giothesuper Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 πως μπορώ να δω τα αιτήματα φιλιας που έχω κάνει ? αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει :) γιατί θέλω να ακυρώσω ένα αλλα δεν ξέρω το πως .. :\ θα πας στους φιλους νομιζω και θα πατησεις manage friend list τα αιτηματα νομιζω ειναι αυτα που εχεις δεχτει οχι αυτα που εχεις κανει και ενας αλλος τροπος ειναι να πας στο προφιλ του φιλου που εχεις κανει προσθηκη κατω κατω αριστερα ακυρωση αιτηματος φιλιας:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Τράβηξα ένα βιντεάκι με την ψηφιακή, είναι 500mb για 5΄. Τι προτείνετε να κάνω για να το ανεβάσω στο facebook; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Τράβηξα ένα βιντεάκι με την ψηφιακή, είναι 500mb για 5΄. Τι προτείνετε να κάνω για να το ανεβάσω στο facebook; το ανεβαζεις πρωτα γιουτιουμπ και μετα απο εκει στο φβ!:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Οπως και να χει, είναι πολλά mb, τι συμπίεση να του κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Οπως και να χει, είναι πολλά mb, τι συμπίεση να του κάνω; κανε κατι καλυτερο...ανεβασε το βραδυ στο youtube;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Οπως και να χει, είναι πολλά mb, τι συμπίεση να του κάνω; Περασε το απο το format factory (ειναι δωρεαν) και θα μικρυνει σε μεγεθος.....Το εχω κανει. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Τράβηξα ένα βιντεάκι με την ψηφιακή, είναι 500mb για 5΄. Τι προτείνετε να κάνω για να το ανεβάσω στο facebook;Δοκίμασε το utility που προτείνω εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3566717#post3566717 Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Οταν μου στελνουν φωτο σε προσωπικο μηνημα δεν μπορω να την ανοιξω...Με παει στην γνωστη σελιδα ... Δεν είναι δυνατή η εύρεση αυτής της ιστοσελίδας :(:(:( Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Αν σου στέλουν link της φωτό μην κάνεις κλικ πάνω του αλλά αντιγραφή και επικόλληση του link στην address bar του browser. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Αν σου στέλουν link της φωτό μην κάνεις κλικ πάνω του αλλά αντιγραφή και επικόλληση του link στην address bar του browser. Ευχαριστω. Η ονομασια του αρχειου ειναι της της μορφης a17f1f58153089e5cf1698f.jpg αλλα δεν γινεται αντιγραφη επικοληση σε browser. Δεν ειναι θεμα pc γιατι το ιδιο προβλημα εχω και σε αλλο pc. To προβλημα παρουσιαστηκε πριν 3 μερες .Πριν μολις εκανα κλικ στον συνδεσμο με ρωταγε αν θελω να τον ανοιξω ή να τον αποθηκευσω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Ευχαριστω. Η ονομασια του αρχειου ειναι της της μορφης a17f1f58153089e5cf1698f.jpg αλλα δεν γινεται αντιγραφη επικοληση σε browser. Δεν ειναι θεμα pc γιατι το ιδιο προβλημα εχω και σε αλλο pc. To προβλημα παρουσιαστηκε πριν 3 μερες .Πριν μολις εκανα κλικ στον συνδεσμο με ρωταγε αν θελω να τον ανοιξω ή να τον αποθηκευσω. δεξι κλικ,αντιγραφη τοποθεσιας εικονας και μετα επικολληση στον browser? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 (edited) καλησπερα θελω να ρωτησω αμα κανεις χρησιμοποιει το παραπανω παιχνιδι να μου πει εαν υπαρχει εφαρμογη που να μπορεις να παιξεις το παιχνιδι αυτο οπως υπαρχει στο ipod εγω βρηκα το παραπανω https://market.android.com/details?id=com.farmvillegp&feature=search_result θα μπορω να το παιξω κανονικα οπως και στο υπολογιστη ; ή οχι το εχει δοκιμασει κανενας; . Edited August 1, 2011 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 δεξι κλικ,αντιγραφη τοποθεσιας εικονας και μετα επικολληση στον browser? Αντιγραφη τοποθεσιας δεσμου εχει αλλα το αποτελεσμα Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Αντιγραφη τοποθεσιας δεσμου εχει αλλα το αποτελεσμα νομιζω αμα εχει απορρητο δεν μπορεις να δεις την φωτο αμα δεν εισαι online...οnline προσπαθησες με αντιγραφη τοποθεσιας? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 νομιζω αμα εχει απορρητο δεν μπορεις να δεις την φωτο αμα δεν εισαι online...οnline προσπαθησες με αντιγραφη τοποθεσιας? Με αντιγραφη τοποθεσιας δεν γινεται.Τι εννοεις απορρητο ?? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Με αντιγραφη τοποθεσιας δεν γινεται.Τι εννοεις απορρητο ?? να μην αφηνει ο χρηστης η το facebook για προβολη των εικονων σε ατομα που δεν ειναι χρηστες της ιστοσελιδας Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 να μην αφηνει ο χρηστης η το facebook για προβολη των εικονων σε ατομα που δεν ειναι χρηστες της ιστοσελιδας Τι εννοεις χρηστες της ιστοσελιδας ???? Και οι δυο που δοκιμασα να μου στειλουν εικονα ειναι στους φιλους μου εκει. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Αντιγραφη τοποθεσιας δεσμου εχει αλλα το αποτελεσμαΣτο συγκεκριμένο screenshot φαίνεται να μην είσαι logged in όταν προσπαθείς να δεις τη διεύθυνση που υπάρχει η εικόνα. Εφόσον πρόκειται για εικόνα που υπάρχει σε προσωπικό μήνυμα που σου έχει σταλεί, είναι μάλλον φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό. Θα πρέπει να είσαι logged in για να το δεις, εκτός αν κατάλαβα κάτι λάθος. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Στο συγκεκριμένο screenshot φαίνεται να μην είσαι logged in όταν προσπαθείς να δεις τη διεύθυνση που υπάρχει η εικόνα. Εφόσον πρόκειται για εικόνα που υπάρχει σε προσωπικό μήνυμα που σου έχει σταλεί, είναι μάλλον φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό. Θα πρέπει να είσαι logged in για να το δεις, εκτός αν κατάλαβα κάτι λάθος. Εκει με παει μονο του οταν κανω επικοληση στον browser...Φυσικα και πριν ειμαι συνδεδεμενος στο facebook αλλα οχι και στην on line συνομηλια (chat) που ειμαι αποσυνδεδεμενος μονιμα αν εχει σημασια αυτο. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Εκει με παει μονο του οταν κανω επικοληση στον browser...Φυσικα και πριν ειμαι συνδεδεμενος στο facebook αλλα οχι και στην on line συνομηλια (chat) που ειμαι αποσυνδεδεμενος μονιμα αν εχει σημασια αυτο. οχι...δεν εχει καθολου σημασια...εχεις προσπαθησει να κανεις logging in και σε βγαζει εκει παλι? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 οχι...δεν εχει καθολου σημασια...εχεις προσπαθησει να κανεις logging in και σε βγαζει εκει παλι? Ναι φυσικα και με βγαζει σε λευκη ολολευκη σελιδα που πανω αριστερα λεει : not found Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Ναι φυσικα και με βγαζει σε λευκη ολολευκη σελιδα που πανω αριστερα λεει : not found πες στον φιλο σου να στις ξαναστειλει...δεν μπορω να σκεφτω αλλη λυση Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 πες στον φιλο σου να στις ξαναστειλει...δεν μπορω να σκεφτω αλλη λυση το εχει ανει πολες φορες και με διαφορετκες φωτο.Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xyz Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Παιδιά όποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει!Κάνοντας Preview του προφίλ μου για να δω πώς βλέπουν το προφίλ μου κάποιοι φίλοι μου παρατήρησα ότι σε κάποιους παρόλο που δεν τους έχω αποκλείσει από τίποτε δεν μπορούν να κάνουν Like ούτε comment παρά μόνο share στα Links μου??Τι έχει συμβεί;;Μπορώ να το φτιάξω ή είναι ένα ακόμα από τα νέα bugs??Παρακαλώ τα "φώτα" σας!!Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 X+Y=Z Κοίτα τις ρυθμίσεις απορρήτου σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts