zyp3r Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Δε νομιζω να ειναι αυτο καθως δεν γινεται μονο απ τον υπολογιστη του σπιτιου αλλα και απο αυτων της δουλειας αλλα και ολων των υπολοιπων του μαγαζιου οπου δεν αποθηκευονται cookies. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Tα προβληματα του facebook οσο παν και χειροτερευουν.Εδω και πολυ καιρο οι συνδεδεμενοι φιλοι που εμφανιζονται στα αριστερα μου εμφανιζονται διπλοι,αν πχ ειναι 5 ατομα συνδεδεμενα δειχνει 10,τον καθε εναν απο 2 φορες.Αυτο βεβαια δεν ειναι και τοσο σοβαρο προβλημα απο χθες ομως δεν μπορω να δω τις φωτογραφιες προφιλ μιας φιλης,λεει πως δεν υπαρχουν φωτογραφιες στο συγκεκριμενο αλμπουμ παρ οτι υπαρχουν καθως το δοκιμασαμε και απο αλλους λογαριασμους,Τι μπορω να κανω?? :confused: και εγω το συναντισα αυτο χτες σε εναν φιλο μου:( Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Δεν φταις εσύ...γενικά έχει πρόβλημα το facebook. Σε όλους βγάζει και από ένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 ετσι ειναι. εγω εκανα αποδοχη εναν φιλο προχτες.και μια βγαζει πως τον εχω μια πως δεν τον εχω φιλο. το φεισμπουκ ειναι αναποφασιστο Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Δεν φταις εσύ...γενικά έχει πρόβλημα το facebook. Σε όλους βγάζει και από ένα πρόβλημα. πιστευω παιδια οτι αργουνε σε καποιους να αλλαξουν πραγματα το γιατι δεν το ξερω Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. April 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 εγώ έχω κάνει κάποιον φίλο και εμφανίζεται στη λίστα των φίλων μου περίπου 1 φορά την εβδομάδα κατά μέσο όρο. Άλλες φορές τον δείχνει (και τον εμφανίζει στα search results), άλλοτε είναι ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ υπάρχει κάν στο facebook (δεν τον εμφανίζει όχι μόνο στους φίλους μου, αλλά πουθενά σε ολόκληρο το facebook!!!) Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 εγώ έχω κάνει κάποιον φίλο και εμφανίζεται στη λίστα των φίλων μου περίπου 1 φορά την εβδομάδα κατά μέσο όρο. Άλλες φορές τον δείχνει (και τον εμφανίζει στα search results), άλλοτε είναι ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ υπάρχει κάν στο facebook (δεν τον εμφανίζει όχι μόνο στους φίλους μου, αλλά πουθενά σε ολόκληρο το facebook!!!) εχεις πολλους φιλους? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. April 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 εχεις πολλους φιλους? Καμιά 350άρα, γιατί; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Καμιά 350άρα, γιατί; ισως επειδη εχεις πολλους φιλους να μην σου βγαζει δημοσιευσεις καποιες φορες απο αυτον τον φιλο...πηγαινε κατω στην αρχικη στις ρυθμισεις και πατα all friends and pages και ισως λυθει το προβλημα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. April 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 ισως επειδη εχεις πολλους φιλους να μην σου βγαζει δημοσιευσεις καποιες φορες απο αυτον τον φιλο...πηγαινε κατω στην αρχικη στις ρυθμισεις και πατα all friends and pages και ισως λυθει το προβλημα Μπα εμφανίζεται σποραδικά μία φορά το μήνα και μετά εξαφανίζεται πάλι. Δεν εμφανίζεται καν στη λίστα των φίλων μου ενώ έχουμε κάνει ΚΑΝΟΝΙΚΑ φίλο ο ένας τον άλλον. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Μπα εμφανίζεται σποραδικά μία φορά το μήνα και μετά εξαφανίζεται πάλι. Δεν εμφανίζεται καν στη λίστα των φίλων μου ενώ έχουμε κάνει ΚΑΝΟΝΙΚΑ φίλο ο ένας τον άλλον. Μηπως απλα κλεινει τον λογαριασμο του και τον ανοιγει μια στο τοσο για να βλεπει τι παιζει, και να τον ξανακλεινει? Το κανουν καποιοι, και ειναι σπαστικο να αυξομειωνεται καθε τοσο ο αριθμος φιλων +-1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Μπα εμφανίζεται σποραδικά μία φορά το μήνα και μετά εξαφανίζεται πάλι. Δεν εμφανίζεται καν στη λίστα των φίλων μου ενώ έχουμε κάνει ΚΑΝΟΝΙΚΑ φίλο ο ένας τον άλλον. το πιθανοτερο ειναι να κλεινει τον λογαριασμο και να τον ξανακλεινει...ρωτα τον αμα ειναι και πες μας;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. April 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 το πιθανοτερο ειναι να κλεινει τον λογαριασμο και να τον ξανακλεινει...ρωτα τον αμα ειναι και πες μας;) Γιατί να το κάνει αυτό όμως; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Γιατί να το κάνει αυτό όμως; γιατι δεν θελει τον λογαριασμο του...δεν νομιζω να σε μπλοκαρει συνεχεια...το μονο που μπορεις να κανεις για να βρεις κατι ειναι να τον ρωτησεις Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. April 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 γιατι δεν θελει τον λογαριασμο του...δεν νομιζω να σε μπλοκαρει συνεχεια...το μονο που μπορεις να κανεις για να βρεις κατι ειναι να τον ρωτησεις Όχι, δεν ισχύει ότι θέλει να κλείσει το λογαριασμό του. Ο τοίχος του είναι γεμάτος με video από το youtube και είναι γεμάτος δημοσιεύσει που δείχνουν ότι του αρέσει το facebook (όπως καταλαβαίνω από τις 1-2 ημέρες το μήνα που ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ το προφίλ του σε εμένα). Τις υπόλοιπες 28 ημέρες του μήνα το προφίλ είναι απλά σαν να ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καθόλου σε ολόκληρο το facebook. Δεν μπορείς να τον εντοπίσεις πουθενά (ούτε στις λίστες φίλων άλλων ατόμων - που ξέρω ότι τον έχουν φίλο). Πολύ μυστήριο πράγμα. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Όχι, δεν ισχύει ότι θέλει να κλείσει το λογαριασμό του. Ο τοίχος του είναι γεμάτος με video από το youtube και είναι γεμάτος δημοσιεύσει που δείχνουν ότι του αρέσει το facebook (όπως καταλαβαίνω από τις 1-2 ημέρες το μήνα που ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ το προφίλ του σε εμένα). Τις υπόλοιπες 28 ημέρες του μήνα το προφίλ είναι απλά σαν να ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καθόλου σε ολόκληρο το facebook. Δεν μπορείς να τον εντοπίσεις πουθενά (ούτε στις λίστες φίλων άλλων ατόμων - που ξέρω ότι τον έχουν φίλο). Πολύ μυστήριο πράγμα. αρα η σε μπλοκαρει η κατι συμβαινει με τον λογαριασμο σου Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. April 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 αρα η σε μπλοκαρει η κατι συμβαινει με τον λογαριασμο σου Με μπλοκάρει αλλά ειδικά για 2-3 μέρες το μήνα με αφήνει κανονικά να βλέπω τα πάντα στο προφίλ του;;;; :confused: Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Με μπλοκάρει αλλά ειδικά για 2-3 μέρες το μήνα με αφήνει κανονικά να βλέπω τα πάντα στο προφίλ του;;;; :confused: δεν ξερω φιλε τι αλλο μπορει να συμβαινει..εποικινωνια μαζι του δεν μπορεις να εχεις? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paoki10 Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 παιδια δεν ξερω αν εχει απαντηθει η ερωτηση που θα κανω απλα δεν μπορω να ψαξω 65 σελιδες για να βγαλω ακρη.το προβλημα μου ειναι οτι οταν παω να κανω φιλους δεν με αφήνει λέγοντας μου οτι αυτό το αίτημα δεν μπορεί να σταλεί και αν γνωριζω αυτόν το χρήστη προσωπικά.ποιο ακριβως ειναι το πρόβλημα;ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 εχεις κανει πολλους φιλους τελευταια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paoki10 Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 ναι φιλε μου εστειλα παρα πολλα αιτηματα σημερα.παίζει να ναι απο αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 ναι. γενικα οταν στελνεις πολλα αιτηματα φιλιας, σου μπλοκαρουν αρχικα νεα αιτηματα και επειτα το λογαριασμο, για λιγες μερες. θελει προσοχη. καθε μερα στελνε και απο λιγα αιτηματα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paoki10 Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 οκ φιλε μου.σε ευχαριστω.ξερεις ποτε θα ειμαι σε θέση να ξαναστeιλω αιτηματα φιλιας; για πόσο καιρο θα έιμαι μπλοκαρισμένος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 αγνωστο... μπορει σε κατι ωρες, μπορει σε κατι μερες. φιλος μου το εχει παθει αρκετες φορες αυτο και δεν ειναι στανταρ η περιοδος μπλοκαρισματος ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. April 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 δεν ξερω φιλε τι αλλο μπορει να συμβαινει..εποικινωνια μαζι του δεν μπορεις να εχεις? Θέμα λήξαν. Μάλλον κλείνει το λογαριασμό του και τον ανοίγει για 2-3 ημέρες το μήνα για να βλέπει τι γίνεται ώστε να μην χάνει χρόνο στο facebook. hahahahahah Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts