Itseto Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 δοκιμασε να βαλεις αλλη φωτο προφιλ,και υστερα διεγραψε την.. σκεψου το σα να προσπαθεις να διαγραψεις ενα .mp3 το οποιο εκεινη τη στιγμη παιζει... το έκανα και πάλι τα ίδια...δεν θέλει...άλλες γνώμες; Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 το έκανα και πάλι τα ίδια...δεν θέλει...άλλες γνώμες; Σου προτείνω να κάνεις διαγραφή cookies & προσωρινών αρχείων , να κλείσεις τον browser που χρησιμοποιείς & μετά να μπεις πάλι και να διαγράψεις την φωτό που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Εχω παρατηρησει πως στην αρχικη σελιδα δεν εμφανιζονται ολες οι αναρτησεις απολους τους φιλους μου και απο ολες τις σελιδες.....ειναι φυσιολογικο ή κατι φταιει ? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Εχω παρατηρησει πως στην αρχικη σελιδα δεν εμφανιζονται ολες οι αναρτησεις απολους τους φιλους μου και απο ολες τις σελιδες.....ειναι φυσιολογικο ή κατι φταιει ? θα πας κατω στις ρυθμισεις της αρχικης θα πατησεις επεξεργασια επιλογων και θα επιλεξεις το all friends an pages;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 θα πας κατω στις ρυθμισεις της αρχικης θα πατησεις επεξεργασια επιλογων και θα επιλεξεις το all friends an pages;) Παταω εκει αλλα δεν εχει πουθενα να αποθηκευσει την επιλογη και μολις βγαινω απο κει εχει την αρχικη επιλογη....:wacko::wacko::wacko: Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Παταω εκει αλλα δεν εχει πουθενα να αποθηκευσει την επιλογη και μολις βγαινω απο κει εχει την αρχικη επιλογη....:wacko::wacko::wacko: βρηκα που ειναι...εκανα λαθος πανω πανω στην αρχικη πατας στο βελακι διπλα στα πιο προσφατα κατω κατω επεξεργασια επιλογων και πατας αυτο που σου ειπα και πριν Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 βρηκα που ειναι...εκανα λαθος πανω πανω στην αρχικη πατας στο βελακι διπλα στα πιο προσφατα κατω κατω επεξεργασια επιλογων και πατας αυτο που σου ειπα και πριν Σαν κατι ναγινε τωρα...νασαι καλα φιλαρακι... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Σαν κατι ναγινε τωρα...νασαι καλα φιλαρακι... εμενα μου την σπαει πολυ αυτη η επιλογη...μου θυμιζει την διαφημηση της wind με τους καποιους....ειμαι μελος σε 1500+ σελιδες και αμα τα βαλω ολα γεμιζει απεραντα η αρχικη μου Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Καλημέρα σε όλους θέλω να κάνω 2 ερώτησης 1.κάθε φορα που μιλάω στην συνομιλία αποθηκεύει τα μηνύματα στα μηνύματα πως γίνετε να μην αποθηκεύεται εκεί όλη η συνομιλία? 2.ένα πρωί που μπήκα μου έβγαλε ένα μήνυμα για να ενεργοποιήσω το email του facebook δηλαδή το όνομα μου @facebook.com πως γίνετε να το απενεργοποιήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Άπαντηση 1η Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό , όταν μιλάς με κάποιον φίλο/η σου & φαινεται η προηγούμενη συνομιλία σου , να κάνεις καθαρισμό παραθύρου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 παιδια σημερα ειδα κατι καλυτερο...στο share οταν πατας και σου ανοιγει παραθυρο απο τωρα μπορεις να το ρυθμισεις να μπαινει σε τοιχου φιλου και οχι να κανεις copy - paste το λινκ:) Πολύ καλή αυτή η διόρθωση. Πολύ εύχρηστο διότι γλιτώνεις χρόνο. Σε ρωτάει αν θέλεις να το ανεβάσεις στον τοίχο σου, στον τοίχο ενός φίλου σου ή στον τοίχο μιας ομάδας. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Πολύ καλή αυτή η διόρθωση. Πολύ εύχρηστο διότι γλιτώνεις χρόνο. Σε ρωτάει αν θέλεις να το ανεβάσεις στον τοίχο σου, στον τοίχο ενός φίλου σου ή στον τοίχο μιας ομάδας. ναι αυτο ακριβως...αν και εγω δεν το εχω συνηθισει ακομα και κανω copy-paste:p Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 ναι αυτο ακριβως...αν και εγω δεν το εχω συνηθισει ακομα και κανω copy-paste:p Συνήθεια που θα γίνει λατρεία... :D Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 μαγκες μια ερωτηση....οταν καποιος μπαινει στο προφιλ μου στο fb αντι για τον τοιχο μου, βλεπει τις πληροφοριες... γιατι γινεται αυτο?? κ πως μπορω να το αλλαξω...? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 πηγα να κανω πειστ ενα σαιτ στο τσατ του φεισμπουκ και μου ζητησε επαληθευση.. αυτο που βγαζει τα γραμματακια και πρεπει να τα γραψεις απο κατω για να αποδειξεις πως εισαι ανθρωπος και οχι υπολογιστης για σπαμ.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 μαγκες μια ερωτηση....οταν καποιος μπαινει στο προφιλ μου στο fb αντι για τον τοιχο μου, βλεπει τις πληροφοριες... γιατι γινεται αυτο?? κ πως μπορω να το αλλαξω...? ειναι νομιζω και καινουργιο και δεν αλλαζει φιλε...γινεται στους καινουριους χρηστες του site Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Έχω μια προσωπική ιστοσελίδα στην οποία έχω βάλει ένα like button, το οποίο όμως δε μετρά τα Likes όταν πατά κάποιος πάνω στο κουμπί, αλλά για να το μετρήσει πρέπει μετά το πάτημα του κουμπιού, να ξαναπατήσει τη λέξη "επιβεβαιώστε" που βγαίνει στη θέση του κουμπιού και να το κάνει share στο προφίλ του. Έτσι δουλεύει κανονικά ή έχω κάνει κάποιο λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Νομιζω πως δεν χρειαζεται επιβεβαιωση... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Έχω μια προσωπική ιστοσελίδα στην οποία έχω βάλει ένα like button, το οποίο όμως δε μετρά τα Likes όταν πατά κάποιος πάνω στο κουμπί, αλλά για να το μετρήσει πρέπει μετά το πάτημα του κουμπιού, να ξαναπατήσει τη λέξη "επιβεβαιώστε" που βγαίνει στη θέση του κουμπιού και να το κάνει share στο προφίλ του. Έτσι δουλεύει κανονικά ή έχω κάνει κάποιο λάθος; εγω νομιζω πως με το που πατησει μου αρεσει πιανεται στους φανς...βγαλε το gadgetακι απο την ιστοσελιδα και ξαναβαλτο Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Νομιζω πως δεν χρειαζεται επιβεβαιωση... Και εγώ έτσι νομίζω αλλά το βγάζω,το ξαναφτιάχνω και δεν αλλάζει κάτι... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 παιδια...τωρα καποιες μερες οταν στελνω λινκ στο τσατ καποιες φορες μου βγαζει να πατησω εναν κοδικο ξερετε σαν αυτους για επιβαιβεωσεις λογαριασμων...ξερετε γιατι ειναι? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 (edited) Καλησπέρα! Θα μπορούσε να μου πεί κάποιος πώς ρυθμίζω το προφίλ μου ώστε σε τελείως τρίτους να μην φαίνονται οι φίλοι μου, αλλά και οι φίλοι μου να μην βλέπουν ποιούς έχω φίλους; ΑΚΥΡΟ!το βρήκα!@ Edited May 15, 2011 by Itseto Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Πρέπει να πας στις ρυθμίσεις προσωπικού απόρρητου & απο εκεί να επιλέξεις αυτό που θές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Αυτό το ρημάδι το Questions πώς απενεργοποιείται; Εχω φάει τον κόσμο και δεν βγάζω άκρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Αυτό το ρημάδι το Questions πώς απενεργοποιείται; Εχω φάει τον κόσμο και δεν βγάζω άκρη... δεν νομιζω να αφαιρειται....απο την στιγμη που το εβαλες δεν μπορεις να κανεις κατι εκτος αν πας ρυθμισεις απορρητου κατω κατω στις εφαρμογες και ισως σβηνεται Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts