cretaman Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Τρέξε το app loader και δρα αν έχει ελληνικά για input, καμία φορά δεν στο περνάει από μόνο του. Αλλιώς Κάνε uninstall οποιοδήποτε ος έχεις περάσει στον υπολογιστή σου και κατέβασε την τελευταία european έκδοση και πέρασε την πάλι. Και μετά κάνε restore το backup έχουμε κανένα link για την τελευταία έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impegio Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 έχουμε κανένα link για την τελευταία έκδοση? Here you are https://www.blackberry.com/Downloads/entry.do?code=1141938BA2C2B13F5505D7C424EBAE5F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Here you are https://www.blackberry.com/Downloads/entry.do?code=1141938BA2C2B13F5505D7C424EBAE5F ευχαριστώ!! πειράζει που εμένα δεν είναι vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impegio Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Δεν παίζει κανένα ρόλο απολύτως. Δουλεύει για όλες τις εταιρίες. Απλώς ψάξε στο φόρουμ για αναλυτικές οδηγίες σχετικά με την εγκατάσταση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Τρέξε το app loader και δρα αν έχει ελληνικά για input, καμία φορά δεν στο περνάει από μόνο του. Αλλιώς Κάνε uninstall οποιοδήποτε ος έχεις περάσει στον υπολογιστή σου και κατέβασε την τελευταία european έκδοση και πέρασε την πάλι. Και μετά κάνε restore το backup Θενξ! Πήγε και έκανε το DM Update μόνο του σε μια έκδοση που είχε μόνο ασιάτικες χώρες.. Τρέχα γύρευε.. Πέρασα την .266 και όλα καλά σήμερα πρώτη μέρα, αν και νομίζω ότι 'τρώει' λίγο τη μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Θενξ! Πήγε και έκανε το DM Update μόνο του σε μια έκδοση που είχε μόνο ασιάτικες χώρες.. Τρέχα γύρευε.. Πέρασα την .266 και όλα καλά σήμερα πρώτη μέρα, αν και νομίζω ότι 'τρώει' λίγο τη μπαταρία... χαίρομαι που βοήθησα. ε μην τα θές και όλα δικά σου :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Πάντα στην αρχή τρώει. Κάνε υπομονή και λογικά θα στρώσει. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Πάντα στην αρχή τρώει. Κάνε υπομονή και λογικά θα στρώσει. σωστός, κάνε μερικές full φορτίσεις και θα είσαι κομπλέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Μια μέρα κρατάει άνετα. Σα το iphone. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 ρε παιδιά πόση ώρα κάνει να τελείωση το update? σε λίγο θα μου έχει πάρει 1 ώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 ρε παιδιά πόση ώρα κάνει να τελείωση το update? σε λίγο θα μου έχει πάρει 1 ώρα! συνήθως δεν ξεπερνάει το εικοσάλεπτο με μισάωρο, αλλά εξαρτάται και απο το πόσες εφαρμογές έχεις εγκατεστημένες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Εμένα συνήθως 45-60 λεπτά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 άντε να δούμε!! σήμερα έκανα αίτημα στην cosmote για το πρόγραμμα με τα 7€! άραγε πότε θα είναι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 άντε να δούμε!! σήμερα έκανα αίτημα στην cosmote για το πρόγραμμα με τα 7€! άραγε πότε θα είναι οκ? δεν θα σου πάρει παραπάνω από 2-3 μέρες. τόσο νομίζω οτι λένε και οι ίδιοι κι όλας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 δεν θα σου πάρει παραπάνω από 2-3 μέρες. τόσο νομίζω οτι λένε και οι ίδιοι κι όλας μακάρι να είναι έτσι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 μακάρι να είναι έτσι! τι ακριβώς σου δίνει με τα 7€? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 τι ακριβώς σου δίνει με τα 7€? BlackBerry Internet Solution™ Η Υπηρεσία BlackΒerry Internet Solution αποτελεί την ιδανική λύση για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ιδιώτες ελεύθερους επαγγελματίες. H Υπηρεσία σας προσφέρει έναν νέο προσωπικό e-mail λογαριασμό και επιπλέον τη δυνατότητα να ενσωματώσετε μέχρι και 10 προσωπικούς λογαριασμούς e-mail με μοναδική ευκολία για : * να στέλνετε και να λαμβάνετε e-mail από τους προσωπικούς σας λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, * να συνδυάζετε κινητό τηλέφωνο και e-mail σε μία φιλική συσκευή, πολύ εύκολη στη χρήση και χωρίς ιδιαίτερες ρυθμίσεις Η Υπηρεσία παρέχεται σε τρία πακέτα που καλύπτουν τις ανάγκες σας: Υπηρεσία Μηνιαίο πάγιο Δωρεάν όγκος χρήσης ανά μήνα εντός Ελλάδας Χρέωση /ΚΒyte BlackBerry Internet Solution™- COSMOTE Professional 7€ 100ΜΒytes 0,004 € / KΒyte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 BlackBerry Internet Solution™ Η Υπηρεσία BlackΒerry Internet Solution αποτελεί την ιδανική λύση για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ιδιώτες ελεύθερους επαγγελματίες. H Υπηρεσία σας προσφέρει έναν νέο προσωπικό e-mail λογαριασμό και επιπλέον τη δυνατότητα να ενσωματώσετε μέχρι και 10 προσωπικούς λογαριασμούς e-mail με μοναδική ευκολία για : * να στέλνετε και να λαμβάνετε e-mail από τους προσωπικούς σας λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, * να συνδυάζετε κινητό τηλέφωνο και e-mail σε μία φιλική συσκευή, πολύ εύκολη στη χρήση και χωρίς ιδιαίτερες ρυθμίσεις Η Υπηρεσία παρέχεται σε τρία πακέτα που καλύπτουν τις ανάγκες σας: Υπηρεσία Μηνιαίο πάγιο Δωρεάν όγκος χρήσης ανά μήνα εντός Ελλάδας Χρέωση /ΚΒyte BlackBerry Internet Solution™- COSMOTE Professional 7€ 100ΜΒytes 0,004 € / KΒyte wow καλό αυτό! μπράβο η cosmote. απο τις άλλες εταιρίες ξέρεις αν γίνεται? πάντως λογικά για την ενεργοποίηση όλων των υπηρεσιών δεν κάνουν πολλές μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 wow καλό αυτό! μπράβο η cosmote. απο τις άλλες εταιρίες ξέρεις αν γίνεται? πάντως λογικά για την ενεργοποίηση όλων των υπηρεσιών δεν κάνουν πολλές μέρες. http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=5821 http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1094 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 είμαι έτοιμος! είναι άψογοι τελικά στην cosmote και πολύ γρήγοροι!!! απορίες σε λιγάκι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 είμαι έτοιμος! είναι άψογοι τελικά στην cosmote και πολύ γρήγοροι!!! απορίες σε λιγάκι!! άντε καλορίζικος! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 άντε καλορίζικος! :lol: απορία. πως θα το ρυθμίσω έτσι ώστε τα ιμαλ που περνώ από το ΒΒ να πηγαίνουν και στο inbox του gmail να τα βλέπω και στον υπολογιστή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 απορία. πως θα το ρυθμίσω έτσι ώστε τα ιμαλ που περνώ από το ΒΒ να πηγαίνουν και στο inbox του gmail να τα βλέπω και στον υπολογιστή? νομίζω πας setup-email settings και επιλέγεις τον λογαριασμό που θέλεις και εκέι έχει επιλογή auto bcc και εκέι γράφεις το gmail σου edit: αυτό είναι σίγουρα τελικά. δες εδώ για το τι είναι bcc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Υπάρχουν κάποια email τα οποία δεν μπορώ να τα διαβάσω. Ποιό συγκεκριμένα, μου ερχονται με "ιερογλυφικά" τα γραμματα..... Φυσικά στο υπολογιστή μπορώ και τα διαβάζω κανονικά. Εχετε κάποια ιδέα για το τί φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Υπάρχουν κάποια email τα οποία δεν μπορώ να τα διαβάσω. Ποιό συγκεκριμένα, μου ερχονται με "ιερογλυφικά" τα γραμματα..... Φυσικά στο υπολογιστή μπορώ και τα διαβάζω κανονικά. Εχετε κάποια ιδέα για το τί φταίει? λογικά η κωδικοποίηση του άλλου, αν και τα email στα ΒΒ δεν τα βλέπουμε όπως στο pc λείπουν εικόνες κτλ. για αυτό υπάρχουν third party apps δυστυχώς επι πληρωμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts