Jump to content

Περί Facebook

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμβαίνουν αυτά με websites που έχουν τόση κίνηση. Δεν χρειάζεται να γράφετε όλοι ότι δουλεύει ή όχι. Συνήθως είναι κάτι παροδικό και το site επανέρχεται μετά από μερικές ώρες.

αυτο το χαζοτσατ του φεις μου βγαζει το εξης προβλημα..

ανοιγει το παραθυρακι κατω,κανονικα.

γραφεις επισης κανονικα.

οταν γεμισει η μινι οθονουλα και πρεπει να πηγαινει αυτοματα προς τα κατω,αυτο οταν γραφει ο συνομιλητης κατι με παει στην 1η φραση που γραφτηκε στην συνομιλια και για να δεις τι σου εγραψε πρεπει να τσιμπας την μπαρα και να πηγαινεις τερμα κατω..

αν ειδικα γραφει 2-3 φρασουλες μαζι,χανεσαι...σε παει μονιμως στην αρχη.

τι μπορει να γινει/?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Εμένα αυτό μου το έκανε μέχρι και χθές το μεσημέρι, σήμερα έστρωσε. Δεν ξέρω αλλά το fb είναι ότι να ναι από θέμα λειτουργικότητας τελευταία.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Και μένα μου το κάνει.. αλλά πέρα από αυτό μου κάνει και κάτι άλλο εκνευριστικό.

Την ώρα που πληκτρολογώ, αν ο συνομιλητής μου γράψει κάτι, τότε μου πετάει το κέρσορα εκτός chat.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να αφαιρέσουμε από το προφίλ μας το νεοεισαχθέν κουτάκι με τις σελίδες που μας αρέσουν (το κουτάκι των likes δηλαδή) ;;;

Ναι βέβαια και μπορείς να το βγάλεις , το κάνεις όπως όταν θες να βγάλεις κάποιο πλαίσιο.

Πως δηλαδή; :confused:

Παιδες δοκιμασα σημερα να μπω στην Λίστα αποκλεισμού ( Επεξεργαστείτε τις λίστες ) και δεν μπορω... εχει κανεις το ιδιο προβλημα? Εχω προσπαθησει ποσες φορες και τιποτα!! Δοκιμασα και μπηκα με το προφιλ μιας ξαδερφης μου και μπηκε κανονικα στην Λιστα αποκλεισμου.. τι παιζει?

Υπάρχει κάποιος τρόπος να αφαιρέσουμε από το προφίλ μας το νεοεισαχθέν κουτάκι με τις σελίδες που μας αρέσουν (το κουτάκι των likes δηλαδή) ;;;

To δοκιμασα αλλα εμενα δεν μου εβγαινε,σε αντιθεση με ενα πλαισιο με ενα τεστ που ειχα κανει...

:w00t:

To δοκιμασα αλλα εμενα δεν μου εβγαινε,σε αντιθεση με ενα πλαισιο με ενα τεστ που ειχα κανει...

Εγώ κανονικά το έβγαλα από το δικό μου προφίλ, το μόνο που σου συνιστώ είναι να βγεις και να ξαναμπείς πάλι & να το αφαιρέσεις.

Εγώ κανονικά το έβγαλα από το δικό μου προφίλ, το μόνο που σου συνιστώ είναι να βγεις και να ξαναμπείς πάλι & να το αφαιρέσεις.

φιλε εγω παταω στο μολυβακι αλλα δεν βγαινει

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

καλησπερα παιδια!θελω να ρωτησω πως μπορω να ανεβασω φωτογραφιες απο το κινητο μου στο fb?

το κινητο μου λεει μεσω email,προσπαθησα αλλα δεν μπορω να προσθεσω φωτογραφια απο το κινητο στο email που προσπαθω να δημιουργησω...ξερετε πως γινετε?

"Όσες θλίψεις και να' ρθουν δεν θα τρομάξω, θα περιμένω μέχρι ο ήλιος να φανεί"

καλησπερα παιδια!θελω να ρωτησω πως μπορω να ανεβασω φωτογραφιες απο το κινητο μου στο fb?

το κινητο μου λεει μεσω email,προσπαθησα αλλα δεν μπορω να προσθεσω φωτογραφια απο το κινητο στο email που προσπαθω να δημιουργησω...ξερετε πως γινετε?

αναλογα το λειτουργικο του κινητου σου ψαξε και βρες αν υπαρχει εφαρμογη για το φεισ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

μεσω εφαρμογης θα γινεται σιγουρα

ξερεις καμια καλη?

(κατσε να ψαξω εν τω μεταξυ :))

ξερεις καμια καλη?

(κατσε να ψαξω εν τω μεταξυ :))

τι λειτουργικο εχεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

τι λειτουργικο εχεις?

s60 v.5 για νοκια 5800

ευχαριστω πολυ..θα το ψαξω...μπηκα και στο ovi να δω τι παιζει κι εκει...

βρηκα κι αυτο --> http://www.furtiv.com/furtiv/Main.html

κανεις εγκατασταση το plug-in στο κινητο βαζεις τα στοιχεια σου του fb και ανεβαζεις εικονες και βιντεο ευκολα..απο το ovi to κατεβασα...πολυ καλο...

Edited by thief
Συνεχόμενα μηνύματα - μπορείς να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα

φιλε εγω παταω στο μολυβακι αλλα δεν βγαινει

Και γω το έψαξα αλλά τίποτα! Απλά δεν βγαίνει (δυστυχώς)...

Τώρα πως το κατάφερε ο φίλος παραπάνω, είναι απορίας άξιον!

Και γω το έψαξα αλλά τίποτα! Απλά δεν βγαίνει (δυστυχώς)...

Τώρα πως το κατάφερε ο φίλος παραπάνω, είναι απορίας άξιον!

ναι φιλε τι εκανες και βγηκε???..και κατι αλλο..εχω βαλει μια μικροεφαρμογουλα στο προφιλ μου και μου βγαζει ενα μυνημα οτι σε λιγο καιρο δεν θα μπορω να βαζω εφαρμογες στο προφιλ για αυτο να κανω σελιδοδικτη την εφαρμογη..αυτο ειναι το μυνημα..Σύντομα το Facebook δε θα υποστηρίζει πλέον κουτιά εφαρμογών στα προφίλ. Bookmark την εφαρμογη(δεν βαζω ονομα γιατι εχει να κανει σχεση με ομαδες) για να το βρίσκετε εύκολα. Μάθετε περισσότερα για αυτή την αλλαγή στο Κέντρο Βοήθειας

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect: