Jump to content

Περί Facebook

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1. Το Facebook απνεργοποιεί λογαριασμούς με περίεργη λογική/τακτική. Μην προσπαθείτε να την κατανοήσετε, δεν έχει νόημα.

2. Μην βασίζετε τη ζωή σας σε αυτό και μην ασχολείστε τόσο πολύ. Μόνο να χάσετε έχετε.

3. Δεν θα συζητήσουμε για το πως θα δημιουργήσουμε προβλήματα σε άλλους, ούτε μέσω Facebook, ούτε γενικά.

Thank you.

για το 2ο που λες...το facebook μας εθιζει...εγω προσωπικα δεν εχω βαλει στοιχεια μου πολλα και εχω κρατησει κλειστο το απορρητο...

για το 1ο γενικα ολα στο facebook ειναι παραξενα...στο 3ο δεν θα παρω θεση γιατι ειναι δουλεια των moderator:)

για το δεύτερο που λες, πως θα σου φαινόταν να σε διέγραφαν από δω;; εννοώ είσαι πάνω από τα 9χιλιαδες μηνύματα, σίγουρα δεν θα σου άρεσε, σκέψου το face που κάνεις πολλά περισσότερα από να γράφεις σε ένα fora.

θα συμφωνησω σε αυτο μαζι σου...αλλα δεν θα στεναχωριομουν πολυ για τα μυνηματα αλλα για ολα αυτα που εχω κανει εδω...τα θεματα που εχω διαβασει που ειναι πανω απο 1000 καθως αυτα που παρακολουθω ειναι 900+ , τις παρεες που εφτιαξα εδω , δηλαδη θα χασω πολλα...ετσι ειναι και το facebook

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Όλα μια ιδέα είναι.Ο κόσμος θα υπάρχει και αύριο με ή χωρίς facebook.

Ολα μια ιδεα ειναι ναι.

Οσο για το αυριο, ας το αφησουμε καλυτερα να ερθει απο μονο του.

Κοιταμε το σηεμρα παντα, και αφου σημερα υπαρχει FaceBook για ποιο λογο εμεις να ειμαστε απο εξω?

Το αυριο κανεις δεν ξερει τι μας ξημερωνει, μπορει αυριο να γινει κατι καλυτερο απο το FaceBook και να παρει ολλους τους χρηστες εκει, κατι αδυνατον αυτην την στιγμη, μπορει αυριο να ερθει το τελος του κοσμου οπως λενε για το 2012, μπορει αυριο να πεσει τελειως η Ελλαδα με ολα αυτα που γινοντε και οχι FaceBook να μην εχουμε αλλα και Ιντερνετ, ειναι πολλα τα μπορει για το αυριο.

Για αυτο μην κοιταμε το αυριο, ας κοιταμε το σημερα.

Το χθες δεν το σκεφτομαστε γιατι περασε, το αυριο δεν το ξερουμε, οποτε κοιταμε το τι κανουμε στο σημερα.

χθες το μεσημέρι πήρα ΑΠΑΝΤΗΣΗ από το fb team

Hi,

Our records indicate that you have more than one account on Facebook. For future reference, please note that maintaining multiple accounts is a violation of Facebook’s Statement of Rights and Responsibilities. Violations of this rule could result in all of your accounts being disabled.

Unfortunately, Facebook does not allow you to merge accounts. Please respond to this email and specify which one of your accounts you would like to keep. Be sure to include:

• A description of the profile picture

• A rough estimate of when the account was created

• Any other information that could help identify the account you want to keep

Once we receive this information, we can take further steps to assist you.

Thanks for contacting Facebook,

Tia

User Operations

Facebook

με λίγα λόγια λέει πως έχουν δει πως έχω κι άλλους λογαριασμούς (αλήθεια είναι αυτό)

και πως πρέπει να διαλέξω ποιον θέλω να ναι ενεργός.. τους έστειλα και εγώ την απάντηση μου και ελπίζω σύντομα να πάνε όλα καλά:cool: .

μεσω ip λογικα και διαφορετικων πληροφοριων ισως μεσα απο το προφιλ

Φιλικά Γιώργος

Μέσω της IP διεύθυνσης της ,θεωρώ εγώ.

Δε λέει τίποτα η IP. Μπορεί να είναι στη δουλειά και να μπάινουν και άλλοι στα δικά τους προφίλ. Η να είναι σε internet cafe.

Μπορώ να μετατρέψω μια σελίδα σε ομάδα ?

οχι...δυστιχως:(

Φιλικά Γιώργος

εχει δημιουργηθει εα fake προφιλ με την φωτογραφια μιας γνωστης μου. φωτογραφια προφιλ.

μπορει να μαθει ποιος το εκανε?

εχει επικοινωνησει με την fb team και το μονο που εγινε ειναι οτι μπλοκραν το fake προφιλ ωστε να μην το βλεπει η ιδια.

το fake υπαρχει ακομη.

εχει δημιουργηθει εα fake προφιλ με την φωτογραφια μιας γνωστης μου. φωτογραφια προφιλ.

μπορει να μαθει ποιος το εκανε?

εχει επικοινωνησει με την fb team και το μονο που εγινε ειναι οτι μπλοκραν το fake προφιλ ωστε να μην το βλεπει η ιδια.

το fake υπαρχει ακομη.

δεν νομιζω...εκτος αν πεις κατι σε αρχες και τετοια...

αλλα για να σβηστει το προφιλ μπορεις να κανεις αναφορες

Φιλικά Γιώργος

εχουν γινει αρκετεες αναφορες και το αποτελεσμα ειναι το παραπανω. υπαρχει το προφιλ, απλα η κοπελα δε μπορει να το δει

δε νομιζω να ασχοληθουν οι αρχες για ενα fake προφιλ. το οποιο απο οτι καταλαβαν δεν κανει κατι κακο, απλα εχει τη φωτογραφια της γνωστης μου

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΒΗΣΩ ΑΠΟ ΦΙΛΟ?

:!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:

Edited by zxr

Στην αρχική σελίδα, όταν σου ξαναπαρουσιαστεί δημοσίευση του, πας λίγο δεξιά της δημοσίευσης, εμφανίζεται ένα Χ, το πατάς και επιλέγεις "Απόκρυψη όλων από τον Μήτσο".

Καλημέρα εάν βάλετε ως μάιλ το μάιλ της κοσμοτε και το μάιλ του vodafone 360 και ενεργοποιήσετε την λήψη μάιλ θα σας έρχεται ειδοποίηση στο κινητό για της επιλογές που έχετε ορίσει να λαμβάνετε μάιλ και έτσι θα ξέρετε άμεσα πότε π.χ. Σας έστειλε κάποιος φίλος σας μύνημα και ποιος. Και έγραψε στον τοίχο σας όπως ή αίτημα φιλίας. Σας ερχετέ ενημερωτικο μύνημα ότι ήρθε μάιλ στην θυρίδα σας και γράφει το θέμα του μυνήματος . Βολεύει παρά πολύ ιδιαίτερα όταν έχεις κινητό ίντερνετ ενημερώνεσε άμεσα και μπαίνεις και βλέπεις. Δοκιμάστε τό. Αύριο λήγει το vodafone mail και στην θέση του υπάρχει το vodafone 360 που από μου είπανε λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο αλλά δεν το εχω δοκιμάσει ακόμα. Για την κοσμοτε ισχύει το εχω δοκιμάσει.

Πώς βρήκανε ότι έχεις πάνω από ένα λογαριασμό;

Τους το είπα εγώ αφού με κάνανε ban , βέβαια ο πραγματικός λόγος είναι άγνωστος.. όμως!! Μου ενεργοποίησαν ξανά το profile μου με αντίτιμο να μου σβήσουν ένα άλλο που είχα αλλά δεν με πειράζει.. αυτό που με ενόχλησε είναι πως μου βάλανε το ονοματεπώνυμο μου στο profile μου .. αλλά οκ δεν πειράζει.. δεν έχω εχθρούς ούτε σκοπεύω να αποκτήσω.

Το θέμα είναι πώς το βρήκανε. Γιατί ok, στα φόρουμς υπάρχουν διάφορα εργαλεία. Αλλά στο facebook; Και μιλάμε για site με εκατομμύρια ή και δισεκατομμύρια χρήστες...

Το θέμα είναι να μην το αλλάζεις συνέχεια το όνομα , διότι θα σε βάλουν στόχο:lol:....

θα πω ενα ενημερωτικο και ενα προβλημα....το ενημερωτικο ειναι σε σχεση με αυτο που λες εσυ...οτι μην αλλαζετε συνεχεια ονοματα γιατι μετα δεν θα σας αφησει να το ξανα αλλαξετε ( θα σας πει οτι εχετε αλλαξει πολλες φορες ονομα ) και μετα θα μεινετε με αυτο που εχετε νομιζω για πολυ καιρο

τωρα εχω μια απορια

εχω μια πολυ καλη μου φιλη και στο facebook...προχτες που εψαχνα το ονομα της στα σχολια φαινοταν μαυρο,δεν ηταν συνδεσμος να μπω μεσα και στην αναζητηση δεν μου βγαζει το ονομα της...

οι αλλοι ομως οι φιλοι μου μπαινουν κανονικα στο προφιλ της...τι γινεται εδω??

Φιλικά Γιώργος

Το πιό πιθανό είναι να σε έχει μπλοκάρει Γιώργο.

αυτο σκεφτομαι και εγω...θα την ρωτησω οταν την δω..:(

Φιλικά Γιώργος

Ρε απδια τι εγινε παλι με τις νεες αλλαγες?Πως μπορω να δω ποιοι ειναι online?Μου βγαζει συνεχεια μια συγκεκριμενη λιστα ατομων και δε μπορω ειτε ειναι offline ειτε online
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]