Jump to content

BlackBerry Bold 9000

panagiog
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

νομίζω πας setup-email settings και επιλέγεις τον λογαριασμό που θέλεις και εκέι έχει επιλογή auto bcc και εκέι γράφεις το gmail σου

edit: αυτό είναι σίγουρα τελικά. δες εδώ για το τι είναι bcc

τώρα μπερδεύτηκα!!:wacko::wacko:

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τώρα μπερδεύτηκα!!:wacko::wacko:

λοιπόν! εσυ θέλεις τα email που στέλνεις απο το username@businessemail.com πχ να σου έρχονται και στο username@gmail.com σωστά?

αυτό γίνεται με τον εξής τρόπο: πας απο την συσκευή σου setup-email settings και διαλέγεις τον λογαριασμό username@businessemail.com και κάτω κάτω έχει μια επιλογή bcc (blind carbon copy). εκεί βάζεις την διεύθυνση που θέλεις να έρχονται τα email (που είναι ουσιαστικά αντίγραφα του αρχικού email που στέλνεις), στην προκειμένη πείπτωση το username@gmail.com

λοιπόν! εσυ θέλεις τα email που στέλνεις απο το username@businessemail.com πχ να σου έρχονται και στο username@gmail.com σωστά?

αυτό γίνεται με τον εξής τρόπο: πας απο την συσκευή σου setup-email settings και διαλέγεις τον λογαριασμό username@businessemail.com και κάτω κάτω έχει μια επιλογή bcc (blind carbon copy). εκεί βάζεις την διεύθυνση που θέλεις να έρχονται τα email (που είναι ουσιαστικά αντίγραφα του αρχικού email που στέλνεις), στην προκειμένη πείπτωση το username@gmail.com

μάλλον δεν κατάλαβες σωστά! έχω ένα λογαριασμό gmail που μέχρι τώρα έβλεπα τα εισερχόμενα μου από τον υπολογιστή μπαίνοντας στο gmail.com! τώρα με το ΒΒ έφτιαξα το ιμαιλ μου και μου έρχονται και στο κινητό! τα εισερχόμενα όμως που λαμβάνω στο κινητό δεν υπάρχουν στα εισερχόμενα του υπολογιστή όταν μπω στον λογαριασμό μου! αυτό που θέλω είναι τα εισερχόμενα να τα βλέπω και στο ΒΒ και στον υπολογιστή μου!!:O

Τι λογαριασμός είναι αυτός στον Η/Υ? αν είναι ποπ3 έχει μια επιλογή να αφήνεις τα emails στο server για κάποιο διάστημα.. Ψάξτο..

Τι λογαριασμός είναι αυτός στον Η/Υ? αν είναι ποπ3 έχει μια επιλογή να αφήνεις τα emails στο server για κάποιο διάστημα.. Ψάξτο..

ο λογαριασμός είναι gmail και είναι τις μορφής myname@gmail.com

Εμ δεν τα λες όλα από την αρχή.. Με το τσιγγέλι..!!! gmail.com --> Settings --> Forwarding and Pop/IMAP --> επιλέγεις forwarding ΑΛΛΆ επιλέγεις το Keep email in inbox..

P.S. Ψαχτείτε κ λίγο πριν ρωτήσετε!!!

ο λογαριασμός είναι gmail και είναι τις μορφής myname@gmail.com

έχεις ενεργοποιημένα τα pop και imap από τις ρυθμίσεις του gmail? εμένα πάντως μου λειτούργησαν κανονικά απο την αρχη και τα λαμβάνω και στα δύο χωρίς να πειράξω τίποτα

sry για το μπέρδεμα

edit: δες αν στις ρυθμίσεις στο gmail εχεις βάλει στο "2. Όταν η πρόσβαση στα μηνύματα γίνεται μέσω POP" κράτησε αντίγραφο του gmail στα εισερχόμενα

έχεις ενεργοποιημένα τα pop και imap από τις ρυθμίσεις του gmail? εμένα πάντως μου λειτούργησαν κανονικά απο την αρχη και τα λαμβάνω και στα δύο χωρίς να πειράξω τίποτα

sry για το μπέρδεμα

edit: δες αν στις ρυθμίσεις στο gmail εχεις βάλει στο "2. Όταν η πρόσβαση στα μηνύματα γίνεται μέσω POP" κράτησε αντίγραφο του gmail στα εισερχόμενα

αυτό ήταν!

σας ευχαριστώ όλους!!

παιδιά sos! πήγα να κάνω αναβάθμιση και έκλεισε απο μπαταριά την ώρα που έκανε update! τώρα δεν ανοίγει και ανάβει εναλλάξ το led στο κόκκινο! πέθανε??:lol::lol:

παιδιά sos! πήγα να κάνω αναβάθμιση και έκλεισε απο μπαταριά την ώρα που έκανε update! τώρα δεν ανοίγει και ανάβει εναλλάξ το led στο κόκκινο! πέθανε??:lol::lol:

Μην ανησυχείς. Δες στο thread του 9500 στην σελίδα 121 το πόστ #1810

Καλησπέρα παιδιά, προσπάθησα να κατεβάσω το MINI OPERA 4.2 και δεν το κατεβάζει με τίποτα. Συγκεκριμένα μου λέει "download failed" και στα details λέει "907 invalid COD". Ξέρει κανείς κάτι;
iphone 4 16gb, iPAD2 32gb WIFI

Καλησπέρα παιδιά, προσπάθησα να κατεβάσω το MINI OPERA 4.2 και δεν το κατεβάζει με τίποτα. Συγκεκριμένα μου λέει "download failed" και στα details λέει "907 invalid COD". Ξέρει κανείς κάτι;

Κάνε μια επανεκκίνηση κλασσικά και πέρνα το ξανά.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Μετά από 2 επανεκκινήσεις δεν γίνεται τίποτα...

κάνε το απο το desktop http://www.opera.com/mini/download/

Success! Ευχαριστώ πολύ.

Επ ευκαιρία να ρωτήσω και κάτι άλλο: Με ποιον browser πρέπει να μπαίνω στο internet; Που μπαίνεις με το WAP;

iphone 4 16gb, iPAD2 32gb WIFI

Success! Ευχαριστώ πολύ.

Επ ευκαιρία να ρωτήσω και κάτι άλλο: Με ποιον browser πρέπει να μπαίνω στο internet; Που μπαίνεις με το WAP;

Με όποιον θέλεις. Ο όπερα όμως είναι πολύ πιο γρήγορος από τον browser και μπορείς να ποστάρεις σε ελληνικά φόρουμ. Κανένα απο τους 2 browser δεν σε χρεώνουν τίποτα όλα περνάνε μέσω bis. Τα μόνα που χρεώνουν είναι τα vodafone live (και τα αντίστοιχα άλλων εταιριών).

Ps: για τον όπερα πρέπει να ενεργποίησεις το apn

βρήκες άκρη? αν όχι βρήκα αυτό http://c r a c k berry.com/blackberry-101-lecture-12-how-reload-operating-system-nuked-blackberry!

O opera δε θέλει apn. Και στη voda το surf & talk σου δίνει πρόσβαση στο vflive.

Όντως ο opera είναι κορυφή.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

O opera δε θέλει apn. Και στη voda το surf & talk σου δίνει πρόσβαση στο vflive.

Όντως ο opera είναι κορυφή.

θέλει! για κάντο disable και δες αν μπαίνει, εμένα πάντως δεν μπαίνει μαν!

Εγώ το έχω disabled & δουλεύει ρολόι...

μόλις το έβγαλα και με το που πάω να συνδεθώ μου βγάζει το εξής:

failed to connect to the internet

100

java.io.IOException: APN is not specified

βρήκες άκρη? αν όχι βρήκα αυτό http://c r a c k berry.com/blackberry-101-lecture-12-how-reload-operating-system-nuked-blackberry!

το εσωσα τελικα!!! ευχαριστω πολυ παντως!!

μόλις το έβγαλα και με το που πάω να συνδεθώ μου βγάζει το εξής:

failed to connect to the internet

100

java.io.IOException: APN is not specified

ακριβώς.

στο storm θέλει apn.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)