Jump to content

Περί Facebook

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για να κλείσει η συνομιλία πρέπει να πατάς το όνομα του συνομιλιτή :)

πάλι χαλάσανε την εμφάνιση. έχω πει ότι το fb το χρησιμοποιώ κυρίως για τσατ. τώρα όμως με βλέπω να το αφήνω σιγά σιγά. καθόλου πρακτικό πλέον

για να κλείσει η συνομιλία πρέπει να πατάς το όνομα του συνομιλιτή :)

πάλι χαλάσανε την εμφάνιση. έχω πει ότι το fb το χρησιμοποιώ κυρίως για τσατ. τώρα όμως με βλέπω να το αφήνω σιγά σιγά. καθόλου πρακτικό πλέον

οντως η εμφανιση ουτε μενα μου αρεσει...ιδικα το κενο που αφηνει..σε κανεναν δεν αρεσει πια...επισης με βιντεοκληση τα εχετε καταφερει?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

και κάτι άλλο , ένα παιχνίδι που δεν παίζει ο άλλος όταν πηγαίνει στο προφίλ μου μπορεί και βλέπει σχετική δημοσίευση του παιχνιδιού;; σας μπέρδεψα;;

Μπορει κανονικα. Εγω ποτε δεν εχω πατησει για κανενα παιχνιδι, και τα βλεπω στα προφιλ των αλλων. Αλλα τα εχω απορριψει να μου ερχονται στα new feeds.

Πηγα να στειλω με pm ενα link σε φιλο και ζητησε κωδικο (αυτους που γραφουμε οτι βλεπουμε)μετα μου λεει οτι ο λογαρισμος μου ειναι προσωρινα μη διαθεσιμος και ζητησε ερωτηση ασφαλειας.Απαντησα και μου λεει οτι ...

Ο ιός Koobface τραβάει την προσοχή σας στέλνοντας ένα μήνυμα που σας προσκαλεί να δείτε ένα βίντεο. Όταν πατήσετε το σύνδεσμο, θα δείτε ένα ιστότοπο σαν τον παραπάνω.

Αντί να εμφανιστεί το βίντεο που περιμένατε, ο ιστότοπος σάς προτρέπει να κατεβάσετε κάποιο άλλο αρχείο. Δυστυχώς, το αρχείο είναι μολυσμένο με τον ιό, που μπορεί μετά να εξαπλωθεί στον υπολογιστή σας και στο λογαριασμό σας στο Facebook

Τι ειναι αυτα ρε παιδια ????Εβαλα τον nod32 να ψαχνει γιατι το facebook προτεινει mcafee

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Πηγα να στειλω με pm ενα link σε φιλο και ζητησε κωδικο (αυτους που γραφουμε οτι βλεπουμε)μετα μου λεει οτι ο λογαρισμος μου ειναι προσωρινα μη διαθεσιμος και ζητησε ερωτηση ασφαλειας.Απαντησα και μου λεει οτι ...

Ο ιός Koobface τραβάει την προσοχή σας στέλνοντας ένα μήνυμα που σας προσκαλεί να δείτε ένα βίντεο. Όταν πατήσετε το σύνδεσμο, θα δείτε ένα ιστότοπο σαν τον παραπάνω.

Αντί να εμφανιστεί το βίντεο που περιμένατε, ο ιστότοπος σάς προτρέπει να κατεβάσετε κάποιο άλλο αρχείο. Δυστυχώς, το αρχείο είναι μολυσμένο με τον ιό, που μπορεί μετά να εξαπλωθεί στον υπολογιστή σας και στο λογαριασμό σας στο Facebook

Τι ειναι αυτα ρε παιδια ????Εβαλα τον nod32 να ψαχνει γιατι το facebook προτεινει mcafee

Κανενα προγραμμα δεν βρηκε κατι...Ετρεξα μια μικρη εφαρμογη που προτεινε το facebook απο mcafee δεν βρηκε κατι και ξανασυνδεθηκα..

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

επίσης με τις νέες αλλαγές δε φαίνονται και οι λίστες φίλων

ποιες λιστες??

εμενα παντως σημερα που πηγα στα μνματα να δω κατι που μου ειχανε πει εβγαζε τον διαλογο μπερδεμενο...:ninja:

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

αυτο με την ομαδικη συνομιλια πιστευω ειναι απο τις καλυτερες αλλαγες του ΦΒ...!

Πολυ γελιο βγαζεις....!

Ειδικα ακομα δεν το ξερουν οι περισσοτεροι ... και λενε τι εγινε τωρα εδω....!

:lol::lol:

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

στο προφιλ μου γινεται χαμος απο αρνητικα σχολια για τις αλλαγες

εμενα δεν μου εχουν γινει ουτε οι αλλαγες με τα μυνηματα ουτε με το τσατ...πως μπορω να τις κανω?

Φιλικά Γιώργος

καλησπερα θελω να διαγραψω μια ομαδα που ημουνα διαχειρηστης αλλα την διαχειρηση της ομαδας μου την μεταφερα σε ενα αλλο προφιλ που ειχα ξεχασει τον κωδικο μου . Μετα επελεξα οτι ειχα χασει τον κωδικο μου ελαβα ενα μαιλ και τον αλλαξα τον κωδικο αλλα οταν μπαινω ελενχος δραστηριοτητας και μου ζηταει να ταυτοποιησω καποιιες φωτογραφιες ποιος ειναι εκει αλλα τα ατομα που ειχα προσθεσει ειναι απο μια ομαδα που δεν τους ξερω και τους εψαξα εναν εναν απο ενα αλλο λογαριασμο και με πεταει εξω απο το facebook αυτο. πως μπορω να διαγραψω την ομαδα αυτη και τον λογαριασμο του facebook αυτο; . Edited by JOHNMEGARYTHMOS

ποιες λιστες??

εμενα παντως σημερα που πηγα στα μνματα να δω κατι που μου ειχανε πει εβγαζε τον διαλογο μπερδεμενο...:ninja:

κάπου στις ρυθμίσεις μπορούσες να δημιουργήσεις λίστες φίλων.

πχ οικογενεια, φίλοι, αγνωστοι. έτσι μπορούσες να διαχωρίσεις τα άτομα. επίσης έτσι μπορουσες να επιλέξεις ποια/ες ομάδα/ες θέλεις να σε βλέπουν online

τώρα με το νέο προφίλ δε βρίσκω αυτές τις λίστες.

επίσης, πως γίνεται να δω ποιοί είναι online;

πχ οικογενεια, φίλοι, αγνωστοι. έτσι μπορούσες να διαχωρίσεις τα άτομα. επίσης έτσι μπορουσες να επιλέξεις ποια/ες ομάδα/ες θέλεις να σε βλέπουν online

θα πας λογ/μος και μετα θα επιλεξεις επεξεργασια φιλων και εκει εχει ολους τουσ φιλους σου και τις ομαδες στα αριστερα σου . και οταν θελεις να φτιαξεις μια ομαδα πας δημιουργηστε λιστα που υπαρχει στα δεξια και στην μεση της σελιδας. μετα γραφεις το ονομα της ομαδας σου και επιλεγεις τους φιλους που θελεις να βαλεις και πατας αποθηκευση τοσο απλο. επισης οταν συνδεθεις στην συνομιλια διπλα απο καθε ομαδα εχει ενα πρασινο κυκλακι οταν ειναι πρασινο σημαινει οτι εισαι online στην συγκεκριμενη ομαδα και σε βλεπουνε . ενω εαν πατησεις πανω στο κυκλακι και γινει μαυρο και αλλαξει γωνια σημαινει οτι δεν ειναι online στην συγκεκριμενη ομαδα.ελπιζω να σε καλυψα.

έχει αλλάξει εμφάνισει το προφίλ μου όμως. ΔΕ μπορώ να δω ποιο'ι είναι ονλινε. μου εμφανίζει μόνο 18 άτομα (τα τελευταία(?) που συνομίλησα) και έχει πράσινο κυκλάκι σε όσους είναι ονλινε.

δε μπορώ να καταλάβω τί γίνεται :(

εδιτ:

τσέκαρε τη φωτό να δεις πως μου τα εμφανίζει

http://imageshack.us/photo/my-images/98/capturelhr.png

Edited by mol

το λευκο το εχεις σβησει εσυ φανταζομαι

δεν εχει καμια διαφορα νομιζω με το κανονικο

και οταν λες νεο προφιλ τι εννοεις??

Φιλικά Γιώργος

δες πανω στη φωτο που ποσταρα. νεο προφιλ το λεω με την εννοια της αλλαγης του τσατ

στην αρχικη δεν καταλαβενω καμια αλλαγη

τωρα στο τσατ ειδα οτι δεν σου βγαζει ολα τα ονοματα

μια φιλη μου το εχει γυρισει στο παλιο τσατ...θα την ρωτησω και θα σου πω:)

Φιλικά Γιώργος

και εγω το εχω παθει...:(

εγω απο τοτε δεν εχω ξαναανεβασει βιντεο γιατι φοβαμαι:p

παιδες μια ερωτηση και απο μενα...πως μπορω να βαλω στο facebook μου το τσατ με μυνηματα και συννημενα και τετοια???

απο οσο θυμαμαι θα πας λογαριασμος μετα θα πας ρυθμισεις θα ενεργοποιησεις το μαιλ του facebook οριζοντας ενα username. και απο εκει το εμφανιζει εαν βρω το λινκ θα στο στειλω να το βαλεις δεν το βρισκω τωρα..

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

καλησπερα θελω να διαγραψω μια ομαδα που ημουνα διαχειρηστης αλλα την διαχειρηση της ομαδας μου την μεταφερα σε ενα αλλο προφιλ που ειχα ξεχασει τον κωδικο μου . Μετα επελεξα οτι ειχα χασει τον κωδικο μου ελαβα ενα μαιλ και τον αλλαξα τον κωδικο αλλα οταν μπαινω ελενχος δραστηριοτητας και μου ζηταει να ταυτοποιησω καποιιες φωτογραφιες ποιος ειναι εκει αλλα τα ατομα που ειχα προσθεσει ειναι απο μια ομαδα που δεν τους ξερω και τους εψαξα εναν εναν απο ενα αλλο λογαριασμο και με πεταει εξω απο το facebook αυτο. πως μπορω να διαγραψω την ομαδα αυτη και τον λογαριασμο του facebook αυτο; .

Για να διαγράψεις ένα group/ομάδα κλπ πρέπει να διαγράψεις ένα - ένα τα μέλη της ομάδας και τελευταίον τον διαχειριστή. Το θέμα είναι ότι κάποιες φορές κάποια μέλη δεν διαγράφονται, λόγω bug.

Για να διαγράψεις ένα group/ομάδα κλπ πρέπει να διαγράψεις ένα - ένα τα μέλη της ομάδας και τελευταίον τον διαχειριστή. Το θέμα είναι ότι κάποιες φορές κάποια μέλη δεν διαγράφονται, λόγω bug.

ναι αλλα αφου δεν μπορω να μπω στο λογαριασμο μου τι να κανω.. . επισης αναζητησα απο ενα αλλο προφιλ το δικο μου λογαριασμο και απο κατω ειχε αναφορα και επελεξε οτι δεν ξερω τον κωδικο μου λεει θα το δουνε οι διαχειριστες και θα το σβησουνε το προφιλ ;. θα γινει αραγε;. αυτο εινα βλακεια γιατι μπορει να το πατησει οποιασδηποτε ασχετος.. τι να πω μακαρι να μπορω να το σβησω..

ναι αλλα αφου δεν μπορω να μπω στο λογαριασμο μου τι να κανω.. . επισης αναζητησα απο ενα αλλο προφιλ το δικο μου λογαριασμο και απο κατω ειχε αναφορα και επελεξε οτι δεν ξερω τον κωδικο μου λεει θα το δουνε οι διαχειριστες και θα το σβησουνε το προφιλ ;. θα γινει αραγε;. αυτο εινα βλακεια γιατι μπορει να το πατησει οποιασδηποτε ασχετος.. τι να πω μακαρι να μπορω να το σβησω..

Στο λογαριασμό σου ή στο group δεν μπορείς να μπεις; Γιατί αν βγεις από admin ο καθένας θα μπορεί να γίνει admin.

Στο λογαριασμό σου ή στο group δεν μπορείς να μπεις; Γιατί αν βγεις από admin ο καθένας θα μπορεί να γίνει admin.

σε κανενα απο τα 2 δυο διοτι ειμαι ο μοναδικος διαχειρηστης στην ομαδα.

σε κανενα απο τα 2 δυο διοτι ειμαι ο μοναδικος διαχειρηστης στην ομαδα.

Γιατί δεν κάνεις ταυτοποιήση στα άτομα αυτά & μετά διέγραψε το group σου εφόσον είσαι ο μoναδικός διαχειριστής, αυτό σου προτείνω εγώ.

Eγώ όσες φορές έχω ζητήσει κάτι απο το team του facebook, ποτέ δεν μου έχουν απαντήσει.

Γιατί δεν κάνεις ταυτοποιήση στα άτομα αυτά & μετά διέγραψε το group σου εφόσον είσαι ο μoναδικός διαχειριστής, αυτό σου προτείνω εγώ.

Eγώ όσες φορές έχω ζητήσει κάτι απο το team του facebook, ποτέ δεν μου έχουν απαντήσει.

οκ τελικα τα καταφερα και επαναφερα τον λογαριασμο μου μετα απο 4φορες ταυτοποιηση χρηστων και διορθωσα την ομαδα. ευχαριστω πολυ για την βοηθεια ολους οσους μου απαντησαν