FREAK_OF_NATURE Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 εγω τι βρισκω βλακωδες. μπαινεις στο προφιλ σου και για να βρεις ποιο καρτουν ειναι ποιος, πρεπει να περνας με το ποντικι πανω απο τις φωτο. ασε που δεν εχει κανενα νοημα. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Το βρίσκω πολύ διασκεδαστικό , εγώ βέβαια επειδή δεν έβρισκα το καρτούν που μου άρεσε, έβαλα μια φωτό απο την ταινία v-for vendetta που επίσης μου αρέσει καλύτερα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 και καποια αλλη απο εδω μεσα εχει το V for vendetta.. οπως και καποιος εχει φωτο τον ψωμιαδη ντυμενο ζορο! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Εμένα μ' αρέσουν γενικά τα καρτούν. Γι' αυτό και αφήνω την εικόνα ως έχει. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Εγώ μόλις μπήκα (δεν μπαίνω και συχνά) και είδα σε όλες τις επαφές μου φωτο από καρτούν, σκέφτηκα ότι πρόκειται πάλι για κάποιας μορφής ιό, μιας και είναι της μόδας οι ιοί στο fb τώρα τελευταία. :) Ελπίζω να μην κρατήσει παραπάνω από τις 20 που λέγεται γιατί δεν βολεύει καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 εγω τι βρισκω βλακωδες. μπαινεις στο προφιλ σου και για να βρεις ποιο καρτουν ειναι ποιος, πρεπει να περνας με το ποντικι πανω απο τις φωτο. ασε που δεν εχει κανενα νοημα. εγώ το βρίσκω ωραίο, αλλά όντως υπάρχει το πρόβλημα που αναφέρει η Freak. από χθες, όταν μπαίνω στο facebook, βλέπω μία μία τις φωτογραφίες για να δω ποιος είναι μέσα. :p bug: βρήκα το εξής bug στο chat: όταν πατάω για να μιλήσω με κάποιον, στην αρχή μου λέει ότι ο X είναι εκτός σύνδεσης και μέσα σε 2'' μου γράφει ότι είναι συνδεδεμένος, αλλά ο X δεν έχει βγει ποτέ. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 bug: βρήκα το εξής bug στο chat: όταν πατάω για να μιλήσω με κάποιον, στην αρχή μου λέει ότι ο X είναι εκτός σύνδεσης και μέσα σε 2'' μου γράφει ότι είναι συνδεδεμένος, αλλά ο X δεν έχει βγει ποτέ. :wacko: Αυτό είναι χρόνιο bug του facebook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Αυτο με το Chat με το κανει εδω και αρκετο καιρο..! εκει που μιλας...ξαφνικα ο αλλος Off .... μετα ξανα γραφεις... ΟΝ !! :p παντως απο τα καρτουν/anime εγω εχω βαλει τον Son Goku..! ηθελα να βαλω τον σεριφη απο το Saber Rider Αλλα το εβαλε αλλος φιλος μου ...! :lol::p:p Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Πάει να γίνει μοδίτσα αυτό το σύστημα γιατί ξέρω πολλούς φίλους μου (ανάμεσα τους και εγώ) που θα κρατήσουμε τα καρτούν και μετά τις 20/11 :happy: Η Candy Candy μου θα συνεχίσει να αλωνίζει στα λημέρια του FB:cool: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Ας βγάλουμε και εμείς μια ανακοίνωση να βάλουν φωτογραφίες από κινητά, να δούμε ποσοι θα αλλάξουν εικόνες προφίλ. :lol: Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Ας βγάλουμε και εμείς μια ανακοίνωση να βάλουν φωτογραφίες από κινητά, να δούμε ποσοι θα αλλάξουν εικόνες προφίλ. :lol: ναι..να φτιαξουμε σελιδα..τελειο θα ειναι:lol: ειδη ενας ζηλεψε και ειπε να βαλουν τραγουδιστες:p σημερα τις βγαζουμε ειχε ομως πλακα:p Εγώ μόλις μπήκα (δεν μπαίνω και συχνά) και είδα σε όλες τις επαφές μου φωτο από καρτούν, σκέφτηκα ότι πρόκειται πάλι για κάποιας μορφής ιό, μιας και είναι της μόδας οι ιοί στο fb τώρα τελευταία. :) Ελπίζω να μην κρατήσει παραπάνω από τις 20 που λέγεται γιατί δεν βολεύει καθόλου. οταν μπηκα και ειδα τα καρτουν για εικονες νομιζα και εγω κατι υποπτο...αλλα μου ειπαν οτι προκειται για πλακα και εβαλα toy story 3:lol: αλλα ουτε εμενα με βολεψε και το αλλαξα αμεσως:p Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 «Kατάληψη» στο Facebook έκαναν οι ήρωες-καρτούν των παιδικών μας χρόνων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Πάντως σήμερα που μπήκα διάβασα ότι απο σήμερα εώς 25 Νοεμβρίου , να βάλουμε φωτογραφίες πρώην μας , θα έχει πολύ γέλιο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Εγώ διάβασα να βάλουμε γυμνές φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Εγώ διάβασα να βάλουμε γυμνές φωτογραφίες. δεν προκειται να το τολμισει κανενας:lol::lol::lol: Πάντως σήμερα που μπήκα διάβασα ότι απο σήμερα εώς 25 Νοεμβρίου , να βάλουμε φωτογραφίες πρώην μας , θα έχει πολύ γέλιο!!! ναι...εγω βασικα ακουσα να βαλουμε αυτουνου που μας αρεσει Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Το κουράσαμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Ρε παιδια εδω και καποιες ωρες δε μπορω να μπω να συνδεθω καθολου μου λεει κατι για συντηρηση,ειναι μονο σε εμενα η γενικοτερο? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Λειτουργεί κανονικά. Βλέπω ότι και άλλοι ποστάρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Επίσης, άλλαξε ο ήχος του chat. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toliswr Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 αυτο με τα καρτουν ηταν κατι καλο. μας γυρισε αρκετα πισω...αντε να κανουν το ιδιο και με παλιους ηρωες της τιβι. με dukes, miani vice και τετοια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 αυτος ο νεος ηχος στο τσατ με παραξενεψε στην αρχη αλλα ειναι πιο καλος απο τον αλλον οταν μου στελνανε πολλα μου εσπαγε τα νευρα ολο αλλαγες ειναι στο φεις Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 αυτο με τα καρτουν ηταν κατι καλο. μας γυρισε αρκετα πισω...αντε να κανουν το ιδιο και με παλιους ηρωες της τιβι. με dukes, miani vice και τετοια... Πιστεύω δεν χρειάζεται να μας το πουν για να το κάνουμε , μπορείς να το βάλεις και μόνος σου .εγώ στο δικό μου προφίλ δεν έχω βγάλει το καρτούν που μου αρέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dverveles Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Παιδιά, μια ερώτηση όποιος μπορεί. Ξέρετε πως μπορώ να σβήσω όλη την πρόσφατη δραστηριότητα από τον τοίχο μου; είναι πάρα πολλά και θέλω να το "καθαρίσω" τελείως αν είναι εφικτό... Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Υγεία να έχουμε και προχωράμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Eχω ξανα αναφερθει σαυτο το θεμα αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται...ο αριθμος των φιλων μου μεταβαλλονται συνεχεια...κανω add καποιους,αυξανεται ο αριθμος.Οταν ξανα μπαινω ή κανω refresh ή ξανα "Προφιλ" οι φιλοι λιγοστευουν...τι γινεται ??ξερει κανεις? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 ή σε διαγραφουν οι φιλοι σου ή τραβαει χοντρα κολληματα η σελιδα ή καποιοι απο τους φιλους σου απενεργοποιουν το λογαριασμο τους. δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο @dverveles εγω εκατσα και τα εσβησα ολα ενα προς ενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts