navi55 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Μπες από τον browser του κινητού σου. Δε νομίζω να υπάρχει κάποια άλλη λύση. Κάποια στιγμή θα ξεκολλήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 προτεινω καποιος με δικαιοματα (αν μπορει και γινεται) να βαλουμε μια δημοσκοπηση ποσες ωρες ημαστε την ημερα στο facebook εχει γινει μεγαλη συνηθεια στην καθημερινοτητα μας... Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 προτεινω καποιος με δικαιοματα (αν μπορει και γινεται) να βαλουμε μια δημοσκοπηση ποσες ωρες ημαστε την ημερα στο facebook εχει γινει μεγαλη συνηθεια στην καθημερινοτητα μας... Δεν ξέρω αλλά έχω την εντύπωση πως σιγά-σιγά περνάει ο ''ενθουσιασμός'' με το facebook και ότι μπαίνουμε για λιγότερο χρόνο σε σχέση με το παρελθόν, και αυτό απο ''συνήθεια''. Αυτό έχω διαπιστώσει τον τελευταίο καιρό σε αρκετούς από τους γνωστούς μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Δεν ξέρω αλλά έχω την εντύπωση πως σιγά-σιγά περνάει ο ''ενθουσιασμός'' με το facebook και ότι μπαίνουμε για λιγότερο χρόνο σε σχέση με το παρελθόν, και αυτό απο ''συνήθεια''. Αυτό έχω διαπιστώσει τον τελευταίο καιρό σε αρκετούς από τους γνωστούς μου. εγω το αντιθετο...πολλοι μπαινουν...εγω στις διακοπες μου δεν εχω να ασχοληθω με κατι και μπαινω αλλα και παλι δεν βρισκω πολλα ατομα συνδεμενα...ελπιζω μετα απο τις διακοπες να ξεκολλησουμε...αλλα σε περιοδο που ειμασταν αθηνα πριν αρχησουν οι διακοπες ηταν πανω απο 50 ατομα μεσα.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 εγώ έμπαινα συνεχεια .. και για αρκετές ώρες .. πλέον μπαίνω κάθε 1-2 μέρες απλά για να δω αν έχω κανένα μήνυμα , έτοιμα φιλιας και μετά από πέντε λεπτά έχω βγει .. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Όταν δημοσιεύω κάτι σε ομάδες του fb, δε θέλω να το βλέπουν οι φίλοι μου.Γίνεται;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Όταν δημοσιεύω κάτι σε ομάδες του fb, δε θέλω να το βλέπουν οι φίλοι μου.Γίνεται;; σελιδες η ομαδες??? αμα οι φιλοι σου ειναι μελη στην ομαδα..θα το δουνε...δεν νομιζω να υπαρχει ρυθμιση Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 σελιδες η ομαδες??? αμα οι φιλοι σου ειναι μελη στην ομαδα..θα το δουνε...δεν νομιζω να υπαρχει ρυθμιση Group.Δεν ειναι μέλη στο group και τους βγαίνει ότι εγώ πόσταρα ή σχολίασα το τάδε στο τάδε group.Και δε θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 μου άλλαξαν πάλι την συνομιλία εμενα :) προς το καλύτερο αυτή την φορα ! δείτε --> http://img803.imageshack.us/img803/2200/18120181.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Group.Δεν ειναι μέλη στο group και τους βγαίνει ότι εγώ πόσταρα ή σχολίασα το τάδε στο τάδε group.Και δε θέλω. Πας στο profile σου και σβήνεις τις αποδείξεις, δηλαδή το που σχολίασες. Πάλι έχω την εντύπωση ότι ο αλγόριθμος του facebook εμφανίζει τα πιο «hot» ή τα πιο πρόσφατα, ανάλογα το timeline. Οπότε δοκιμάσεις και βλέπεις. @ns11 Ευτυχώς και σε μένα από προχθές. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 μου άλλαξαν πάλι την συνομιλία εμενα :) προς το καλύτερο αυτή την φορα ! δείτε --> http://img803.imageshack.us/img803/2200/18120181.png και σε μενα τα ιδια...ειναι καλυτερο...εχει αλλαξει εμενα εδω και μερες...ειναι τουλαχιστον καλυτερο γιατι σου λεει τωρα πια ολους τους φιλους που ειναι μεσα και δεν παραλειπει...επισης εχει το νουμερο απο κατω π.χ συνομιλια(21) ευτιχως κατι ακουνε απο τα παραπονα μας Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Πας στο profile σου και σβήνεις τις αποδείξεις, δηλαδή το που σχολίασες. Πάλι έχω την εντύπωση ότι ο αλγόριθμος του facebook εμφανίζει τα πιο «hot» ή τα πιο πρόσφατα, ανάλογα το timeline. Οπότε δοκιμάσεις και βλέπεις. @ns11 Ευτυχώς και σε μένα από προχθές. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Το θέμα είναι ότι δε βγαίνουν καν στο προφίλ μου. ;) Αλλά σε αυτούς βγαίνει στην κεντρική σελίδα τους. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 μου άλλαξαν πάλι την συνομιλία εμενα :) προς το καλύτερο αυτή την φορα ! δείτε --> http://img803.imageshack.us/img803/2200/18120181.png και ε μενα εγινε αλλο το βρισκω μεγαλη πατατα..γτ σου δειχνει παλι πανω ονλαιν με οφλαιν ανακατεμενους και στους More friends (που για καποιο μυστηριωδη λογο ειναι τα ατομα με τα οποια θελω και μιλαω καθε μερα( εινβαι ολοι ονλαιν...και πρεπει να κανεις σκρολ νταουν... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 παιδιά καλησπέρα...υπάρχει κάποιο app να βλέπεις ποιός κοιτάζει τον λογαριασμό σου έστω και αν δεν είναι φίλος σου; Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 παιδιά καλησπέρα...υπάρχει κάποιο app να βλέπεις ποιός κοιτάζει τον λογαριασμό σου έστω και αν δεν είναι φίλος σου; αυτη η δυνατοτητα υπαρχει μονο για να μαθεις ποιος απο τους φιλους σου βλεπει το προφιλ σου δεν ξερω εαν υπαρχει για τα ατομα που δεν ειναι φιλοι σου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 αυτη η δυνατοτητα υπαρχει μονο για να μαθεις ποιος απο τους φιλους σου βλεπει το προφιλ σου δεν ξερω εαν υπαρχει για τα ατομα που δεν ειναι φιλοι σου . πως γίνετε αυτό ? :\ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 πως γίνετε αυτό ? :\ είναι το app "profile analysis" έχει κ άλλα βέβαια... Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 είναι το app "profile analysis" έχει κ άλλα βέβαια... Και που το βρισκουμε αυτο ??? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Και που το βρισκουμε αυτο ??? Ψάξε την εφαρμογή στο πεδίο αναζήτησης, που υπάρχει στο πάνω μέρος της σελίδας του facebook! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 και το my top fans ειναι κατι παρομοιο ;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Ψάξε την εφαρμογή στο πεδίο αναζήτησης, που υπάρχει στο πάνω μέρος της σελίδας του facebook! http://apps.facebook.com/suprgames/?ref=ts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 http://apps.facebook.com/suprgames/?ref=ts Αυτό είναι για να δεις τα άτομα που έχουν κάνει κάποιες δραστηριότητες.. like κλπ. Ένα γενικό συμπέρασμα το έχεις και χωρίς την εφαρμογή. Για να βλέπεις όμως ποιος κοιτάζει το προφίλ σου, δεν υπάρχει κάτι (αν και δεν έχω μπει στον κόπο να το ψάξω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Αυτό είναι για να δεις τα άτομα που έχουν κάνει κάποιες δραστηριότητες.. like κλπ. Ένα γενικό συμπέρασμα το έχεις και χωρίς την εφαρμογή. Για να βλέπεις όμως ποιος κοιτάζει το προφίλ σου, δεν υπάρχει κάτι (αν και δεν έχω μπει στον κόπο να το ψάξω). Αυτο ξερω κι εγω............ Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 δεν υπαρχει κατι ακριβες ακομα κατι παρομοιο που σου λεει τα στατιστικα σου οσο εισαι στο facebook (μεσα σε αυτα ειναι και ατομα) η εφαρμογη social memories Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Εγώ ξέρω ότι οι εφαρμογές αυτού του είδους είναι γεμάτες malware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts