bomber21 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Πώς μπορώ να βρω όλες τις φωτογραφίες που με έχουν επισημάνει (δε φαίνονται στο προφίλ μου είτε γιατί τις διέγραψα από κει είτε γιατί δε θυμάμαι) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 πως γινεται να μην μπορουν οι φιλοι των φιλων να κανουν σχολιο στις φωτογραφιες που εχω επισημανει τους φιλους μου? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Πώς μπορώ να βρω όλες τις φωτογραφίες που με έχουν επισημάνει (δε φαίνονται στο προφίλ μου είτε γιατί τις διέγραψα από κει είτε γιατί δε θυμάμαι) ; νομιζω πως αν σε έχει επισημανει καποιος ,ο μονος τροπος να το αφαιρεσεις απο το προφιλ σου θα ειναι να κανεις untag τον εαυτο σου. πχ. την φωτο με την σοκολατα που σε ειχα κανει ταγκ,δε την βλεπεις,γιατι εκανες untag!(:mad::p)!δε φαινεσαι πουθενα στην φωτο αυτη! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Καινούρια ερώτηση. Μου λένε ότι στο Facebook chat δεν είμαι online.. Τι πρέπει να κάνω; Δεν βλέπω καμία επιλογή! Αυτό είναι πρόβλημα συνήθως του ίδιου του φβ, σε μένα κολλούσε πολύ συχνά.. Αλλά μπορεί επίσης να έχεις και αργή συνδεση.. Τότε το παραθυράκι του chat δεν εμφανίζεται καν!! Πώς μπορώ να βρω όλες τις φωτογραφίες που με έχουν επισημάνει (δε φαίνονται στο προφίλ μου είτε γιατί τις διέγραψα από κει είτε γιατί δε θυμάμαι) ; Πολύ απλό! Πας στο προφίλ σου, και όλες οι φωτό που σε έκαναν tag είναι μέσα στα κουτάκια, κοντά στην φωτό προφίλ! πως γινεται να μην μπορουν οι φιλοι των φιλων να κανουν σχολιο στις φωτογραφιες που εχω επισημανει τους φιλους μου? Πας στα privacy settings-> control your default privacy-> friends Πιστεύω πως έτσι θα γίνεται αυτό που λες..:/ Υπήρχε συγκεκριμένη επιλογή για τα σχόλια, αλλά μάλλον την αφαίρεσαν... Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Μπαινω στο facebook και μου λεει οτι εχω δωσει λαθος ονομα,το οποιο το εχω απο οταν πρωτο γραφτηκα...Δεν μπορω να συνδεθω ουτε απτο κινητο...Εχει τυχει και σε κανεναν αλλο αυτο?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 ΛΑΘΟΣ μειλ εννοεις??? ρωτα καποιον απο τους φιλους σου τι μειλ του βγαζει οταν ανοιγει το προφιλ σου.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 νομιζω πως αν σε έχει επισημανει καποιος ,ο μονος τροπος να το αφαιρεσεις απο το προφιλ σου θα ειναι να κανεις untag τον εαυτο σου. πχ. την φωτο με την σοκολατα που σε ειχα κανει ταγκ,δε την βλεπεις,γιατι εκανες untag!()!δε φαινεσαι πουθενα στην φωτο αυτη! Ναι, δε μου πολυαρέσουν οι επισημάνσεις. :) Το θέμα είναι πού τις βρίσκω τις φωτογραφίες που με έχουνε επισημάνει... :O Πολύ απλό! Πας στο προφίλ σου, και όλες οι φωτό που σε έκαναν tag είναι μέσα στα κουτάκια, κοντά στην φωτό προφίλ! Δεν έχω καμιά φωτογραφία στα κουτάκια, πάντα τις έσβηνα από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 ΛΑΘΟΣ μειλ εννοεις??? ρωτα καποιον απο τους φιλους σου τι μειλ του βγαζει οταν ανοιγει το προφιλ σου.. Οχι οχι..λαθος ονομα,και με εβαλε και το αλλαξα γιατι λεει δεν επιτρεπεται να υπαρχουν ψευτικες πληροφοριες...Δεν ξερω τι του ηρθε...και η μλκι@ ειναι οτι τωρα που παω να το ξανα αλλαξω μου λεει οτι εχω υπερβει τον αριθμο που μπορω να αλλαζω τα ονοματα.... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Παιδιά για δώστε λίγο τα φώτα σας. Στον δικό μου λογαριασμό στο fb η εμφάνιση είναι η νέα (ας την ονομάσω έτσι). Αυτή δηλαδή στη οποία πάνω δεξιά έχει τη φωτογραφία του χρήστη, "δίπλα το βρείτε φίλους" και πιο δίπλα το "αρχική σελίδα". Στο λογαριασμό της συζύγου μου εμφανιζόταν έτσι αλλά μετά από λίγες ημέρες και χωρίς να πειράξει κάτι σε ρυθμίσεις έχει πάλι την παλιά εμφάνιση. Αυτή δηλαδή που είναι χωρίς φωτογραφία χρήστη επάνω δεξιά και γράφει, "αρχική σελίδα", "προφίλ", "βρείτε φίλους", "λογαριασμός" (ελπίζω έτσι όπως το περιέγραψα να έγινε κατανοητό). Για βοηθήστε πως μπορεί να επανέλθει στη νέα εμφάνιση., όχι για κάποιο σοβαρό λόγο αλλά για να μη με ζαλίζει. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Πας στα privacy settings-> control your default privacy-> friends Πιστεύω πως έτσι θα γίνεται αυτό που λες..:/ Υπήρχε συγκεκριμένη επιλογή για τα σχόλια, αλλά μάλλον την αφαίρεσαν... οκ ευχαριστω..θα το δοκιμασω..απλος μου κανανε αρεσκω και σχολια κατι ασχετοι Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 εχουμε μια σελιδα στο facebook και θελουμε να μαθουμε αν υπαρχει τροπος να βαλουμε καποιον κωδικα η κατι τετοιο , ωστε αν καποιος ψαχνει στο google να την βγαζει εκει περα ....?! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 εχουμε μια σελιδα στο facebook και θελουμε να μαθουμε αν υπαρχει τροπος να βαλουμε καποιον κωδικα η κατι τετοιο , ωστε αν καποιος ψαχνει στο google να την βγαζει εκει περα ....?! δεν παιζει ρολο αυτο...μετα απο καποιον καιρο οι σελιδες βγαινουν.. https://www.google.com/search?q=giothesuper+productions&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a δεν εχω προσθεσει τιποτα ουτε εχω πολλα μελη Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 εχουμε μια σελιδα στο facebook και θελουμε να μαθουμε αν υπαρχει τροπος να βαλουμε καποιον κωδικα η κατι τετοιο , ωστε αν καποιος ψαχνει στο google να την βγαζει εκει περα ....?! Γίνεται! Ανοίγεις την σελίδα σου και πας: edit page-> resources-> [connect with people] select a username :) Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 γιατι δεν φτιαχνετε ενα group στο fb για τα ατομα του myphone? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 γιατι δεν φτιαχνετε ενα group στο fb για τα ατομα του myphone? ομάδα υπάρχει ήδη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 ομάδα υπάρχει ήδη! εχω δει μονο αυτο που ανεβαζει ειδησεις.:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 καλυτερα σελιδα...γκρουπ δεν μπορω να μπω..ας παρει καποιος την πρωτοβουλια:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosfb Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Παιδια εκανα αυτο το account γιατι αντιμετωπιζω ενα προβλημα στο facebook!!Απο οποιοδηποτε LAPTOP,PC,κινητο παω να ανεβασω photo προφιλ και μ λεει Υπήρξε σφάλμα κατά την αναβάθμιση της εικόνας του προφίλ σας. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.(Failed to Update Profile Picture)Απο κινητα μου λεει οτι υπηρξε σφαλμα...και απο εφαρμογες&sites π συνεονται με το fb..ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΟ ACCOUNT και ειναι μια χαρα.Αλλα θελω να κρατησω το παλιο μ :/ Τι θα κανω;:wacko: Καμια λυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Παιδια εκανα αυτο το account γιατι αντιμετωπιζω ενα προβλημα στο facebook!!Απο οποιοδηποτε LAPTOP,PC,κινητο παω να ανεβασω photo προφιλ και μ λεει Υπήρξε σφάλμα κατά την αναβάθμιση της εικόνας του προφίλ σας. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.(Failed to Update Profile Picture)Απο κινητα μου λεει οτι υπηρξε σφαλμα...και απο εφαρμογες&sites π συνεονται με το fb..ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΟ ACCOUNT και ειναι μια χαρα.Αλλα θελω να κρατησω το παλιο μ :/ Τι θα κανω;:wacko: Καμια λυση; αλλες φωτογραφιες ανεβαινουν κανονικα? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Γίνεται! Ανοίγεις την σελίδα σου και πας: edit page-> resources-> [connect with people] select a username :) το εχω βαλει αυτο εδω και καιρο .... ! αλλα για να βγει η σελιδα πρεπει να ψαξεις καμια 5-6 σελιδες στο google !! Τωρα εχω να ρωτησω κατι αλλο... εχω δει σε κατι σελιδες οτι για να δεις το περιεχομενω τις σελιδας πρεπει πρωτα να κανεις Like και μετα τα βλεπεις ...! Αυτο πως γινεται ?! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Η Wind έβγαλε facebook ειδοποίηση ρίξτε μια μάτια στο σίτε. Και η αποστολή μυνήματος σε ένα 5ψηφίο νούμερο χρεώνεται με 11λεπτά του ευρώ. Βέβαια πιστεύω ότι θα βολεύει πολύ όσον αφορά μόνο την λήψη μύνηματών που σε ενημερώνουν που είναι δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει που ακριβώς πήγε το κουμπάκι που σε βγάζει οφλάιν από το τσάτ; από τότε που έγινε αυτή η στήλη δεξιά δεν μπορώ να βγώ οφ! Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 κάτω δεξιά (δίπλα από το search) θα δεις ένα "αστεράκι". πάτα το και ξετίκαρε το availiable to chat. έτσι θα εισαι οφλινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 αυτό είναι το θέμα...η λίστα μου κάτω κάτω δεν βγάζει σέρτς και το στρογγυλάκι για να βγώ οφφ..(!)Απλά καταλήγει στο τελευταίο όνομα! Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 δηλαδή ΔΕ βλέπεις το παρακάτω; http://img266.imageshack.us/img266/2631/captureepo.th.png Uploaded with ImageShack.us Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts