kkmet Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Kalispera, me endiaferei na paro ena Bold, kyrios logo kataskeuis, toxo dei kai to exo eroteuthei. To thema einai oti exo enan logariasmo sti Wind kai to mono pou thelo einai na diabazo to gmail mou kai na serfaro apo WIfi. Episis oi efarmoges Facebook klp einai mono stis syskeves tis Vodafone ? Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 όλες οι εφαρμογές είναι για όλους :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Kalispera, me endiaferei na paro ena Bold, kyrios logo kataskeuis, toxo dei kai to exo eroteuthei. To thema einai oti exo enan logariasmo sti Wind kai to mono pou thelo einai na diabazo to gmail mou kai na serfaro apo WIfi. Episis oi efarmoges Facebook klp einai mono stis syskeves tis Vodafone ? παρόλο που έχει wifi το bis δέν το γλυτώνεις. ρίξε μια ματιά εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=243313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 παρόλο που έχει wifi το bis δέν το γλυτώνεις. ρίξε μια ματιά εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=243313 Pos mporo na serfaro mono me to Wifi xoris na me xreonei data ? To exo sygxronisei me to router mou Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 πρέπει να έχεις bis. εκτός και αν θες μόνο Internet (τότε να το πετάξεις, δεν αξίζει για internet ξερό) τότε απλα επιλέγεις να μπαίνει από hotspot στις επιλογές του browser @ settings. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Kati teleutaio, yparxei tropos na emfaniso ta gegonota tou imerologiou stin arxiki othoni oos mou ekanan ta Nokia ? Telos pos allazo ta eikonidia tis arxikis othonis oste na fero px to Gmail kai to Messenger mprosta ? Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impegio Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Kati teleutaio, yparxei tropos na emfaniso ta gegonota tou imerologiou stin arxiki othoni oos mou ekanan ta Nokia ? Telos pos allazo ta eikonidia tis arxikis othonis oste na fero px to Gmail kai to Messenger mprosta ? Υπάρχει αν κατεβάσεις οποιοδήποτε "Today theme" μέσα από forums. Εγώ κάποια που βρήκα και με βόλεψαν είναι ΕΔΩ . Για να κάνεις install μπαίνεις απ' τον browser του κινητού κατ' ευθείαν στο link και όχι στα links που δίνει αυτός. Τώρα για τα εικονίδια, τα 6 πρώτα που έχεις στο menu αυτά θα φαίνονται στην αρχική οθόνη. Όταν είσαι στο μενού πάτα το πλήκτρο του BB και move. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Μία ερώτηση και από μένα...... Εχω παρατηρησει ότι οταν επιλέγω "ανοιγμα" κάποιου αρχείου από email, ( πχ. excel), αρχιζει και κατεβάζει το αρχείο δείχνωντας επάνω δεξιά τα ποσοστά ανοίγματος. Την πρώτη φορά, μου ανοίγει (συνήθως) κανονικά. Τις επόμενες φορές όμως μου κολάει και δεν το ανοίγει πλήρως. Τί κάνω λάθος?? Εχω προβληματιστεί πολύ. Είτε ειναι μεγάλο και βαρυ το excelοφυλλο, είτε ειναι κατι απλό και ελαφρυ, δεν μου ανοιγει πλήρως!! Μια βοήθεια θα ήταν ότι καλύτερο πριν το σπάσω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Kati teleutaio, pos allazo ta koudounismata gia tis eidopoiseis (sms, e-mail) klp, oste na balo ta dika mou ? Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 @kkmet: στο κεντρικο μενου εχει ενα εικονιδιο που λεει sound (normal, αναλογως που τ χεις βαλει) κ σου βγαζει ενα μενου κ πας set ringtone/alert. Αλλιως απο το player βαζεις το τραγουδι που θες και πατας set as ringtone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 @kkmet: στο κεντρικο μενου εχει ενα εικονιδιο που λεει sound (normal, αναλογως που τ χεις βαλει) κ σου βγαζει ενα μενου κ πας set ringtone/alert. Αλλιως απο το player βαζεις το τραγουδι που θες και πατας set as ringtone Thanx alla de me katalabes, oxi to ringtone, to koudounisma sto mynima SMS, e-mail klp Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Φτιάξε τα profiles σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Φτιάξε τα profiles σου! Το βρήκα, έπρεπε να μπω μέσα στο νορμαλ π.χ. Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Καλό θα ήταν να ψάχνουμε κ λίγο πριν ρωτήσουμε στο φορουμ.. Ειδικά για τόσο απλά θέματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impegio Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Έχει διαφορά στην κατανάλωση της μπαταρίας το stand by απ' το lock keybord? Ξέρει κανείς τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 παιδια γεια σας και απο μενα , μου βγαινει πολυ ευκολα το καπακι απο που μπορω να βρω καινουργιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impegio Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 παιδια γεια σας και απο μενα , μου βγαινει πολυ ευκολα το καπακι απο που μπορω να βρω καινουργιο ? ΕΔΩhttp://www.shopblackberry.com/_blackberryaccessoriesit/cgi-bin/pd.cgi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 παιδια γεια σας και απο μενα , μου βγαινει πολυ ευκολα το καπακι απο που μπορω να βρω καινουργιο ? Βασικά μπορείς να βάλεις κάτι μέσα απο το καπάκι. Σαν ένα κομάτι χαρτί διπλωμένο δεν θα έχεις πρόβλημα μετά. Εγώ έτσι έχω κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Έχει διαφορά στην κατανάλωση της μπαταρίας το stand by απ' το lock keybord? Ξέρει κανείς τίποτα? standby = καλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Αλλά μην περιμένεις τραγικά μεγάλες διαφορές.. εκτός αν βγάλεις το 3G τότε θα δείς διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Για εξοικονομηση μπαταριας μπορεις να δεις στο tips and tricks, εχει καποια πραγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 ooooooφ τελειωσα το διαβασμα αυτου του φορουμ.... πρωτο μου blackberry KAI αυτο το bold... πριν ειχα ε66, iphone κτλ ... αλλη φαση το βατομουρακι... συνεχιζω την αναζητηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. May 28, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Bold OS 4.6.0.266 Officially Released by Vodafone UK & New Zealand http://www.berryreview.com/2009/05/28/bold-os-460266-officially-released-by-vodafone-uk-new-zealand/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Bold OS 4.6.0.266 Officially Released by Vodafone UK & New Zealand http://www.berryreview.com/2009/05/28/bold-os-460266-officially-released-by-vodafone-uk-new-zealand/ Όποιος θέλει καλύτερα να κατεβάσει την έκδοση απο vodafone UK γιατί αυτή δεν έχει ελληνικό keyboard! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impegio Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Ρε παιδιά η .266 έχει βγει απ' τις 30/4 ! Btw, να δούμε πότε θα βγεί η 5.0 ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 τελικα με αυτο το skype για blackberry τι θα γινει ?? ποτε θα βγει , λεγανε για Μαιο αλλα δεν βλεπω φως .. Εχει κανεις καποιο νεοτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts