Jump to content

Περί Facebook

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To facebook κολλάει τόσο πολύ που αρχίζει και γίνεται υπερβολικά δύσχρηστο και εκνευριστικό.

Συμβαίνει μόνο σε μένα;;

πχ,είμαι εκτός σύνδεσης στο τσατ και μόλις ξανανοίγω το facebook,με έχει συνδεδεμένο.

Επιλέγω απόκρυψη ανάρτησης για αναρτήσεις κάποιου γκρουπ στην κεντρική σελίδα,τσουπ,νά τη πάλι η ανάρτηση στην κεντρική.

Edited by bomber21

θα βαλεις το βιντεο που θες στο Youtube και στην μπαρα που ειναι ο χρονος θα κανεις δεξι κλικ πανω στην μπιλια και θα πατησεις : Copy Video URL at Current Time .. και μετα το κανεις επικοληση οπου θες .. και οταν το πατησεις σε παει στον χρονο που διαλεξες...!

Ενω στο youtube γινεται, το facebook δειχνει ασυμβατοτητα. Το ξεκινα το βιντεο απο την αρχη, και οχι απο το σημειο που του ορισα. Σε αλλους πιανει;

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Ρε 'σεις γιατί αυτοί που με ψάχνουν στο fb δε μπορούν να με βρουν, ενώ εγώ τους βρίσκω, τους κάνω φίλους κανονικά και μιλάμε.

υ.γ. Είδα στις ρυθμίσεις και είναι επιλεγμένο να μπορούν να με βρουν όλοι μέσω αναζήτησης...

:dance:

Ρε 'σεις γιατί αυτοί που με ψάχνουν στο fb δε μπορούν να με βρουν, ενώ εγώ τους βρίσκω, τους κάνω φίλους κανονικά και μιλάμε.

υ.γ. Είδα στις ρυθμίσεις και είναι επιλεγμένο να μπορούν να με βρουν όλοι μέσω αναζήτησης...

πρεπει να το ρυθμισεις ποιοι θα σε βλεπουν

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

πρεπει να το ρυθμισεις ποιοι θα σε βλεπουν

Απο τις ρυθμίσεις δεν είναι; Αυτό που λέω στο υ.γ.; Βασικά με το που κάνεις εγγραφή τί είναι προεπιλεγμένο;

:dance:

Απο τις ρυθμίσεις δεν είναι; Αυτό που λέω στο υ.γ.; Βασικά με το που κάνεις εγγραφή τί είναι προεπιλεγμένο;

ολοι νομιζω ;)

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

ερωτηση σχετικα με το Places.

ειναι αυτο που μου εμφανιζει στην home οτι ο "ταδε" is at "kapou"?

ο χρηστης το ενεργοποιει/ενημερωνει? αν οχι ειναι μεγαλος ρουφιανος :p

Ναι αυτο ειναι. Ο καθε χρηστης το κανει απο μονος του, αν θελει να δειξει που ειναι. Δε γινεται αυτοματα.
Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

ερωτηση σχετικα με το Places.

ειναι αυτο που μου εμφανιζει στην home οτι ο "ταδε" is at "kapou"?

ο χρηστης το ενεργοποιει/ενημερωνει? αν οχι ειναι μεγαλος ρουφιανος :p

Στην ουσία κάνει Check In οπότε αυτός ορίζει για το αν θέλει να δημοσιεύσει την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

κατι το οποιο εγινε απλα για να υπαρχει. δεν αποσκοπει καπου... ετσι το βλεπω τουλαχιστον

Για την Ελλάδα ακόμα ναι. Στο εξωτερικό το χρησιμοποιούν για διαφημίσεις τα καταστήματα και δίνουν προσφορές.

Sent from my iPhone using Tapatalk!

Απλά ακολουθεί το trend της εποχής με τα check-ins, όπως είναι π.χ. στο Foursquare.

Υπάρχει κάποια επίσημη απάντηση από το facebook για το χάλι που επικρατεί;

πχ,στον τοίχο μου δείχνει νέα μιας εβδομάδας,δεν εμφανίζει τα νεότερα,ειδοποιήσεις δε βγάζει,φωτογραφίες ξεχνά να προβάλλει,κρύβει ολόκληρα άλμπουμ,με αποσυνδέει στα ξαφνικά...

Έχω την εντύπωση πως αυτά συμβαίνουν στους νεότερους λογαριασμούς και πως οι παλιότεροι δεν έχουν τόσο έντονα προβλήματα.

υπάρχουν τραγικά προβλήματα σε όλους τους λογαριασμούς. η ανανέωση της σελίδας είναι τεράστιο θέμα. βάζεις λινκ σε άλλον και εμφανίζεται στον τοίχο του μετά από ένα μισάωρο. για να μη μιλήσω για τα tags στις φωτογραφίες, ειδοποιήσεις που εμφανίζονται, μετά εξαφανίζονται, μετά επανέρχονται πάλι αλλά το αντικείμενο της ειδοποίησης δεν πρόκειται να το δεις στον τοίχο σου. ό,τι να 'ναι!

Έτσι είναι...

Εγώ πλέον βλέπω στο μέιλ μου αν υπάρχουν ειδοποιήσεις για κάτι μιας και στο φέισμπουκ δεν εμφανίζει τίποτε.

Έτσι είναι...

Εγώ πλέον βλέπω στο μέιλ μου αν υπάρχουν ειδοποιήσεις για κάτι μιας και στο φέισμπουκ δεν εμφανίζει τίποτε.

Σιγά μη γεμίζω το inbox για κάθε τι που με αφορά...

[παλι σερνεται??μου βγαζει"Ο λογαριασμός σας δεν είναι διαθέσιμος προς το παρόν, εξαιτίας κάποιου προβλήματος του ιστοτόπου, το οποίο αναμένεται να λυθεί σύντομα. Δοκιμάστε ξανά σε λίγα λεπτ"
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

τι ρυθμισεις πρεπει να κανω, για να εμφανιζεται το προφιλ μου στην αναζητηση αλλα να μην υπαρχει το κουμπι για αιτηση φιλιας?

Πρέπει να πας στις ρυθμίσεις σου και να βγάλεις όσα δεν θες να είναι απόρρητα , δηλαδή να τα βλέπεις μόνο εσύ & οι φίλοι σου για παράδειγμα.

Το αίτημα φιλίας δεν μπορείς να το απενεργοποιήσεις από όσο ξέρω.

τι ρυθμισεις πρεπει να κανω, για να εμφανιζεται το προφιλ μου στην αναζητηση αλλα να μην υπαρχει το κουμπι για αιτηση φιλιας?

Λογαριασμός > Ρυθμίσεις απορρήτου > Προβολή ρυθμίσεων > Όλοι/Φίλοι Φίλων

Το αλλάζεις σε "Φίλοι φίλων" για να γλιτώσεις από αρκετούς αλλά όχι απ' όλους. :p

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

δε θελω κανεις να με κανει φιλο. μονο αν βρω καποιον και θελω εγω να τον κανω.

ουτως ή αλλως το προφιλ το χω για επικοινωνια και οχι για ολα τα features του fb :)

δε θελω κανεις να με κανει φιλο. μονο αν βρω καποιον και θελω εγω να τον κανω.

ουτως ή αλλως το προφιλ το χω για επικοινωνια και οχι για ολα τα features του fb :)

Η μόνη επιλογή είναι αυτή που έγραψα παραπάνω. Δεν υπάρχει κάτι τόσο private πλέον. Υπήρχε με την παλιά διάταξη του facebook.