eatmydust Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Μόλις μου ήρθε πρόσκληση να κάνω join σε μια ομάδα αλλά από κάποιον άσχετο... Δηλαδή δεν τον ήξερα τον άνθρωπο και μου εμφανίστηκε από Κύπρο...:wacko: Γίνεται να στείλεις προσκλήσεις γενικότερα σε πολλαπλούς άσχετους με σένα χρήστες; Παρόλου που μου φάνηκε περίεργο και είδα τελικά ότι γίνεται, θα μ' ενδιέφερε ο τρόπος που γίνεται για να το εφαρμόσω κι εγώ σε κάτι που θέλω... Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Εφόσον εσύ δεν το έχεις απόρρητο το προφίλ σου , μπορεί ο οποιοσδήποτε να σου στείλει κάτι & εσύ επίσης σε όποιον δεν το έχει απόρρητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Εφόσον εσύ δεν το έχεις απόρρητο το προφίλ σου , μπορεί ο οποιοσδήποτε να σου στείλει κάτι & εσύ επίσης σε όποιον δεν το έχει απόρρητο. Μάλλον δεν με κατάλαβες τι ήθελα να πω. Έχω δεξιά στην Αρχική σελίδα "1 πρόσκληση σε ομάδα" και αυτός που μου έκανε πρόσκληση ούτε που τον ξέρω... Για να με κάνει πρόσκληση όμως, με κάποιον τρόπο με βρήκε σε κάποια λίστα και μου έκανε invite... Ρωτάω τον τρόπο με τον οποίο το έκανε αυτό από τη στιγμή που όταν θέλεις να στείλεις προσκλήσεις για ομάδα ή προτεινόμενες σελίδες, σου βγάζει να διαλέξεις ΜΟΝΟ από τη λίστα των φίλων σου... Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gia13mes Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Γεια σασ..!Ηθελα να ρωτησω κατι σχετικο με τις ΟΜΑΔΕΣ του facebook...Πως γινετε να τισ διαγραψω πολλες μαζι ή ολες ή ενα ευκολοτερο τροπο να τις διαγραφω μια-μια??ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!:D:D Παράθεση ΚΡΗΤΗ 13 :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Γεια σασ..!Ηθελα να ρωτησω κατι σχετικο με τις ΟΜΑΔΕΣ του facebook...Πως γινετε να τισ διαγραψω πολλες μαζι ή ολες ή ενα ευκολοτερο τροπο να τις διαγραφω μια-μια??ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!:D:D νομιζω δεν γινεται...ξερεις πως βλεπω τις ομαδες μου γιατι δεν εχω βρει λυση?? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gia13mes Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 (edited) νομιζω δεν γινεται...ξερεις πως βλεπω τις ομαδες μου γιατι δεν εχω βρει λυση?? Στην αρχικη σελιδα αριστερα λεει ομαδες..και μπαινεις.. αλλα για να τισ διαγραψεις πρεπει να μπεις στην καθε ομαδα και να πατησεις αποχωρηση απο την ομαδα...!! νομιζω δεν γινεται...ξερεις πως βλεπω τις ομαδες μου γιατι δεν εχω βρει λυση?? αμα βρεις καμια λυση γραψτη εδω...Γιατι θελω να γινω σε μια ομαδα μελος και δεν μπορω και μου εχουν γυρισει τα εγκεφαλικα κυτταρα..!!:angry::angry: Edited October 16, 2010 by mcde Παράθεση ΚΡΗΤΗ 13 :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 αμα βρεις καμια λυση γραψτη εδω...Γιατι θελω να γινω σε μια ομαδα μελος και δεν μπορω και μου εχουν γυρισει τα εγκεφαλικα κυτταρα..!!:angry::angry: για αυτο σου εχω λυση φιλε...πες σε ενα φιλο σου να σου κανει αιτημα για αυτην την ομαδα...πηγαινε αποδεξου το και αμα δεν γινεται μπες στο m.facebook.com μεσω υπολογιστη και αποδεξου απο εκει..δεν μου αποδεχοταν τα αιτηματα και μπηκα να προσπαθησω απο την εκδοση του κινητου και μπηκα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gia13mes Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 για αυτο σου εχω λυση φιλε...πες σε ενα φιλο σου να σου κανει αιτημα για αυτην την ομαδα...πηγαινε αποδεξου το και αμα δεν γινεται μπες στο m.facebook.com μεσω υπολογιστη και αποδεξου απο εκει..δεν μου αποδεχοταν τα αιτηματα και μπηκα να προσπαθησω απο την εκδοση του κινητου και μπηκα Ευχαριστω πολυ ρε φιλε μου ειχαν κανει αιτημα και δεν μπορουσα να γινω μελος αλλα απο m.facebook.com εγινα...!!:happy::happy: Παράθεση ΚΡΗΤΗ 13 :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Ευχαριστω πολυ ρε φιλε μου ειχαν κανει αιτημα και δεν μπορουσα να γινω μελος αλλα απο m.facebook.com εγινα...!!:happy::happy: τιποτα:):)εμενα μου ειχαν κανει προσκλησεις απο ομαδες που μου αρεσαν αλλα δεν μπορουσα να μπω...μπηκα για πλακα προχτες στην εκδοση κινητου και το βρηκα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Μάλλον δεν με κατάλαβες τι ήθελα να πω. Έχω δεξιά στην Αρχική σελίδα "1 πρόσκληση σε ομάδα" και αυτός που μου έκανε πρόσκληση ούτε που τον ξέρω... Για να με κάνει πρόσκληση όμως, με κάποιον τρόπο με βρήκε σε κάποια λίστα και μου έκανε invite... Ρωτάω τον τρόπο με τον οποίο το έκανε αυτό από τη στιγμή που όταν θέλεις να στείλεις προσκλήσεις για ομάδα ή προτεινόμενες σελίδες, σου βγάζει να διαλέξεις ΜΟΝΟ από τη λίστα των φίλων σου... Δεν νομίζω να έκανα λάθος στην πιό πάνω απάντηση μου, αλλά κοίτα , μπορεί κάποιος κοινός γνωστός να σου έστειλε πρόσκληση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 ένα πολύ σημαντικό θέμα το οποίο πρέπει να διαβαστεί από όλους σας και η πηγή είναι απο in.gr - Νέα Υόρκη Πολλές από τις πλέον δημοφιλείς εφαρμογές του Facebook, όπως για παράδειγμα το παιχνίδι Farmville, μεταδίδουν σε διαφημιστικές εταιρείες και εταιρείες που παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα δεδομένα για τους χρήστες που επιτρέπουν την αναγνώρισή τους, αποκαλύφθηκε από έρευνα της Wall Street Journal. Οι εφαρμογές δίνουν στις εταιρείες πρόσβαση στα ονόματα των χρηστών και, σε ορισμένες περιπτώσεις, τα ονόματα των φίλων τους. Το πρόβλημα αφορά «δεκάδες εκατομμύρια» μέλη του κοινωνικού δικτύου, ακόμα και αυτούς που έχουν ενεργοποιήσει τις αυστηρότερες ρυθμίσεις ασφάλειας στα προφίλ τους. «Η πρακτική αυτή παραβιάζει τους κανόνες του Facebook και εγείρει νέα ερωτήματα για την ικανότητά του να διατηρεί ασφαλείες τα δεδομένα για τους χρήστες και τις δραστηριότητές τους» γράφει η εφημερίδα. Εκπρόσωπος του Facebook διαβεβαίωσε τον συντάκτη ότι λαμβάνει μέτρα για να «περιορίσει δραστικά» τη διαρροή πληροφοριών. «Η ταυτότητα ενός χρήστη του Facebook [user ID] μπορεί αποκαλυφθεί ακούσια από τον browser του χρήστη ή από μια εφαρμογή» παραδέχτηκε ο εκπρόσωπος στην εφημερίδα. Υποστήριξε πάντως ότι τα user ID «δεν επιτρέπουν πρόσβαση στις προσωπικές [private] πληροφορίες οποιουδήποτε χρήστη». Υποσχέθηκε, τέλος, ότι το Facebook θα λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της διαρροής που αποκάλυψε η εφημερίδα. Η έρευνα έδειξε ότι και οι δέκα δημοφιλέστερες εφαρμογές του Facebook μεταδίδουν δεδομένα χωρίς να ενημερώνουν τους χρήστες. Στη λίστα αυτή περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων το Farmville, με 59 εκατομμύρια χρήστες, το HoldEm Poker και το FrontierVille. Το FarmVille και δύο ακόμα δημοφιλείς εφαρμογές μετέδιδαν δεδομένα όχι μόνο για τους χρήστες αλλά και για φίλους τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Δεν νομίζω να έκανα λάθος στην πιό πάνω απάντηση μου, αλλά κοίτα , μπορεί κάποιος κοινός γνωστός να σου έστειλε πρόσκληση. Μα η πρόσκληση που ήρθε από άτομο το οποίο ΔΕ γνωρίζω καν. Δεν τον έχω καν στη λίστα των φίλων μου. Πώς μπόρεσε και μου έστειλε πρόσκληση για την ομάδα του από τη στιγμή που ΔΕΝ με έχει στο friendlist του; Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω... Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Μηπως ξερετε ποια επιλογη ενεργοποιω ωστε να εμφανιζεται στους αγνωστους η ''Εκπαιδευση και Εργασια'' στο προφιλ μου??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Μηπως ξερετε ποια επιλογη ενεργοποιω ωστε να εμφανιζεται στους αγνωστους η ''Εκπαιδευση και Εργασια'' στο προφιλ μου??? πανω δεξια στο Λογαριασμος,ρυθμισεις απορρητου και κατω που λεει Επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις σας Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Μηπως ξερει η και εχει δημιουργησει κανεις ομαδα στο Facebook?Ξερετε πως και που γινεται η που μπορω να βρω αναλυτικες οδηγιες? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Μηπως ξερει η και εχει δημιουργησει κανεις ομαδα στο Facebook?Ξερετε πως και που γινεται η που μπορω να βρω αναλυτικες οδηγιες? Όταν είσαι στην αρχική σελίδα, στην αριστερή στήλη έχει τα Τελευταία νέα, Μηνύματα, Εκδηλώσεις, Φίλοι, Δημιουργία Ομάδας, Ομάδες, Παιχνίδια, Εφαρμογές κλπ. Αλλιώς πηγαίνεις στην καρτέλα Ομάδες και με το που σου εμφανίσει τις ομάδες στις οποίες είσαι μέλος στο κέντρο της σελίδας, επάνω δεξιά γράφει +Δημιουργία Ομάδας. Ελπίζω να ήμουν κατατοπιστικός. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 συνεχεια το αλλαζουν το φειςμπουκ...σημερα αλλαξανε την εμφανιση της συνομιλιας στην αρχικη αριστερα...αλλαξανε και κατι στις ειδοποιησεις..κανουν διαφορες αλλαγες... Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Όταν είσαι στην αρχική σελίδα, στην αριστερή στήλη έχει τα Τελευταία νέα, Μηνύματα, Εκδηλώσεις, Φίλοι, Δημιουργία Ομάδας, Ομάδες, Παιχνίδια, Εφαρμογές κλπ. Αλλιώς πηγαίνεις στην καρτέλα Ομάδες και με το που σου εμφανίσει τις ομάδες στις οποίες είσαι μέλος στο κέντρο της σελίδας, επάνω δεξιά γράφει +Δημιουργία Ομάδας. Ελπίζω να ήμουν κατατοπιστικός.Αυτο το ειδα και εγω αλλα οταν παταω εκει που λες μου βγαζει μονο ενα μικρο παραθυρο που γραφω τιτλο και απο κατω μελη.Ολες τα αλλα που εχουν τα groups πχ τη συντομη περιγραφη αριστερα,φωτογραφιες,προσκληση μελων απο που γινονται? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Πάτα στο search "Groups", μπες στην πρώτη επιλογή (Groups, Application) και πάνω-πάνω έχει κουμπί "+ Create Group". O eatmydust σου λέει για γκρουπ που "χωρίζεις" τους φίλους σου. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Οσον αφορα ποια στοιχεια σας κρατανε οι εφαρμογες που εχετε http://www.facebook.com/settings/?tab=applications Μηπως ξερει η και εχει δημιουργησει κανεις ομαδα στο Facebook?Ξερετε πως και που γινεται η που μπορω να βρω αναλυτικες οδηγιες? Να ξερεις οτι για να διαγραφει η ομαδα θα πρεπει να διαγραφουν/φυγουν ολα τα μελη καθως και ο adnim απο μονος του να φυγει απο το γκρουπ. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Αυτο το ειδα και εγω αλλα οταν παταω εκει που λες μου βγαζει μονο ενα μικρο παραθυρο που γραφω τιτλο και απο κατω μελη.Ολες τα αλλα που εχουν τα groups πχ τη συντομη περιγραφη αριστερα,φωτογραφιες,προσκληση μελων απο που γινονται? γραφεις στην αναζητηση το ονομα τις ομαδας και τα κανεις..η πας στις ομαδες σου και μπαινεις μεσα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Να ξερεις οτι για να διαγραφει η ομαδα θα πρεπει να διαγραφουν/φυγουν ολα τα μελη καθως και ο adnim απο μονος του να φυγει απο το γκρουπ. Ή πολύ απλά. αν είναι αυτός ο admin, να διαγράψει όλα τα μέλη και στη συνέχεια να αποχωρήσει από την ομάδα. Αν είναι διαχειριστής-δημιουργός και αποχωρήσει, πολύ απλά η ομάδα συνεχίζει να υφίσταται με τους υπόλοιπους διαχειριστές. Και νομίζω ότι αν αποφασίσει να επιστρέψει, νομίζω ότι εξακολουθεί να φαίνεται ότι είναι ο δημιουργός της. ΥΓ1. Ψιλά γράμματα όλα αυτά που λέμε.... Ψύλλους στα άχυρα νομίζω ότι ψάχνουμε.... ΥΓ2. Για τη δημιουργία ομάδας, τελικά, ισχύει η δεύτερη λύση που έγραψα πιο πάνω... Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Πάτα στο search "Groups", μπες στην πρώτη επιλογή (Groups, Application) και πάνω-πάνω έχει κουμπί "+ Create Group". O eatmydust σου λέει για γκρουπ που "χωρίζεις" τους φίλους σου. γραφεις στην αναζητηση το ονομα τις ομαδας και τα κανεις..η πας στις ομαδες σου και μπαινεις μεσαΑυτο σας λεω και εγω οτι κανω,μετα εκει μου βγαζει μονο ενα μικρο παραθυρο που λεει ονομα ομαδας μελη απορρητο.Οκ αυτο αλλα οι ομαδες εχουν πολλα πραγματα,γραφεις περιγραφη βαζεις φωτογραφιες,προσκαλεις αλλα μελη ολα αυτα πως γινονται? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Αυτο σας λεω και εγω οτι κανω,μετα εκει μου βγαζει μονο ενα μικρο παραθυρο που λεει ονομα ομαδας μελη απορρητο.Οκ αυτο αλλα οι ομαδες εχουν πολλα πραγματα,γραφεις περιγραφη βαζεις φωτογραφιες,προσκαλεις αλλα μελη ολα αυτα πως γινονται? Από τη στιγμή που θα φτιάξεις την ομάδα, θα σε πάει απευθείας σε αυτήν. Η δομή της για να κάνεις όλα αυτά που θέλεις έιναι ακριβώς όπως όταν είσαι σε μια οποιαδήποτε ομάδα στην οποία είσαι μέλος, απλά μπορείς να τροποποιήσεις όλα της τα στοιχεία. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Ακριβως οπως ειναι η ομαδες που επισκεπτομαι δεν ειναι ειναι κατι πολυ πιο απλο,μου εχει βεβαια να κοινοποιω συνδεσμους φωτογραφιες κλπ,εβαλα περιγραφη,προσκαλεσα ατομα,αλλα δε μποτω να βαλω αλλα στοιχεια επικοινωνιας που βλεπω σε αλλες ομαδες,οπως επισης και να επιλεξω κατηγορια Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts