hellsangel81 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 το .266 είναι και official! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 ποιο ειναι το τελευταιο φερμγουερ? και που το βρισκουμε? στο γνωστο κρακμπερυ? Αν διάβαζες καμια 10αρία ποστς πιο πάνω θα έπαιρνες απάντηση χωρίς να ρωτήσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 nai syggnwmh kiolas e? th syggnwmh sou Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 nai syggnwmh kiolas e? th syggnwmh sou Κατάργηση γραφής greeklish. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 4.432 ποστς σε γκρικλις έκανες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 4.432 ποστς σε γκρικλις έκανες?? εδω κανεις εσυ τοσα και τοσα , εγω που εκανα σε γρικκλις ενοχληθηκες? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 παιδιά να ρωτήσω κάτι άσχετο..που μπορεί κάποιος να προμηθευτεί το συγκεκριμενο κινητό αν πάει στην Νεα Υόρκη ? εννοώ πρέπει αν υπαρχει κάποιο κατάστημα όπως το apple store ή μπορεί να πάει σε μια εταιρία κινητής τηλεφωνίας και να το πάρει ως συσκευή? Κι αν τους πει ότι το θέλει και για ευρώπη θα της δώσουνε κάποιο ξεκλίδωτο? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 παιδια πουλαω εγω 1 bold 9000!!!Ειναι καινουριο!!!αχρησιμοποιητο!!!! Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 εδω κανεις εσυ τοσα και τοσα , εγω που εκανα σε γρικκλις ενοχληθηκες? Ακριβώς!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 παιδιά να ρωτήσω κάτι άσχετο..που μπορεί κάποιος να προμηθευτεί το συγκεκριμενο κινητό αν πάει στην Νεα Υόρκη ? εννοώ πρέπει αν υπαρχει κάποιο κατάστημα όπως το apple store ή μπορεί να πάει σε μια εταιρία κινητής τηλεφωνίας και να το πάρει ως συσκευή? Κι αν τους πει ότι το θέλει και για ευρώπη θα της δώσουνε κάποιο ξεκλίδωτο? ευχαριστώ στην αμερική το φέρνει η at&t. λογικά θα πρέπει να πας σε κάποιο καταστημα τους. για να το ξεκλειδώσεις μπορείς να το κάνεος μόνος σου με προγράμματα που υπάρχουν στο νετ ή να στείλεις το imei της συσκευής σου σε κάποια site και να στο ξεκλειδώσουν επι πληρωμή φυσικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosboy Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 ...μηπως ξερει κανεις τι ειναι μια κιτρινι μπαλα (υδρογειος) που εμφανιζεται στην οθονη(εκει που εμφανιζοντοντε μνμ κλπ)...????:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 ...μηπως ξερει κανεις τι ειναι μια κιτρινι μπαλα (υδρογειος) που εμφανιζεται στην οθονη(εκει που εμφανιζοντοντε μνμ κλπ)...????:!: Είναι κάτι σαν push notifications που σου έρχονται στα messages (μπορεί να είναι από το weather app, μηνύματα από τον provider κλπ). :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 η spam email. Πήγαινε στα messages πάτα bb button και επέλεξε το folder Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Είναι spam ή mms και μπορεί εκτός από το αντίστοιχο folder να πας και στο τελευταίο mail. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosboy Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 ...ευχαριστω για τις απαντησεις...κατι τετοιο ηταν...μια ειδοποιηση σε μορφη mail της κακιας ωρας...!!!!:worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 ...ευχαριστω για τις απαντησεις...κατι τετοιο ηταν...μια ειδοποιηση σε μορφη mail της κακιας ωρας...!!!!:worry::worry: Είναι σπάνιο να έρχονται spam στο blackberry. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impegio Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Έχω ένα πρόβλημα τις τελευταίες 5 μέρες και μόλις φεύγω απ' το wifi του σπιτιού ή το κλείνω, σταματάει να δουλεύει και το BIS. Δεν έχω αλλάξει OS η οτιδήποτε. Έχει πάθει ποτέ κάποιος κάτι αντίστοιχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Δύο today θεματάκια που έφτιαξα για το bold http://rapidshare.com/files/251222599/BB_themes.rar Εγκατάσταση από τον υπολογιστή enjoy it Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 μια ερωτησουλα βρε παιδια...οταν γραφω ενα νεο νουμερο και το περνω τηλεφωνο, πως μπορω μετα να το αποθηκευσω σε μια ηδη υπαρχουσα επαφη?????? δεν πρεπει να υπαρχει κατι τετοιο εε? περιεργο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Υπάρχει επιλογή copy number :lol: Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 μια ερωτησουλα βρε παιδια...οταν γραφω ενα νεο νουμερο και το περνω τηλεφωνο, πως μπορω μετα να το αποθηκευσω σε μια ηδη υπαρχουσα επαφη?????? δεν πρεπει να υπαρχει κατι τετοιο εε? περιεργο Δυστυχώς μόνο με copy paste Υπάρχει επιλογή copy number :lol: Το copy number δεν το αποθηκεύει σε επαφή που υπάρχει ήδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Φυσικά. Αντιγράφεις και μετά κάνεις επικόλληση στην επαφή που θες. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michel Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Γεια σας παιδια. Ειμαι νεος κατοχος ενος bold 9000 και εχω καποιες αποριες.Tο τηλ το εχω αγορασει απο εξωτερικο και ειναι ξεκλειδωτο.προς το παρον χρησιμοποιω wi-fi 1. για να χρησιμοποιησω εφαρμογες οπως facebook gmail κτλ πρεπει να εχω BIS? 2. τι αλλο μπορω να κανω με το BIS? 3. δεν μπορω να παιξω βιντεο στο m.youtube , τι φταιει? πως το λυνω? 4. η μπαταρια ποσο περιπου πρεπει να κραταει? 1 μερα με αρκετο πεξιμο ειναι λιγο? 5. μπορω να χρησιμοποιησω το gps με αλλο προγραμμα χωρις να εχω BIS? 6. μπορω να επικοινωνω με αλλες συσκευες blackberry χωρις BIS? 7. σε ποια σελιδα να κοιταξω για εφαρμογες? Σας ευχαριστω πολυ! ps . το γνωριζω οτι ολα αυτα πιθανον να απαντουνται σε αλλα ποστ αλλα δεν εχω βγαλει ακρη ακομη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Για να χρησιμοποιήσεις τις blackberry υπηρεσίες (blackberry messenger, real time email, gps, browser, συμπίεση δεδομένων) χρειάζεσαι bis. Για να την ενεργοποιήσεις καλείς τόν παροχο σου. Blackberry χωρίς bis δεν αξίζει πάντως. Το κόστος είναι μικρό. Λόγω της συμπίεσης δεν χρειάζεσαι παραπάνω από 150mb. Για εφαρμογες δες στο thread εφαρμογές και παιχνίδια. Στις πρώτες σελίδες έχει κάποια λινκ που έχουν αρκετές εφαρμογές μαζεμενες Το youtube και η εφαρμογή του δεν παίζουν. Από το m.youtube.com παίζουν ορισμένα βίντεο Στατιστικά οι χρήστες των ββ τις πρώτες μέρες κάνουν εκτεταμένη χρήση της συσκευής τους. Μια μέρα είναι καλά. Κάνε σωστές φόρτισεις και σιγά σιγά η μπαταρία θα βρει την "φόρμα" της. Συνήθως κρατάει 2 μέρες χωρίς 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts