Jump to content

Περί Facebook

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε νομιζω να ειναι αυτο καθως δεν γινεται μονο απ τον υπολογιστη του σπιτιου αλλα και απο αυτων της δουλειας αλλα και ολων των υπολοιπων του μαγαζιου οπου δεν αποθηκευονται cookies.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Tα προβληματα του facebook οσο παν και χειροτερευουν.Εδω και πολυ καιρο οι συνδεδεμενοι φιλοι που εμφανιζονται στα αριστερα μου εμφανιζονται διπλοι,αν πχ ειναι 5 ατομα συνδεδεμενα δειχνει 10,τον καθε εναν απο 2 φορες.Αυτο βεβαια δεν ειναι και τοσο σοβαρο προβλημα απο χθες ομως δεν μπορω να δω τις φωτογραφιες προφιλ μιας φιλης,λεει πως δεν υπαρχουν φωτογραφιες στο συγκεκριμενο αλμπουμ παρ οτι υπαρχουν καθως το δοκιμασαμε και απο αλλους λογαριασμους,Τι μπορω να κανω?? :confused:

και εγω το συναντισα αυτο χτες σε εναν φιλο μου:(

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

ετσι ειναι.

εγω εκανα αποδοχη εναν φιλο προχτες.και μια βγαζει πως τον εχω μια πως δεν τον εχω φιλο.

το φεισμπουκ ειναι αναποφασιστο

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Δεν φταις εσύ...γενικά έχει πρόβλημα το facebook. Σε όλους βγάζει και από ένα πρόβλημα.

πιστευω παιδια οτι αργουνε σε καποιους να αλλαξουν πραγματα το γιατι δεν το ξερω

Φιλικά Γιώργος

εγώ έχω κάνει κάποιον φίλο και εμφανίζεται στη λίστα των φίλων μου περίπου 1 φορά την εβδομάδα κατά μέσο όρο. Άλλες φορές τον δείχνει (και τον εμφανίζει στα search results), άλλοτε είναι ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ υπάρχει κάν στο facebook (δεν τον εμφανίζει όχι μόνο στους φίλους μου, αλλά πουθενά σε ολόκληρο το facebook!!!)
Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

εγώ έχω κάνει κάποιον φίλο και εμφανίζεται στη λίστα των φίλων μου περίπου 1 φορά την εβδομάδα κατά μέσο όρο. Άλλες φορές τον δείχνει (και τον εμφανίζει στα search results), άλλοτε είναι ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ υπάρχει κάν στο facebook (δεν τον εμφανίζει όχι μόνο στους φίλους μου, αλλά πουθενά σε ολόκληρο το facebook!!!)

εχεις πολλους φιλους?

Φιλικά Γιώργος

εχεις πολλους φιλους?

Καμιά 350άρα, γιατί;

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Καμιά 350άρα, γιατί;

ισως επειδη εχεις πολλους φιλους να μην σου βγαζει δημοσιευσεις καποιες φορες απο αυτον τον φιλο...πηγαινε κατω στην αρχικη στις ρυθμισεις και πατα all friends and pages και ισως λυθει το προβλημα

Φιλικά Γιώργος

ισως επειδη εχεις πολλους φιλους να μην σου βγαζει δημοσιευσεις καποιες φορες απο αυτον τον φιλο...πηγαινε κατω στην αρχικη στις ρυθμισεις και πατα all friends and pages και ισως λυθει το προβλημα

Μπα εμφανίζεται σποραδικά μία φορά το μήνα και μετά εξαφανίζεται πάλι. Δεν εμφανίζεται καν στη λίστα των φίλων μου ενώ έχουμε κάνει ΚΑΝΟΝΙΚΑ φίλο ο ένας τον άλλον.

Μπα εμφανίζεται σποραδικά μία φορά το μήνα και μετά εξαφανίζεται πάλι. Δεν εμφανίζεται καν στη λίστα των φίλων μου ενώ έχουμε κάνει ΚΑΝΟΝΙΚΑ φίλο ο ένας τον άλλον.

Μηπως απλα κλεινει τον λογαριασμο του και τον ανοιγει μια στο τοσο για να βλεπει τι παιζει, και να τον ξανακλεινει? Το κανουν καποιοι, και ειναι σπαστικο να αυξομειωνεται καθε τοσο ο αριθμος φιλων +-1.

το πιθανοτερο ειναι να κλεινει τον λογαριασμο και να τον ξανακλεινει...ρωτα τον αμα ειναι και πες μας;)

Φιλικά Γιώργος

το πιθανοτερο ειναι να κλεινει τον λογαριασμο και να τον ξανακλεινει...ρωτα τον αμα ειναι και πες μας;)

Γιατί να το κάνει αυτό όμως;

Γιατί να το κάνει αυτό όμως;

γιατι δεν θελει τον λογαριασμο του...δεν νομιζω να σε μπλοκαρει συνεχεια...το μονο που μπορεις να κανεις για να βρεις κατι ειναι να τον ρωτησεις

Φιλικά Γιώργος

γιατι δεν θελει τον λογαριασμο του...δεν νομιζω να σε μπλοκαρει συνεχεια...το μονο που μπορεις να κανεις για να βρεις κατι ειναι να τον ρωτησεις

Όχι, δεν ισχύει ότι θέλει να κλείσει το λογαριασμό του. Ο τοίχος του είναι γεμάτος με video από το youtube και είναι γεμάτος δημοσιεύσει που δείχνουν ότι του αρέσει το facebook (όπως καταλαβαίνω από τις 1-2 ημέρες το μήνα που ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ το προφίλ του σε εμένα). Τις υπόλοιπες 28 ημέρες του μήνα το προφίλ είναι απλά σαν να ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καθόλου σε ολόκληρο το facebook. Δεν μπορείς να τον εντοπίσεις πουθενά (ούτε στις λίστες φίλων άλλων ατόμων - που ξέρω ότι τον έχουν φίλο). Πολύ μυστήριο πράγμα.

Όχι, δεν ισχύει ότι θέλει να κλείσει το λογαριασμό του. Ο τοίχος του είναι γεμάτος με video από το youtube και είναι γεμάτος δημοσιεύσει που δείχνουν ότι του αρέσει το facebook (όπως καταλαβαίνω από τις 1-2 ημέρες το μήνα που ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ το προφίλ του σε εμένα). Τις υπόλοιπες 28 ημέρες του μήνα το προφίλ είναι απλά σαν να ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καθόλου σε ολόκληρο το facebook. Δεν μπορείς να τον εντοπίσεις πουθενά (ούτε στις λίστες φίλων άλλων ατόμων - που ξέρω ότι τον έχουν φίλο). Πολύ μυστήριο πράγμα.

αρα η σε μπλοκαρει η κατι συμβαινει με τον λογαριασμο σου

Φιλικά Γιώργος

αρα η σε μπλοκαρει η κατι συμβαινει με τον λογαριασμο σου

Με μπλοκάρει αλλά ειδικά για 2-3 μέρες το μήνα με αφήνει κανονικά να βλέπω τα πάντα στο προφίλ του;;;; :confused:

Με μπλοκάρει αλλά ειδικά για 2-3 μέρες το μήνα με αφήνει κανονικά να βλέπω τα πάντα στο προφίλ του;;;; :confused:

δεν ξερω φιλε τι αλλο μπορει να συμβαινει..εποικινωνια μαζι του δεν μπορεις να εχεις?

Φιλικά Γιώργος

παιδια δεν ξερω αν εχει απαντηθει η ερωτηση που θα κανω απλα δεν μπορω να ψαξω 65 σελιδες για να βγαλω ακρη.το προβλημα μου ειναι οτι οταν παω να κανω φιλους δεν με αφήνει λέγοντας μου οτι αυτό το αίτημα δεν μπορεί να σταλεί και αν γνωριζω αυτόν το χρήστη προσωπικά.ποιο ακριβως ειναι το πρόβλημα;ευχαριστω

ναι.

γενικα οταν στελνεις πολλα αιτηματα φιλιας, σου μπλοκαρουν αρχικα νεα αιτηματα και επειτα το λογαριασμο, για λιγες μερες.

θελει προσοχη. καθε μερα στελνε και απο λιγα αιτηματα ;)

οκ φιλε μου.σε ευχαριστω.ξερεις ποτε θα ειμαι σε θέση να ξαναστeιλω αιτηματα φιλιας;

για πόσο καιρο θα έιμαι μπλοκαρισμένος;

αγνωστο... μπορει σε κατι ωρες, μπορει σε κατι μερες.

φιλος μου το εχει παθει αρκετες φορες αυτο και δεν ειναι στανταρ η περιοδος μπλοκαρισματος ;)

δεν ξερω φιλε τι αλλο μπορει να συμβαινει..εποικινωνια μαζι του δεν μπορεις να εχεις?

Θέμα λήξαν. Μάλλον κλείνει το λογαριασμό του και τον ανοίγει για 2-3 ημέρες το μήνα για να βλέπει τι γίνεται ώστε να μην χάνει χρόνο στο facebook. hahahahahah