Jump to content

Περί Facebook

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στο χαζοχρονολογιο μαθαμε με ποια λογικη βγαζει τους 6 φιλους πανω παμω και τους αλλους 8 πιο κατω?

Αυτό δε το έπιασα ακριβώς. Για δώσε παραπάνω στοιχεία..:)

Ρε παιδιά, κατ' αρχάς καλημέρα,

Έχω την εξής απορία. Στο facebook πήγα στο προφίλ μου, στην εικόνα προφιλ μου πάτησα "επεξεργασία εικόνας προφίλ " και μετά " ανεβάστε φωτογραφία", έπειτα επέλεξα τη φωτογραφία που ήθελα. Στο χρονολόγιό μου, γράφει ο χρήστης ... ενημέρωσε την εικόνα προφίλ του και όταν την ανοίγω μου δείχνει πως βρίσκεται στο άλμπουμ " εικόνες προφίλ" όμως όταν μπαίνω στο προαναφερθέν άλμπουμ η εικόνα δεν υπάρχει και η εικόνα προφίλ μου έχει μείνει η προηγούμενη..

Μπορείτε να με διαφωτίσετε τί έκανα λάθος;

Ευχαριστώ

:dance:

Ρε παιδιά, κατ' αρχάς καλημέρα,

Έχω την εξής απορία. Στο facebook πήγα στο προφίλ μου, στην εικόνα προφιλ μου πάτησα "επεξεργασία εικόνας προφίλ " και μετά " ανεβάστε φωτογραφία", έπειτα επέλεξα τη φωτογραφία που ήθελα. Στο χρονολόγιό μου, γράφει ο χρήστης ... ενημέρωσε την εικόνα προφίλ του και όταν την ανοίγω μου δείχνει πως βρίσκεται στο άλμπουμ " εικόνες προφίλ" όμως όταν μπαίνω στο προαναφερθέν άλμπουμ η εικόνα δεν υπάρχει και η εικόνα προφίλ μου έχει μείνει η προηγούμενη..

Μπορείτε να με διαφωτίσετε τί έκανα λάθος;

Ευχαριστώ

Ειναι θεμα χρονου να εμφανιστει η εικονα προφιλ και η εικονα στο αλμπουμ. Διαφορα φασης του facebook με το τωρα.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Ειναι θεμα χρονου να εμφανιστει η εικονα προφιλ και η εικονα στο αλμπουμ. Διαφορα φασης του facebook με το τωρα.

Πρέπει να είναι θέμα της cache.

Ας κάνει ένα clear cache και θα εμφανιστεί.

Αυτό δε το έπιασα ακριβώς. Για δώσε παραπάνω στοιχεία..:)

http://imageshack.us/photo/my-images/607/fbfbfbfbfbfbfb.jpg/

εμφανίζει μια 6αδα φίλων επάνω(στο κόκκινο πλαισιο) και μια 8αδα λίγο πιο κάτω(στο μπλε πλαίσιο)

υπάρχει κάποια βάση, χάρη στην οποία "επιλέγονται" ποιοι θα είναι είτε στην 6αδα είτε στην 8αδα?

είναι πχ τα άτομα με τα οποια επικοιωνείς συχνά,μπαίνουν στο προφιλ΄σου κτλ ή κάτι άλλο;;

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Χμμμ.. Με βάση αυτά που δείχνει σε εμένα, μάλλον είναι τυχαία η επιλογή μιας και έχει άτομα που μιλάω αρκετά συχνά αλλά και άτομα που έχω μιλήσει ελάχιστα από FB..

παιδια η ξαδερφη μου απο την Κυριακη δεν μπορει να μπει facebook της εμφανιζει αυτο και δεν τις ερχεται ο κωδικος επιβεβαιωσης στο κινητο. αυτη εχει mac αλλα δοκιμασε να μπει και απο αλλα pc αλλα παλι τα ιδια. Απ οτι μου ειπε ξαφνικα την κυριακη της εγραψε στην οθονη οτι το mac θα κανει επανεκκινηση για να σβηστουν τα cookies και απο τοτε δεν μπορει να μπει τα cookies τα εχει ενεργα τι μπορει να γινει?
υπογραφή εκτός ορίων

παιδια η ξαδερφη μου απο την Κυριακη δεν μπορει να μπει facebook της εμφανιζει αυτο και δεν τις ερχεται ο κωδικος επιβεβαιωσης στο κινητο. αυτη εχει mac αλλα δοκιμασε να μπει και απο αλλα pc αλλα παλι τα ιδια. Απ οτι μου ειπε ξαφνικα την κυριακη της εγραψε στην οθονη οτι το mac θα κανει επανεκκινηση για να σβηστουν τα cookies και απο τοτε δεν μπορει να μπει τα cookies τα εχει ενεργα τι μπορει να γινει?

Μήπως ο κωδικός θα τις πάει στο email της;

Υ.Γ δοκίμασε να βγάλεις το τριφυλι από κει μπας κ ξεκολλήσει:p:p:p:p

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

να γραψει δεν μπορει να δει το μυνημα της...ξερει τον κωδικο ασφαλειας που εχει βαλει?εμενα στο checkpoint δεν μου βγαζει κατι τετοιο:lol:

υγ. οντως αμα βγαλεις το τρυφιλλι απο πανω ισως δουλεψει:lol:

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

το τριφυλλι δε βγαινει:mad: ξεχασα να πω οτι δεν της ερχεται μυνημα με τον κωδικο ασφαλειας
υπογραφή εκτός ορίων

το τριφυλλι δε βγαινει:mad: ξεχασα να πω οτι δεν της ερχεται μυνημα με τον κωδικο ασφαλειας

μολις προσπαθησει να μπει ας πατησει ξεχασα τον κωδικο μου μηπως γινει τιποτα

Φιλικά Γιώργος

Ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω tag τον εαυτό μου σε μια διάφορες φώτο από κάποιον φωτογράφο; Δεν υπάρχει η επιλογή για tag στις φώτο, ενω βλέπω πως άλλα άτομα έχουν κάνει..

"προσθηκη ετικετων στη φωτογραφια"

εκτος αν εχουν κανει ταγκ τοσα πολλα ατομα που δεν παίρνει αλλα

"προσθηκη ετικετων στη φωτογραφια"

εκτος αν εχουν κανει ταγκ τοσα πολλα ατομα που δεν παίρνει αλλα

Ξέρω τον τρόπο αρα μάλλον ισχύει το 2ο που λες.. Ξέρεις μέχρι πόσα άτομα μπορούν να κάνουν;

Βέβαια και σε φώτο που είναι 2 άτομα tagαρισμενα, πάλι δε μπορώ να με βάλω..

Το ότι δεν της έρχεται στο κινητό ο κωδικός ασφαλείας, ίσως να συμβαίνει επειδή δεν έχει δηλώσει κάποιον αριθμό.

Σίγουρα, πάντως, με το "Ξέχασα τον κωδικό μου" θα της σταλεί μήνυμα στο email της. Εκτός από τα εισερχόμενα, ας κοιτάξει και τα Junk;)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Ξέρω τον τρόπο αρα μάλλον ισχύει το 2ο που λες.. Ξέρεις μέχρι πόσα άτομα μπορούν να κάνουν;

Βέβαια και σε φώτο που είναι 2 άτομα tagαρισμενα, πάλι δε μπορώ να με βάλω..

μπορει να υπαρχει καποια ρυθμιση να μην βαζει ο καθενας ταγκ.

δε ξερω.

σε δικες μου φωτο παντως οταν καποιος 3ος παει να κανει ταγκ,μου στελνει ερωτημα και αν το αποδεχτω τοτε γινεται η επισημανση

μπορει να υπαρχει καποια ρυθμιση να μην βαζει ο καθενας ταγκ.

δε ξερω.

σε δικες μου φωτο παντως οταν καποιος 3ος παει να κανει ταγκ,μου στελνει ερωτημα και αν το αποδεχτω τοτε γινεται η επισημανση

Δε νομίζω να ισχύει αυτό μιας και είναι φώτο από club και λέει tag yourself. Περίεργο πάντως..

Το ίδιο ισχύει και σε εμένα!

Μαμώ τη στραβομάρα μου. Μπροστά στα μάτια μου ήταν στο album πάνω δεξιά η προσθήκη ετικετών. Άμα έχεις κοιμηθεί 3 ώρες το βράδυ (βασικά το πρωί).....

Edited by alkis_7

Το facebook μου άρχισε πάλι τα τρελά του... Από χθες το μεσημέρι δεν μου ανοίγει τα εισερχόμενα μηνύματα. Πατάω για να ανοίξω κάποιο μήνυμα, δείχνει ότι φορτώνει αλλά όσο και να περιμένω δεν λέει να ανοίξει με τίποτα το μύνημα... :down:

Το facebook μου άρχισε πάλι τα τρελά του... Από χθες το μεσημέρι δεν μου ανοίγει τα εισερχόμενα μηνύματα. Πατάω για να ανοίξω κάποιο μήνυμα, δείχνει ότι φορτώνει αλλά όσο και να περιμένω δεν λέει να ανοίξει με τίποτα το μύνημα... :down:

Όποτε εμφανιζεται αυτο το προβλημα , κατα πασα πιθανοτητα, λυνεται με διαγραφη των cookies και επανεκκινηση του browser.

μου ειπαν πως βγηκε ηχος για τα νοτιφικεισονς.ισχυει?

εδω και καποιες μερες ουτε εγω μπορω να λαβω τον κωδικο μου στο κινητο. Και εγω vodafone εχω. Στο daslgr βρηκα και θεμα οπου με vodafone δε λαμβανουν πλεον τους κωδικους ασφαλειας...

αφαίρεσαν και την δυνατοτητα που προσφατα ειχαν βαλει, να μπανεις στο προφιλ καποιου απο την ονλαιν λιστ.

• 2 weeks later...
πως μπορω να δω τις τοποθεσιες μου χωρις χρονολογιο?

Φιλικά Γιώργος