Jump to content

Περί Facebook

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι φιλε τι εκανες και βγηκε???..και κατι αλλο..εχω βαλει μια μικροεφαρμογουλα στο προφιλ μου και μου βγαζει ενα μυνημα οτι σε λιγο καιρο δεν θα μπορω να βαζω εφαρμογες στο προφιλ για αυτο να κανω σελιδοδικτη την εφαρμογη..αυτο ειναι το μυνημα..Σύντομα το Facebook δε θα υποστηρίζει πλέον κουτιά εφαρμογών στα προφίλ. Bookmark την εφαρμογη(δεν βαζω ονομα γιατι εχει να κανει σχεση με ομαδες) για να το βρίσκετε εύκολα. Μάθετε περισσότερα για αυτή την αλλαγή στο Κέντρο Βοήθειας

Σε όλους το βγάζει αυτό.

Εννοεί ότι σε λίγο καιρό δεν θα μπορούμε να έχουμε στο προφίλ μας κουτάκια από διάφορες εφάρμογές (π.χ. από tests).

Εγώ τα αφαίρεσα από τώρα. Τι ακριβώς ενννοεί για να τα κάνουμε σελιδοδείκτες όμως, δεν το πολυκαταλαβαίνω!

Σε όλους το βγάζει αυτό.

Εννοεί ότι σε λίγο καιρό δεν θα μπορούμε να έχουμε στο προφίλ μας κουτάκια από διάφορες εφάρμογές (π.χ. από tests).

Εγώ τα αφαίρεσα από τώρα. Τι ακριβώς ενννοεί για να τα κάνουμε σελιδοδείκτες όμως, δεν το πολυκαταλαβαίνω!

σελιδοδικτης ειναι θα φαινεται αριστερα στην αρχικη σελιδα σου ωστε να μην την ψαχνεις στις εφαρμογες που εχεις

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Για σας ,θα μπορουσατε να μου πειτε εαν καποιος μπορει να δει ο ιστορικο συνομιλιων στο Facebook ενω αυτο εχει διαγραφει?Και αν ναι τι μπορω να κανω για να μι γινετε κατι τετιο?Ευχαριστω!!

Για σας ,θα μπορουσατε να μου πειτε εαν καποιος μπορει να δει ο ιστορικο συνομιλιων στο Facebook ενω αυτο εχει διαγραφει?Και αν ναι τι μπορω να κανω για να μι γινετε κατι τετιο?Ευχαριστω!!

Η μόνη λύση είναι να βάλεις το Pidgin με το plugin του facebook και να ενεργοποιήσεις να αποθηκεύεται το log των συνομιλιών.;)

Δε θέλει να το βρει, ρωτάει αν μπορεί να το βρει κάποιος ακόμα κι αν έχει διαγραφεί.

Όχι, δε γίνεται. Ούτε στο chat αλλά ούτε και στα μηνύματα.

Οχι, αλλά για να μπορείς να τα βλέπεις στο μέλλον, ο μόνος τρόπος είναι αυτός που σου είπα.

οποτε να ειμαι ησυχος οτι δε γινετε να τα βρει καποιος.Επιδη μου λενε οτι ο σερβερ του FB κραταει ιστορκο και μπορει καποιος αν εχει γνωσεις να τα βρει απο εκι.

οποτε να ειμαι ησυχος οτι δε γινετε να τα βρει καποιος.Επιδη μου λενε οτι ο σερβερ του FB κραταει ιστορκο και μπορει καποιος αν εχει γνωσεις να τα βρει απο εκι.

Έχω την εντύπωση πως το περιεχόμενο των συνομιλιών στο chat box του facebook δεν αποθηκεύεται στους servers του.

τελικα δε γινεται να σβησουμε μια και καλη το προφιλ(λογαριασμο) μας? μονο απενεργοποιηση?

τελικα δε γινεται να σβησουμε μια και καλη το προφιλ(λογαριασμο) μας? μονο απενεργοποιηση?

Για διαγραφή, ξεκινά από εδώ.

Τώρα τελευταία το facebook κάνει κάτι πράξενα όταν επιχειρείς να κάνεις add κάποιο άτομο που θέλεις. Τι ακριβώς παίζει με αυτό το θέμα?

Για διαγραφή, ξεκινά από εδώ.

Είναι διαφορετική η διαγραφή και διαφορετική η απ-ενεργοποίηση?:worry:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Τώρα τελευταία το facebook κάνει κάτι πράξενα όταν επιχειρείς να κάνεις add κάποιο άτομο που θέλεις. Τι ακριβώς παίζει με αυτό το θέμα?

Είναι διαφορετική η διαγραφή και διαφορετική η απ-ενεργοποίηση?:worry:

ναι με την απενεργοποιηση οταν το κλεινεις ειναι σαν διαγραφη αλλα οταν θες να ξαναμπεις ξανανοιγει με ολους τους φιλους σου και τα λοιπα

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

ναι με την απενεργοποιηση οταν το κλεινεις ειναι σαν διαγραφη αλλα οταν θες να ξαναμπεις ξανανοιγει με ολους τους φιλους σου και τα λοιπα

Τότε γιατί στο post #461 αναφέρει ότι αν προχωρήσουμε σε Υποβολή του αιτήματος, δε θα είναι δυνατή η επανενεργοποίηση του λογαριασμού σας ή η ανάκτηση περιεχομένων ή πληροφοριών?

Άρα άλλο η διαγραφή και άλλο η απενεργοποίηση! :what:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Όσον αφορά την αποστολή αιτήματος φιλίας που πολλές φορές σου απαγορεύει να κάνεις add τι γίνεται?:confused:

Πήγα τις προάλλες να κάνω add ένα φίλο μου και μου έβγαλε μήνυμα του στυλ ' Ξέρετε προσωπικά αυτόν τον τύπο ;; κ.α. ' και δεν μπορούσα να τον κάνω.. Πως λύνεται αυτό ;;

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

Πήγα τις προάλλες να κάνω add ένα φίλο μου και μου έβγαλε μήνυμα του στυλ ' Ξέρετε προσωπικά αυτόν τον τύπο ;; κ.α. ' και δεν μπορούσα να τον κάνω.. Πως λύνεται αυτό ;;

Εχεις κανει πολλα ADD και εχουν μεινει αναπαντητα.

Μπες στους φιλους σου και οσοι ειναι σε status : Friend Request Pending

σβησε τους!!!

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Έχει φάει αρκετό κράξιμο το fb για αυτή τη προστασία. Από την μια, προσωπικά θεωρώ πως είναι καλό να σταματήσουν να υπάρχουν τύποι και τύπισσες που βάζουν όποιον βρίσκουν για να ανέβει ο αριθμός των φίλων τους (και οι άλλοι τους κάνουν accept, καταστρέφοντας έτσι το όποιο privacy level μπορεί να υπήρχε. Από εμάς ξεκινάει το privacy, ότι κι αν κάνει το fb. Είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανοικτό τον τοίχο τους σε κάτι χιλιάδες άτομα που δεν ξέρουν και μετά να γκρινιάζουν για τις τακτικές του fb; ) αλλά από την άλλη είναι πολλοί που αναφέρουν πως δεν μπορούν να βάλουν πραγματικούς φίλους τους.

Άρα, καλή ιδέα, κακή στην εκτέλεση.

Τότε γιατί στο post #461 αναφέρει ότι αν προχωρήσουμε σε Υποβολή του αιτήματος, δε θα είναι δυνατή η επανενεργοποίηση του λογαριασμού σας ή η ανάκτηση περιεχομένων ή πληροφοριών?

Άρα άλλο η διαγραφή και άλλο η απενεργοποίηση! :what:

Ναι, άλλο. Τώρα, το κατά πόσο το fb κάνει πραγματική διαγραφή του λογαριασμού σου, των φωτογραφιών κτλ, αυτό είναι άλλο θέμα...

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση... οταν γραφω σε εναν τοιχο στις προσφατες δραστηριοτητες δεν φαινεται στους φιλους μου.. και το παρατηρησα σημερα :p πως μπορω να το αλλαξω και να φαινεται κανονικα? Πηγα στις ρυθμισεις απορρητου αλλα δεν καταφερα κατι.Ευχαριστω πολυ!!!

Εννοείς να εμφανίζεται στα Νέα;

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Φιλε εννοω οταν σχολιαζω σε εναν τοιχο καποιου φιλου μου ειτε ειναι συνδεσμος ειτε γραφω στον τοιχο του... εμενα μου εμφανιζεται στις προσφατες δραστηριοτητες οπως τα group (like) και οποιον κανω φιλο κτλ κτλ.. ομως οι φιλοι μου δεν μπορουν να δουν οτι εχω γραψει καπου.. παρα μονο εκει που εχω κανει like σε group ειτε αν εχω κανει καποιον add. Τι παιζει?

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι πλέον δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το

javascript:elms=document.getElementById('friends').getElementsByTagName('li');for(var fid in elms){if(typeof elms[fid] === 'object'){fs.click(elms[fid]);}}

για να κάνεις όλους τους φίλους σου add με ένα κλικ.

Ξέρει κανείς τι παίζει επ' αυτού;