Jump to content

Περί Facebook

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στείλε μου τους κωδικούς να στο φτιάξω εγώ :Ρ Ρυθμίσεις απορρήτου -> Εφαρμογές και ιστότοποι -> Εφαρμογές που χρησιμοποιείτε -> Επεξεργασία Ρυθμίσεων, εκεί θα σου έχει μια εφαρμογή που θα λέει sony ericsson mobile ή κάτι με mobile. Την αφαιρείς και είσαι οκ.
Δεν έχετε εξουσιοδοτήσει καμία εφαρμογή να αλληλεπιδρά με το λογαριασμό σας στο Facebook.

θα με τρελανει

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Γίνεται με την εφαρμογή ebuddy.

Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ!! Πλεον μπορω να δω ποιοι ειναι online στο facebook!! Και το τσατ γινεται κανονικα χωρις καθυστερισεις. Ευχαριστω πΑρα πολυ. Πλεον εχω ολοκληρωμενο facebook στο κινητο μου!:clap:

θα σας φερω ενα παραδειγμα για να καταλαβετε πληρως τι εννοω.

με εχει κανει ο ταδε Κ. αποκλεισμο στο φεισμπουκ. οκ?

ως γνωστον μετα απο αυτο δεν μπορει να με δει ουτε να τον δω, δεν υπαρχω για τον Κ. στο φεισμπουκ.

αν εγω, αλλαξω mail στο φεσμπουκ απο ρυθμισεις λογαριασμου, αλλαγη κυριως mail , και γενικοτερα αλλαξω τελειως το mail μου απο τις ρυθμισεις λογαριασμου ο Κ. μπορει να με ξαναδει? θα εμφανιστω στο φεισμπουκ και παλι για εκεινον?

Νομίζω πως οχι.ειτε αλλαξεις μειλ ειτε ονομα,εισαι το ιδιο ανεπιθυμητο ατομο για τον Κ.
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

θα σας φερω ενα παραδειγμα για να καταλαβετε πληρως τι εννοω.

με εχει κανει ο ταδε Κ. αποκλεισμο στο φεισμπουκ. οκ?

ως γνωστον μετα απο αυτο δεν μπορει να με δει ουτε να τον δω, δεν υπαρχω για τον Κ. στο φεισμπουκ.

αν εγω, αλλαξω mail στο φεσμπουκ απο ρυθμισεις λογαριασμου, αλλαγη κυριως mail , και γενικοτερα αλλαξω τελειως το mail μου απο τις ρυθμισεις λογαριασμου ο Κ. μπορει να με ξαναδει? θα εμφανιστω στο φεισμπουκ και παλι για εκεινον?

οχι...ο λογαριασμος μενει ο ιδιος.;)

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Τι θα γινει με το προβλημα που δεν εμφανιζει δεξια ολους τους online φιλους....???? μου εχει σπασει τα νευρα.... 3 μερες τωρα...

Ρε μαγκες μετα απο 4 μερες χωρις να μου δειχνει τους φιλους αριστερα αλλα να λεει ποσοι ειναι μεσα, σημερα δεν εχω καν αυτη την επιλογη.... ενα κενο κουτακι μονο..!

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Ρε μαγκες μετα απο 4 μερες χωρις να μου δειχνει τους φιλους αριστερα αλλα να λεει ποσοι ειναι μεσα, σημερα δεν εχω καν αυτη την επιλογη.... ενα κενο κουτακι μονο..!

Μηπως ειχες βαλει καποιο script για να σου εμφανιζει το chat με την παλια του μορφη?

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Σε μένα φαίνεται στο chat δεξιά μια μεγάλη λίστα με φίλους μου, από τους οποίους όσοι είναι online έχουν μια πράσινη κουκίδα.

Γίνεται να φαίνονται μόνο οι online όπως παλιά χωρίς να χρειάζεται να ψάχνω σε τόσο μεγάλη λίστα;

Μηπως ειχες βαλει καποιο script για να σου εμφανιζει το chat με την παλια του μορφη?

ναι το εχω κανει αυτο..!!! αυτο φταιει...??? αφου πριν ηταν μια χαρα...

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

ναι το εχω κανει αυτο..!!! αυτο φταιει...??? αφου πριν ηταν μια χαρα...

δοκιμασε να βγαλεις το σκριπτακι και πες μας μετα:)

ισως φταιει αυτο

η ισως φταει ο browser

Φιλικά Γιώργος

δοκιμασε να βγαλεις το σκριπτακι και πες μας μετα:)

ισως φταιει αυτο

η ισως φταει ο browser

το απενεργοποιησα οπως μου ειπες και εχω το νεο chat... εκεινο που δειχνει οοοοολους τους φιλους ακομα και τους offline...

δεν υπαρχει δηλαδη τροπος να εχω το παλιο τωρα?

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Μπορείς μόνο με σκριπτάκι

ναι αλλα οταν το βαζω κολλαει και δεν τους δειχνει... εχω chrome εχει κανεις κανα αλλο σκριπτακι μηπως?

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Έχω βάλει το Facebook Hide Offline Friends Button σε Firefox

ναι το ιδιο εχω για τον chrome αλλα τιποτα.... http://userscripts.org/scripts/show/107159

και ουτε στον firefox μου δουλευει το δικο σου..

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Αυτό που έβαλες στο link είναι άλλο

Δοκίμασε τότε το Better Facebook

Κάνει και πάρα πολλά παραπάνω εκτός από το να σου εμφανίζει μόνο τους online!

Edited by Loutrikan

Αυτό που έβαλες στο link είναι άλλο

Δοκίμασε τότε το Better Facebook

Κάνει και πάρα πολλά παραπάνω εκτός από το να σου εμφανίζει μόνο τους online!

δεν μου δουλεψε... και φυσικα εκλεισα και ξανα ανοιξα τον chrome... αλλα τιποτα....

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Εγώ πέρασα αυτό που έχει σε αυτή την σελίδα , απλά κάνεις Like και σου δείχνει τα λινκ, σε Όπερα και Φαηαρφοξ δουλεύει μια χαρά και έχει και πολλές επιλογές για την εμφάνιση. Στ Χρομ δεν το δοκίμασα ακόμα είναι η αλήθεια

Όλα καλά.

Εγώ πέρασα αυτό που έχει σε αυτή την σελίδα , απλά κάνεις Like και σου δείχνει τα λινκ, σε Όπερα και Φαηαρφοξ δουλεύει μια χαρά και έχει και πολλές επιλογές για την εμφάνιση. Στ Χρομ δεν το δοκίμασα ακόμα είναι η αλήθεια

επιτελους................................! :) :) :) :) :D :D :D :D

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Ρε παιδιά τι στο καλο συμβαίνει με το ριμαδοfacebook?Μου πε ενας φίλος και το είδα και εγώ από το pc του ότι φαίνομαι πράσινος δηλαδή διαθέσιμος στο chat ενώ εγώ το έχω συνομιλία εκτός σύνδεσης.Και όταν πάει να μου μιλήσει τότε μόνο με δείχνει μη διαθέσιμο.Είχα κλείσεi το mozilla και πάλι με έδειχνε διαθέσιμο.Μόνο όταν έκανα εντελώς αποσύνδεση έφυγε.Ξέρεις κανείς τι να κάνω για να μη φαίνομαι διαθέσιμος καθόλου όταν δεν είμαι?

Ρε παιδιά τι στο καλο συμβαίνει με το ριμαδοfacebook?Μου πε ενας φίλος και το είδα και εγώ από το pc του ότι φαίνομαι πράσινος δηλαδή διαθέσιμος στο chat ενώ εγώ το έχω συνομιλία εκτός σύνδεσης.Και όταν πάει να μου μιλήσει τότε μόνο με δείχνει μη διαθέσιμο.Είχα κλείσεi το mozilla και πάλι με έδειχνε διαθέσιμο.Μόνο όταν έκανα εντελώς αποσύνδεση έφυγε.Ξέρεις κανείς τι να κάνω για να μη φαίνομαι διαθέσιμος καθόλου όταν δεν είμαι?

Μια από τα ίδια και σε μένα... :mad:

το απενεργοποιησα οπως μου ειπες και εχω το νεο chat... εκεινο που δειχνει οοοοολους τους φιλους ακομα και τους offline...

δεν υπαρχει δηλαδη τροπος να εχω το παλιο τωρα?

ναι ομως αμα πας πιο κατω σου βγαζει και τους υπολυπους συνδεμενους και δεν εχεις προβλημα..αν εχεις λιστες ειναι πολυ πιο ευκολο...παιδια αυριο η τελειωνουν η αρχιζουν την δουλεια τους οι anonymous...σχετικα με αυτα που λεγανε:p

Φιλικά Γιώργος

Μπορώ να ορίσω ένας φίλος μου να μη μπορεί να μου στέλνει μηνύματα;

Όχι η μόνη λύση είναι να τον μπλοκάρεις αλλά μετά ούτε θα σε βλέπει ούτε θα τον βλέπεις :)

Όλα καλά.