Jump to content

Περί Facebook

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει η δυνατότητα να μην φαίνονται σε όλους οι δημοσιεύσεις τις οποίες κάνει ένα συγκεκριμένο άτομο(από τους φίλους μου) στον τοίχο μου ή στις φωτογραφίες; Για να το πω πιο απλά, με ενδιαφέρει να μην βλέπουν οι υπόλοιποι φίλοι μου τις δημοσιεύσεις που κάνει η γκόμενα!

σιγουρα γινεται ποιοι θελεις να βλεπουν τον τοιχο σου. τωρα για δημοσιευσεις συγκεκριμενου ατομου δε γνωριζω

εψαξες στις ρυθμισεις?

σιγουρα γινεται ποιοι θελεις να βλεπουν τον τοιχο σου. τωρα για δημοσιευσεις συγκεκριμενου ατομου δε γνωριζω

εψαξες στις ρυθμισεις?

Το έψαξα λίγο και δεν βρήκα κάτι αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι δεν υπάρχει....εξάλλου είμαι και λίγο άσχετος γύρω από το facebook. Με ενδιαφέρει οι δημοσιεύσεις συγκεκριμένου ατόμου να μην φαίνονται, να μπορούν να γίνονται αλλά να είναι αόρατες σε όλους τους άλλους φίλους μου.

Υπάρχει η δυνατότητα να μην φαίνονται σε όλους οι δημοσιεύσεις τις οποίες κάνει ένα συγκεκριμένο άτομο(από τους φίλους μου) στον τοίχο μου ή στις φωτογραφίες; Για να το πω πιο απλά, με ενδιαφέρει να μην βλέπουν οι υπόλοιποι φίλοι μου τις δημοσιεύσεις που κάνει η γκόμενα!

Θα πας ρυθμισεις

ρυθμισεις απορρητου

Πράγματα που κοινοποιούν οι άλλοι

και μετα θα πατησεις μορφοποιηση στο

Ποιοι μπορούν να δουν τις δημοσιεύσεις φίλων στον τοίχο μου

:)

και μια ερωτηση απο μενα...γινεται να βρω αν καποιος μπαινει στον λογαριασμο μου??

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Μπορείς να ορίσεις στις ρυθμίσεις ασφαλείας να σου στέλνει mail όταν γίνεται login από κάποιον υπολογιστή που δεν είναι trusted καθώς και να σου κάνει καταγραφή τους υπολογιστές από τους οποίους μπαίνει κάποιος στον λογαριασμό σου.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Μπορείς να ορίσεις στις ρυθμίσεις ασφαλείας να σου στέλνει mail όταν γίνεται login από κάποιον υπολογιστή που δεν είναι trusted καθώς και να σου κάνει καταγραφή τους υπολογιστές από τους οποίους μπαίνει κάποιος στον λογαριασμό σου.

το δευτερο που μπορω να το βρω?

Φιλικά Γιώργος

πας my account-> Account security (πατας το change στα δεξια του)-> Login notifications

When an unrecognised computer or device tries to access my account:

Send me an email

Send me a text message

επιλεγεις το Send me an email:)

πας my account-> Account security (πατας το change στα δεξια του)-> Login notifications

When an unrecognised computer or device tries to access my account:

Send me an email

Send me a text message

επιλεγεις το Send me an email:)

το βρηκα μονος τελικα:p

και το εχω στα ελληνικα:p

Φιλικά Γιώργος

Οταν κάνεις τη δημοσίευση υπάρχει επιλογή που λες ποιος δεν θέλεις να το δεις. Παλιότερα το είχα χωρίσει σε ομάδες και το βλέπανε μόνο συγκεκριμένα άτομα.

Παιδιά εχω πρόβλημα με την αρχική σελίδα στο facebook μου. Δεν εμφανίζονται τα γενεθλια των φίλων μου ούτε οι προσεχείς εκδηλώσεις μου πανω δεξιά. Στη θέση τους μου βγάζει ένα παραθυράκι με τα πιο πρόσφατα νέα των φίλων μου, δηλ. μόλις καποιος γίνει φίλος με καποιον άλλον, ανεβάσει κάτι, κατασταση, σχολιάσει κάτι μου το βγάζει εκεί. Ακόμα οι φίλοι μ που ειναι συνδεδεμένοι δεν φαίνονται πάνω αριστερά όπως τα εβγαζε σε κουτάκια αλλα μόνο κατω κατω δεξιά. Τι συμβαίνει?

Μπορω απο καπου να επικοινωνισω με καποιον γιατι τελευταια κολλαει παααααρα πολυ το facebook και ανελπιστα δεν φταιει η συνδεση....
:w00t:

καμια βοηθεία;;;

τελικα το βρηκα ειναι το happening now feed που ειναι σε δοκιμαστικη εκδοση στο facebook σε ορισμένους χρήστες... εμένα δεν μ'αρεσει καθόλου γιατι δεν μ εμφανισει τις προσεχεις εκδηλώσεις...και αλλάζει την εμφανιση της αρχικης σελίδας και ο τρόπος κύλισης της σελίδα στον browser...

τελικα το βρηκα ειναι το happening now feed που ειναι σε δοκιμαστικη εκδοση στο facebook σε ορισμένους χρήστες... εμένα δεν μ'αρεσει καθόλου γιατι δεν μ εμφανισει τις προσεχεις εκδηλώσεις...και αλλάζει την εμφανιση της αρχικης σελίδας και ο τρόπος κύλισης της σελίδα στον browser...

μπορεις να βγαλεις ενα screenshot να δουμε??

Φιλικά Γιώργος

Υπαρχει καποιος τροπος να δω αν το προφιλ μου "δουλευει" σωστα??

τι εννοεις με αυτο?????

Φιλικά Γιώργος

τι εννοεις με αυτο?????

Κολλαει το τσατ και πρεπει να κανω συνεχεια refresh για να εμφανιστουν τα μηνυματα που εχω λαβει,οπως και με το refresh εμφανιζονται και οι ειδοποιησεις....μου εχει ξανασυμβει αλλα κραταει κμια δυο ωρες...τωρα εχουν περασει 3 μερες ...Εεχω ψαξει αλλα δεν εχω βρει κανενα email να επικοινωνησω και ελεγα μηπως υπαρχει καποιος τροπος...

Κολλαει το τσατ και πρεπει να κανω συνεχεια refresh για να εμφανιστουν τα μηνυματα που εχω λαβει,οπως και με το refresh εμφανιζονται και οι ειδοποιησεις....μου εχει ξανασυμβει αλλα κραταει κμια δυο ωρες...τωρα εχουν περασει 3 μερες ...Εεχω ψαξει αλλα δεν εχω βρει κανενα email να επικοινωνησω και ελεγα μηπως υπαρχει καποιος τροπος...

Το facebook γενικά πίνει και κολλάει τον τελευταίο καιρό...

Κάτι κουλά μου κάνει κι εμένα,μου εμφανίζει ειδοποιήσεις για μηνύματα που έχω δει κτλ...

και σε μενα και στους φιλους μου τα ιδια...δεν εχεις εσυ μονο προβλημα...το facebook εχει γενικο προβλημα...εμενα χτες ουτε με refresh εμφανιζοντουσαν τα μυνηματα μονο με εξοδο

Φιλικά Γιώργος

Εμένα κολλάει μόνο στο chat αλλά πιθανολογούσα ότι έφταιγε η mobile internet σύνδεσή μου. Μάλλον είναι θέμα προβλήματος του ίδιου του facebook απ' ότι φαίνεται.
Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

και σε μενα και στους φιλους μου τα ιδια...δεν εχεις εσυ μονο προβλημα...το facebook εχει γενικο προβλημα...εμενα χτες ουτε με refresh εμφανιζοντουσαν τα μυνηματα μονο με εξοδο

Α εγω παραξενευτηκα γιατι μονο σε μενα τα κανει αυτα και σε κανεναν φιλο μου....ΤΙ θα κανουμε ομως??εχει καταντησει σπαστικο...

Α εγω παραξενευτηκα γιατι μονο σε μενα τα κανει αυτα και σε κανεναν φιλο μου....ΤΙ θα κανουμε ομως??εχει καταντησει σπαστικο...

εγω μονο με refresh την βγαζω...δεν μπορω αλλο...μπορουμε να κανουμε κατι αλλα δεν νομιζω να γινει γιατι το facebook ειναι εθιστικο...να κλεισουμε τους λογαριασμους μας για ενα μεγαλο διαστημα

και το αλλο που παρατηρισα ειναι οτι κανενας φιλος μου δεν μπαινει msn παλιοτερα ειχα 25+ ατομα μεσα...τωρα αντε να βρω 5 μεσα...ακομα και φιλοι μου που ειναι συνδεμενοι στο messenger μου μιλανε απο facebook

Φιλικά Γιώργος

ακομα και φιλοι μου που ειναι συνδεμενοι στο messenger μου μιλανε απο facebook

Εγώ τους λέω να μου μιλάνε στο MSN γιατί το facebook έχει πολύ μικρά γράμματα και κουράζονται τα μάτια μου. :rolleyes:

Έκανα αίτημα φιλίας κάπου και απ ότι κατάλαβα μου έκανε αποκλεισμό. Ξέρει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να ακυρώσω το αίτημα;

Εγώ τους λέω να μου μιλάνε στο MSN γιατί το facebook έχει πολύ μικρά γράμματα και κουράζονται τα μάτια μου. :rolleyes:

Εγω τους λεω να μου μιλανε msn ή σkype λογω ανωτερας βιας...