουνε κάποιο ξεκλίδωτο?

ευχαριστώ

στην αμερική το φέρνει η at&t. λογικά θα πρέπει να πας σε κάποιο καταστημα τους. για να το ξεκλειδώσεις μπορείς να το κάνεος μόνος σου με προγράμματα που υπάρχουν στο νετ ή να στείλεις το imei της συσκευής σου σε κάποια site και να στο ξεκλειδώσουν επι πληρωμή φυσικά

...μηπως ξερει κανεις τι ειναι μια κιτρινι μπαλα (υδρογειος) που εμφανιζεται στην οθονη(εκει που εμφανιζοντοντε μνμ κλπ)...????:!:

Επισκέπτης
...μηπως ξερει κανεις τι ειναι μια κιτρινι μπαλα (υδρογειος) που εμφανιζεται στην οθονη(εκει που εμφανιζοντοντε μνμ κλπ)...????:!:

Είναι κάτι σαν push notifications που σου έρχονται στα messages (μπορεί να είναι από το weather app, μηνύματα από τον provider κλπ).

:)

Είναι spam ή mms και μπορεί εκτός από το αντίστοιχο folder να πας και στο τελευταίο mail.

...ευχαριστω για τις απαντησεις...κατι τετοιο ηταν...μια ειδοποιηση σε μορφη mail της κακιας ωρας...!!!!:worry::worry:

Είναι σπάνιο να έρχονται spam στο blackberry.

Έχω ένα πρόβλημα τις τελευταίες 5 μέρες και μόλις φεύγω απ' το wifi του σπιτιού ή το κλείνω, σταματάει να δουλεύει και το BIS. Δεν έχω αλλάξει OS η οτιδήποτε. Έχει πάθει ποτέ κάποιος κάτι αντίστοιχο?

Δύο today θεματάκια που έφτιαξα για το bold

http://rapidshare.com/files/251222599/BB_themes.rar

Εγκατάσταση από τον υπολογιστή

enjoy it

[sIGPIC][/sIGPIC]

μια ερωτησουλα βρε παιδια...οταν γραφω ενα νεο νουμερο και το περνω τηλεφωνο, πως μπορω μετα να το αποθηκευσω σε μια ηδη υπαρχουσα επαφη?????? δεν πρεπει να υπαρχει κατι τετοιο εε?

περιεργο

μια ερωτησουλα βρε παιδια...οταν γραφω ενα νεο νουμερο και το περνω τηλεφωνο, πως μπορω μετα να το αποθηκευσω σε μια ηδη υπαρχουσα επαφη?????? δεν πρεπει να υπαρχει κατι τετοιο εε?

περιεργο

Δυστυχώς μόνο με copy paste

Υπάρχει επιλογή copy number :lol:

Το copy number δεν το αποθηκεύει σε επαφή που υπάρχει ήδη

Φυσικά. Αντιγράφεις και μετά κάνεις επικόλληση στην επαφή που θες.

Γεια σας παιδια. Ειμαι νεος κατοχος ενος bold 9000 και εχω καποιες αποριες.Tο τηλ το εχω αγορασει απο εξωτερικο και ειναι ξεκλειδωτο.προς το παρον χρησιμοποιω wi-fi

1. για να χρησιμοποιησω εφαρμογες οπως facebook gmail κτλ πρεπει να εχω BIS?

2. τι αλλο μπορω να κανω με το BIS?

3. δεν μπορω να παιξω βιντεο στο m.youtube , τι φταιει? πως το λυνω?

4. η μπαταρια ποσο περιπου πρεπει να κραταει? 1 μερα με αρκετο πεξιμο ειναι λιγο?

5. μπορω να χρησιμοποιησω το gps με αλλο προγραμμα χωρις να εχω BIS?

6. μπορω να επικοινωνω με αλλες συσκευες blackberry χωρις BIS?

7. σε ποια σελιδα να κοιταξω για εφαρμογες?

Σας ευχαριστω πολυ!

ps . το γνωριζω οτι ολα αυτα πιθανον να απαντουνται σε αλλα ποστ αλλα δεν εχω βγαλει ακρη ακομη.

Για να χρησιμοποιήσεις τις blackberry υπηρεσίες (blackberry messenger, real time email, gps, browser, συμπίεση δεδομένων) χρειάζεσαι bis. Για να την ενεργοποιήσεις καλείς τόν παροχο σου.

Blackberry χωρίς bis δεν αξίζει πάντως. Το κόστος είναι μικρό. Λόγω της συμπίεσης δεν χρειάζεσαι παραπάνω από 150mb.

Για εφαρμογες δες στο thread εφαρμογές και παιχνίδια. Στις πρώτες σελίδες έχει κάποια λινκ που έχουν αρκετές εφαρμογές μαζεμενες

Το youtube και η εφαρμογή του δεν παίζουν. Από το m.youtube.com παίζουν ορισμένα βίντεο

Στατιστικά οι χρήστες των ββ τις πρώτες μέρες κάνουν εκτεταμένη χρήση της συσκευής τους. Μια μέρα είναι καλά. Κάνε σωστές φόρτισεις και σιγά σιγά η μπαταρία θα βρει την "φόρμα" της. Συνήθως κρατάει 2 μέρες χωρίς 3g